Řasa na řasu nebo trvalá?

4704
28.5.11 00:19

rasa na rasu nebo trvala?

Zajimalo by mne jestli nektera z vas ma zkusenosti co se tyce s prodluzovanim ras rasa na rasu nebo trvala ras nebo trsova metoda? Dekuji za vase nazory a zkusenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bin
465
28.5.11 06:25

já měla trvalou a už nikdy…vypadalo to spíš legračně, jak panenka pro děti jsem si připadala…ségra si nechala udělat prodloužení řasa na řasu takový to nejmíň nápadný a vypadalo to nádherně, jen by mě asi štvalo chodit furt na to doplňování…kvůli doplňování jsem shodila i umělý nehty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
28.5.11 06:25

já měla trvalou a už nikdy…vypadalo to spíš legračně, jak panenka pro děti jsem si připadala…ségra si nechala udělat prodloužení řasa na řasu takový to nejmíň nápadný a vypadalo to nádherně, jen by mě asi štvalo chodit furt na to doplňování…kvůli doplňování jsem shodila i umělý nehty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
28.5.11 10:12

Měla jsem řasy prodloužené trsy a vypadalo to hezky. Jenže mi ty řasy po pár dnech začaly vypadávat i s vlastními. Teď jsem si nechala dělat trvalou a vypadá to moc pěkně. Záleží jaké máš řasy a co od toho očekáváš a samo taky na zručnosti kosmetičky. Já mám svoje řasy tak průměrné délky, ale mám je úplně rovné, rostou mi dolů a nemám je moc husté.Tedˇkdyž se namaluji, vypadají krásně. Bez řasenky to není moc vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená tessika
26.7.12 11:46

Ahoj holky. Prosím uvažuji o trvalé na řasy, ale už sama o sobě je mám hodně dlouhé a husté, tak nevím, jak by to potom vypadalo. Nemáte někdo zkušenost? Prosím prosím poraďte. :hug:

• Citovat
  • Upravit
3352
26.7.12 12:42

Na trvalou jsem dřív chodívala pravidelně, pak s prckem jsem přestala a měla ji jen před svatbou, ale teda dost záleží na kosmetičce, protože to může vypadat parádně, ale i nic moc… Pokud jsou dlouhé řasy, je potřeba co největší natáčka, aby řasy nebyly moc nepřirozeně zatočené vzhledem k délce, ale určitě doporučuju zkusit :-).
S lepením řas zkušenost nemám, ale teda co jsem tak viděla, většinou to vypadalo dost nepřirozeně a jaksi „neučesaně“ :nevim:. A taky se to poněkud prodraží tím doplňováním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.14 12:12

Dobrý den chtěla bych se zeptat, jestli některá nepracujete s řasami a se kterými značkami? která značka se vám zdá nejlepší? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková