Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nevím Kattkko, proč bych tě měla hlásit adminovi
.Taky jsi mi dala nevybíravě v jiné diskuzi najevo, že s emnou nesouhlasíš.Mně porstě štve tvůj přístup.Dávat najevo zakladatelce, že jí třeba nevěříš?Myslím, že rozumní lidé ví, jak se mají k věcem chovat, ne? Mylsím, že zkladatelka zrovna o tohle nestojí, psala porto, že je právem rozhořčená a chce upozornoz ostatní rodiče.Já jsem ráda.Btw když si něco pořizuju, hledám si n enetu reference na obchody a firmy, jaké jsou zkušenosti s případnými reklamacemi.Hodně to napoví.Tot vše
Kdyz chcu delat zavery tak ne po jedne veci ale po vice.Rozhorcena byt muze.Napsala jsem svuj anzor a ne jen ja.
.A NEJSME TU OD TOHO ABYCHOM VSICHNI VE VSEM SOUHLASILI O TOM TO NENI.A POKUD SE MOJE NAZORY NELIBI TVUJ PROBLEM NE MUJ.Ale nmusis mi to psat.
Andika píše:
Dobrý večer, chcem upozornit všetky mamičky, ktoré majú alebo plánujú kúpu golfáčov Chicco MULTYWAY aby si dávali velký pozor. Dnes som dostala vyreklamovaný kočík - praskla penová rukojet tá hned po mesiaci používania, kolesá po pol roku a minulý týžden praskol nyt na konštrukcii, co je dost doležitá súčiastka. Okrem prasklého nytu nám nič nevymenili, volali, ze po zaplataní 2500Kč nie je problém reklamované veci vymenit. BOhužial CHICCO servis je jeden z najhorších,takze si velmi premyslete čo kupuje, kočík máme v záruke a vidíte ako sme dopadli. ANdrea
Dobrý večer tak nám se uvolnil taky nýt(již po druhé za 9 měsíců používání) a jak píšete dost důležitá součástka! Kočár je tedy bumbleride indi twin, ale jde o ten samý problém..Jak se k tomu staví servis a prodávající jsem nezažila! takový chování nezájem celou věc vyřešit..jen svádí na mě, že s kočárem zacházím špatně a kecy kecy kecy…
takže jsem zvědavá jak se vše pořeší. Každopádně to půjde na COI a uvidíme kdo z koho! Mě ten kočár stál 17000kč a kočár nemám
no hlavně, že prodávající má peníze..
Nataša píše: šmejdský kus může mít jakákoliv značka, to je pravda.
chicco bývala super značka, ale posledních pár let šli po ceně a kvalita šla do háje, obecně..chování servisu je nepřijatelné, je to na upozornění ČOI. servis nemá právo zadržovat reklamaci více než 30 dní! pokud se zpozdí byť o jediný den s opravou/posouzením, máte právo okamžitě bez ohledu na cokoliv na vrácení peněz, dle zákona na ochranu spotřebitele.
pokud je výrobek reklamován do 6m od zakoupení, je navíc důkazní břemeno podle občanského zákoníku na prodejci, musí dokázat že vada neexistovala na výrobku v době zakoupení, automaticky se to tak posuzuje totiž..
porodejce nemá právo si určovat, že do 2 dnů vrátí peníze a pak už ne. je jeho dobrou vůli, že stanoví třeba podmínky, že člověk může zbpoží vrátit, ale to se nevztahuje na reklamaci. pokud se zboží rozbije. má zákazník každopádně právo ho reklamovat a požadovat peníze/jiný kus/opravu.k samotnému kočárku musím dodat, že jeho předchldce byl jistě kvalitnější, samotný mutiway je dle mého materiálově ošizený aby se dosáhlo prodejní ceny.. nicméně, za ty peníze je to pořád ještě dobrý kauf..
nicméně, před jakoukoliv reklamací radím zjistit si svá práva, povinnosti prodejce, třeba se i obrátit na poradnu SOS spotřebitel o radu, pečlivě se připravit. prodejce se často snaží kupujícího oklamat, zmást, tak je dobré být připravený
pěnové rukojeti praskají obecně, zvlášť v tomhle úžasným počasí, nicméně, opět - reklamace!! ne si jít koupit novou!
děkuji za další rady. Přesně tak nenechat se oklamat..
![]()
misasykec píše:Andika píše:Dobrý večer tak nám se uvolnil taky nýt(již po druhé za 9 měsíců používání) a jak píšete dost důležitá součástka! Kočár je tedy bumbleride indi twin, ale jde o ten samý problém..Jak se k tomu staví servis a prodávající jsem nezažila! takový chování nezájem celou věc vyřešit..jen svádí na mě, že s kočárem zacházím špatně a kecy kecy kecy…
Dobrý večer, chcem upozornit všetky mamičky, ktoré majú alebo plánujú kúpu golfáčov Chicco MULTYWAY aby si dávali velký pozor. Dnes som dostala vyreklamovaný kočík - praskla penová rukojet tá hned po mesiaci používania, kolesá po pol roku a minulý týžden praskol nyt na konštrukcii, co je dost doležitá súčiastka. Okrem prasklého nytu nám nič nevymenili, volali, ze po zaplataní 2500Kč nie je problém reklamované veci vymenit. BOhužial CHICCO servis je jeden z najhorších,takze si velmi premyslete čo kupuje, kočík máme v záruke a vidíte ako sme dopadli. ANdreatakže jsem zvědavá jak se vše pořeší. Každopádně to půjde na COI a uvidíme kdo z koho! Mě ten kočár stál 17000kč a kočár nemám
no hlavně, že prodávající má peníze..
a ještě chci dodat náhradní kočár nemají a dvojčata mám vozit jak? kdybych měla jedno dítě půjčím si kočárek od kamarádky a není co řešit a nejsem omezená! Teď nemůžu ani kluka vyzvedávat ze školky!A každý den musím někoho sehnat a je to dost unavující a jak říkám omezující!
A ani k doktorce a na procházku, nakoupit… ![]()