Mohu jíst chia semínka ve třetím trimestru?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2250
19.1.26 20:24

@Andy668 primerene.vzdycky neco nasypu do kase vecer, rano si ji varim…nejim to denne. podle chuti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
20.1.26 10:00
@Andy668 píše: Více

Pokud se nepletu, je to druh šalvěje. Ne kontryhel. Nepřekračovala bych denní dávku, jak tady někdo už psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.1.26 11:11

@Klávesa289 ano, ja to popletla 😄 ale nevim jsme z toho taková zmatená, zda teda to nadále jist nebo ne, protože vim ze tam je i spoustu vitaminu, ale zároveň me děsí ze je to i vlastně bylinka. Člověk má furt strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
20.1.26 11:13

Tak jako těhule je dobře, že se zajímáš, co jíst. Člověk kolikrát ani nemusí tušit, že by to mohlo vadit. Jestli se bojíš, zeptej se v poradně. Ale internet to těhotným nezapovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.1.26 11:17

@Klávesa289 přesně tak. Googlim vsechno zda je to Ok nebo ne a zrovna u toho chia jsem viděla ze je to prospěšné v tehu ale pak jsem narazila na nějakou diskuzi a uz jsem z toho taková ze teda nevim no. Asi to raději vynecham, zbývají mi poslední 3 měsíce, tak to vydrzim a pak si to užijí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.1.26 11:27

Holky a dynove seminka jsou Ok v tehu? 😄 hledám nějaké potraviny bohaté na vlákninu a minerály a pravé všelijaké seminka obsahují skvěle slozeni, jen nevim zda treba nemůžou vyvolat předčasný porod nebo tak. Do poradny jdu az za 2 tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
20.1.26 15:16

Chia ale nejsou semínka kontryhelu. Je to semeno šalvěje hispánské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.1.26 15:47

@zaludova ano ja vim, popletla jsem to. Jen me zajima, jak je možné ze sajvel se nesmi uzivat v tehu ale chia ktery jsou taky ze sajvele můžou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16139
20.1.26 16:15

Psala jsem, že můžou, jen to prostě nepřehánět s množstvím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
20.1.26 21:48

Chia jsou ze salveje hispanske neplest s salveji lekarskou. Plus ty latky, kvuli ktery se salvej lekarska nedoporucuje jsou v listech a kvetech. V semenech ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.1.26 10:44

@zaludova Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie