Chci začít studovat po skoro 20letech?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vyučená prodavačka, to už dnes neexistuje, ne?
I kdyby ta škola ještě existovala, tak už tě zpátky nevezmou. Šance že bys dodělala jen ten jeden chybějící rok už určitě není.
Najdi si něco, co bys vystudovala celé. Možná bys stačil nějaký kurz, rekvalifikace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nedávají. Záleží jestli jde o list nebo o perspektivnější zaměstnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zabza2 jde mi o list, se zaměstnáním jsem spokojená, chci to k vůli sobě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj švagr si takhle udělal Zkrácené dálkové studium a má výuční list, studium mu trvalo 2 roky a jezdil tam cca 1× za 14 dní. Tak zkus hledat, třeba najdeš nějaký obor, který ti bude vyhovovat a dá se udělat v tom zkráceném studiu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leviatan, před pár lety to bývaly většinou řemeslné obory - zedník atd… A podmínkou bývala práce a praxe v tomto oboru… ( Je možné, že se to změnilo a výběr oborů se také mohl rozšířit…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leniska 15 ahoj tak to klobouk dolů že ses dala na studování no já taky studovala dění studim s dětma co chodili do školky a byl to docela mazec než sem si na to zvyklá ještě o vykendu sem chodila na brigádu no bouzel z důvodu že ve školce byl kovid sem to musela přerušit a příští rok se vracím do školy prostě sem si řekla že to dodělám dcera půjde do první třídy a syna budu mít předškoláka
no sice půjdu zase úplně od prvaku s novými žáky tak sem na to zvědavá a pokud se to povede a udělám to tak mi bude ve tretaku 30 let ☺️️ jdi si zatím co chceš a dokážeš to ☺️️ jinak dělám obor kadeřnici vizazistku ☺️️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit