Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mate niekto skusenot s oboma pristrojmi (profi v studiu]? Co je lepsie a ake mate vysledky?
ahojky.....tak power plate…je uplně senzační..za 2-3 měsíce budeš mít figurku,jako modelka. Užasně se ti vše spevní…břicho,stehna,zadek.Můžu jen doporučit. Při cvičení na něm si udělej třeba 100 dřepů a pak nějaké fitness i sednout a udělat takovou jakoby poloviční sklapovačku a vydržet…at krásně zabírá břišní svalstvo. Opravdu super!!! Vlastní zkušenost.
Ale pozor na případné těhotenství…to se používat nesmí a v době menzes také ne. ![]()
ja som teda skor rozmyslala nad tym vibrostationom ..mam trochu problemy s kolenom a pride mi ze naklananie plosiny je trocha setrnejsie ako samotne vibracie. Ale neviem ci to ma nejaky efekt. Na tom sa len stoji a trasie ![]()
ahoj ja delam trenerku na power plate a sama na nem od porodu cvicim a je to super, kila jsem dala dolu a jsem zpevnena a mam svaly. vibration je naprd jen to s tou trese, nijak se na tom necvici. kdyz to na power plate tam se daj cvicit vsechny partie, kliky, sedy lehy. vibration je naprd a jeste drahej jako power plate. power plate je certifikovany pristroj, ktery pouzivaj i v nemocnich pri rehabilitaci, ja sama ho moc doporucuju.
Chodím pravidelně cvičit na Vibrostation a je to úplně stejné jako Power Plate, na který jsem chodila dříve . Navíc přemýšlím, že si ho koupím domu, protože nemám stále čas na cvičení, kde je stále plno chodit. Je to za tu cenu super. Takže doporučuji ![]()
val, ty chodis asi na ten domaci ktory sa podoba na PP..alebo na ten co trasie? sorry, pytam sa jak blbec..
ten domaci na cvicenie stoji len 34t..coz je o hodne priaznivejsia cena ako PP.
Já zas pracuju u vibrostation a na nic to rozhodně není! Protože z „nicnedělání“ by nemohly člověka bolet veškeré svaly, jako když se dře několik hodin v posilovně. Podle mě na Power Platu zabírá hlavně to, že člověk normálně cvičí, ty vibrace jsou jenom na větší efektivitu, kdyžto na vibrostation se cvičení nedělají, jen se stojí, případně mění pozice. Ale rozhodně to účinné je. Rozdíl bude taky určitě ve frekvenci vibrací, pokud vím tak na Power Platu je to o dost vyšší, třeba kolem 65 Hz apod. , oproti tomu na Vibrostationu se nastavuje frekvence max kolem třicítky, spíš ale míň.
Zdravim, tez delam instruktorku a zjsitila jsem, že jsem tehotna. Jemi jasne, ze s cvicenim musim bohuzel skoncit, ale jak je to s lektorstvim? Mohou vibrace ublizit jen kdyz u toho stojim? Nejsem si tim jista. Diky za nazor.
@Scully2804 píše:
Zdravim, tez delam instruktorku a zjsitila jsem, že jsem tehotna. Jemi jasne, ze s cvicenim musim bohuzel skoncit, ale jak je to s lektorstvim? Mohou vibrace ublizit jen kdyz u toho stojim? Nejsem si tim jista. Diky za nazor.
ahojky ja taky delam instruktorku a taky jsem tedka tehu, a porad trenuju a chci az do porodu dokud to pujde, cvici predvadim na nezapnutim pristroji. a myslim, ze kdyz u toho jen stojis nemuze se nic stat. jinak mi to strasne chybi, ze nemuzu cvicit ![]()
Diky. A doktora jsi se neptala? Moje sefka me strasi, ze bych s tim mela radeji skoncit, tak nevim :-/
no u doktora jsem byla vcera ,ale na tohle jsem se ho neptala, ja si myslim, ze pokud na tom necvicis tak se ti nemuze nic stat. a ty otresy nejsou velky. moje sefka to jeste nevi ,ale chystam se ji to rict, a co jsme se predtim bavili tak ze jako tehu trenovat budu
Ja jdu v pondeli, tak se poptam, ale tipuju, ze ani nebude vedet, co to PP je :-/ no my kdyz to tu spustime, tak se nam trepou policky na stenach, tak nevim
ale cvicieni mi taky strsne chybi a nevim, jak to takovou dobu vydrzim :-/
tak se schvalne zeptej a dej mi vedet. no my musime mit masaze na mit ,aby to nebylo slyset ,ale tedka se budeme stehovat a budeme mit lepsi prtory tak uvidime. no prave. ja prave taky, ted tak akorat smitne koukam jak si pekne cvicej ![]()