Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Laserem neodstranil světle chloupky. Mě nepomohlo ani 5 laseru, jeste bych potřebovala par. Trham se voskem a je to v pohode. Tak asi jednou měsíčně. Urcite ne holit, trhanim rostou jemnější a min. Jeste je cukrová pasta, ale to nedělají všude.
Trhám si chloupky kolem pusi normálně epilátorem
Bolí to sice jako prase, ale úspěch zaručen a kdyykoliv vidím že mě to dorostlo přejedu a mám klid ![]()
Kup na internetu vosk a pásky vyjde to cca i s poštovným 250 Kč a vydrží ti to dlouho ,mám jo už 2 roky a pořád stále plný a používám každý třetí týden ,dáš do mikrovlnky zahrejes na 6 minut a aplikujes,usetris dost peněz nebo ty pásky se pohybují od 50-150 Kč a je jich tam 10a máš to na pár odtrhnutí ale tohle ti vydrží fakt dlouho ![]()
Ja prave zacala taky kdysi holit tech par chloupku a dnes mi rostou tvrde chlupy :/ tzv jsem zavisla na ziletce :/ oholim a druhy den muzu znovu, zkratka…ne, ze bych se bala skubat, ale nemam koule si nechat knir narust a zacit trhat, zacinam premyslet taky o laseru a nejaka pigmentova skvrna rasici po zakroku me neodstrasi, nybrz uz i tu mam taky
dokonale se lemuje pod knirem a vyleze jeste vic po opaleni nebo kdyz jsem hodne unavena, cetla jsem ze jsou na to skvely pomocnici v podobe kremu, ktery redukuje pigment a zabranuje v opakovani
zeny si ho chvali a vidi zmeny ![]()
@Anonymní píše:
Já se pravidelně, snad více jak 15let každý pátek holím.
Kdyby kazdy patek
ja jedu obden ![]()
Jeden čas si ta zpěvačka Madonna schválně dámský knírek pěstovala, pak ještě nějaké jiné celebrity, ale asi je to už přešlo.
@Vanilopka89
Pinzetou vyškubneš i relativně krátký chlup. Osobně mít kníra, nechám se vyšetřit na endokrinologii.
@Russet píše:
@Vanilopka89
Pinzetou vyškubneš i relativně krátký chlup. Osobně mít kníra, nechám se vyšetřit na endokrinologii.
To me nenapadlo, je prave pravda ze mi obvodni asi pred 6 lety napsala doporucenku na endokrynologii na vyskyt stitne zlazy :/ doted jsem se tam neukazala a ze by to mohlo mit souvislost to me nenapadlo
![]()
Philips Lumea - ideal, bez bolesti, fleku, nic pak neroste..chce to jen v zacatku pravidelnost a trpelivost.
@Vanilopka89 píše:Štítná žláza se ti bezesporu v těle vyskytuje. Nech si udělat preventiní vyšetření u obvodní, vezme ti krev a součástí je i vyšetření hormonů štítné žlázy.
To me nenapadlo, je prave pravda ze mi obvodni asi pred 6 lety napsala doporucenku na endokrynologii na vyskyt stitne zlazy :/ doted jsem se tam neukazala a ze by to mohlo mit souvislost to me nenapadlo![]()
@Russet píše: Štítná žláza se ti bezesporu v těle vyskytuje. Nech si udělat preventiní vyšetření u obvodní, vezme ti krev a součástí je i vyšetření hormonů štítné žlázy.
Máte někdo zkušenost s endokrynologii a kotletama u žen? Musím si je „zastřihovat“ a „proholovat“
, aby mě to tolik nerostlo do šířky. Holit voskem jednou za týden se mi nikdy nechtělo, tak to nechávám vždy chvíli, pak upravím. No, knirek nemám a ani například ochlupení v podpazdich nulové. Tak nevím, čím to může být, že ty kotlety tak rostou.. ![]()
@Vanilopka89 píše:
Ja prave zacala taky kdysi holit tech par chloupku a dnes mi rostou tvrde chlupy :/ tzv jsem zavisla na ziletce :/ oholim a druhy den muzu znovu, zkratka…ne, ze bych se bala skubat, ale nemam koule si nechat knir narust a zacit trhat, zacinam premyslet taky o laseru a nejaka pigmentova skvrna rasici po zakroku me neodstrasi, nybrz uz i tu mam taky![]()
dokonale se lemuje pod knirem a vyleze jeste vic po opaleni nebo kdyz jsem hodne unavena, cetla jsem ze jsou na to skvely pomocnici v podobe kremu, ktery redukuje pigment a zabranuje v opakovani
zeny si ho chvali a vidi zmeny
Co jde oholit, jde vytrhnout voskem taky. ![]()
@dianadejna píše:
Philips Lumea - ideal, bez bolesti, fleku, nic pak neroste..chce to jen v zacatku pravidelnost a trpelivost.
Lumea je dost draha zalezitost prave :/ ale taky jsem o tom premyslela ![]()
Mně osobně už ani kosmetička nechtěla chloupky nad rtem dělat voskem, pak medem (či co to bylo) apod. Nebylo těch chloupků mnoho, ale mám tak hodně citlivou kůži, že po vosku do pár minut vylezly příšerný pupínky a fleky, že trvalo cca 4 dny, než pobledly a nebylo to tak vidět. Ona je hodně dobrá, ale říkala, že tohle je tedy děs a ještě takovou reakci neviděla.
Každý měsíc si půjčuje laser z brněnské kliniky, a já byla šťastná. Platila jsem za impulsy v laseru. Na horní ret stačilo asi pět sezení, tenkrát jsem byla bezdětná, takže jsem peníze neřešila. Každé sezení bylo + - 1 000,00 Kč. Je to nejlepší investice. Je to už pět nebo šest let a mám pokoj.
Ono se standardně říká, že stačí 3 - 5 sezení. U mě to bylo těch pět, těch pár tmavých chloupků drželo jako „helvétská víra“
. Za mě tedy jen a jen laser.