Chemický potrat -RU 486

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
7.9.13 09:46
@Melody 4 píše:
Vážně jo? Můžeš objednat např. ze Slovenska http://www.ru-486.eu/…/226292c7560

http://www.ceskenoviny.cz/…-v-cr/955817?…
jezis ja kopirovala co jsem nasla…Nekde je tomu asi jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.9.13 09:53

A popravde j bych si ji neobjednala.Kor v dnesni dobe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.9.13 10:50
@Anabellka píše:
Já jsem teda nikdy interrupci nepodstoupila, ale jako zdravotník si myslím, že tahle pilulka, i když je chemický humus je určitě menší zátěž pro ženskou než narkóza a celý zákrok.

souhlasím, nemyslím, že je hned nutné to odsuzovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
7.9.13 11:40

Mělo by to být pouze na předpis, možná i pod dozorem v nemocnici. Cena stejná jako u miniinterupce, možná o trošku dražší.

@shinemari píše:
Jen doufam ze to bude jen na predpis a jeste hoodne drahy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
7.9.13 13:44

Holky a nevíte jak by to bylo při zamlklym těh.? Měla jsem ho 2×, k tomu mám dvě děti, jednou chceme třetí. Nedá mi to nemyslet na to, že bude zase ZT- pobyt v nemocnici byl psychicky fakt náročnej, tabletku bych zvládla určitě líp :think: Není teda asi vhodný na to takhle dopředu myslet, ale není od věci mít jasno v možnostech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.9.13 13:48
@zuzouš píše:
Holky a nevíte jak by to bylo při zamlklym těh.? Měla jsem ho 2×, k tomu mám dvě děti, jednou chceme třetí. Nedá mi to nemyslet na to, že bude zase ZT- pobyt v nemocnici byl psychicky fakt náročnej, tabletku bych zvládla určitě líp :think: Není teda asi vhodný na to takhle dopředu myslet, ale není od věci mít jasno v možnostech..

Ja si myslim ze to nepujde.Co jsem pochopila na jakym principu to funguje.Ale treba se pletu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
8.9.13 06:52

Neni to vetsi humus, nez klasicky potrat. Moralne je to stejny humus, materialne je to setrnejsi.
Podle me by to na zamlkle prave mohlo byt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
8.9.13 07:50

.

Příspěvek upraven 21.02.16 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
atala
8.10.13 12:15

Já si myslím, že u zamlklého by to fungovat také mohlo, ale s tím, že se pouzije jen ta druhá, vypuzovací tableta.Ale těžko říct, zda není u AB missed třeba tu tkán opravdu poctivě vybrat.je mi léto, že to musím popsat takhle detailně, vím jak Vám je, zazila jsem. A také, zda tableta bude v tomto pripadě zadarmo. :,(

• Citovat
  • Upravit
ustinadlabem
28.11.13 23:29
@zuzouš píše:
Pokud Vás to stále zajímá, tak ano - fungovalo by to i při zamlklém těhu. Chemický potrat se skládá ze dvou částí - jedna má za úkol „zabít“ plod (podrobnější info můžu také podat, ale nevím, jestli by to chtěl někdo číst) druhá část - tedy jiné léky - mají za úkol stahy dělohy a tím samovolné vyčištění. Já jsem to podstoupila, protože revize a pobyt v nemocnici je pro mě velmi stresující. Tablety jsem objednala po internetu ze Slovenska, někde výš v diskuzi je odkaz. Stojí 60euro. Jsou pravé, fungují. Záleží potom na vás, čemu dáte přednost. Stahy samozřejmě bolí (narozdíl od klasické interupce, kdy při narkoze nic necítíte) a dle stupně těhotenství najdete plod.. to může být velmi stresující. Nicméně já jsem si vybrala vyčistění v domácím prostředí a vzhledem k tomu, že jsem bohužel podstoupila i revizi, vybrala bych si znovu variantu doma.
  • Citovat
  • Upravit
12064
28.11.13 23:37
@Anabellka píše:
Já jsem teda nikdy interrupci nepodstoupila, ale jako zdravotník si myslím, že tahle pilulka, i když je chemický humus je určitě menší zátěž pro ženskou než narkóza a celý zákrok.

Vidím to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
28.11.13 23:42

Tak já si myslím, že když bude chtít jít ženská na potrat, bude jí asi jedno jak, hlavní bude výsledek. Možná tohle bude šetrnější, nemohu posoudit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
29.11.13 00:28
:think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
29.11.13 03:23
@ustinadlabem píše:
@zuzouš píše:
Pokud Vás to stále zajímá, tak ano - fungovalo by to i při zamlklém těhu. Chemický potrat se skládá ze dvou částí - jedna má za úkol „zabít“ plod (podrobnější info můžu také podat, ale nevím, jestli by to chtěl někdo číst) druhá část - tedy jiné léky - mají za úkol stahy dělohy a tím samovolné vyčištění. Já jsem to podstoupila, protože revize a pobyt v nemocnici je pro mě velmi stresující. Tablety jsem objednala po internetu ze Slovenska, někde výš v diskuzi je odkaz. Stojí 60euro. Jsou pravé, fungují. Záleží potom na vás, čemu dáte přednost. Stahy samozřejmě bolí (narozdíl od klasické interupce, kdy při narkoze nic necítíte) a dle stupně těhotenství najdete plod.. to může být velmi stresující. Nicméně já jsem si vybrala vyčistění v domácím prostředí a vzhledem k tomu, že jsem bohužel podstoupila i revizi, vybrala bych si znovu variantu doma.

mě by to zajímalo, člověk má mít informace, ale teď jsem těhulka, tak na to není dobrá doba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
29.11.13 06:33

@Monika H. Jé ahoj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie