Child Benefit - přídavek na dítě v UK

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni zakladatelka
7.2.12 22:02
mmonica píše:
Scarlett2011 píše:
V Anglii je nejaka socialka?
asi je tim mysleno HM revenue

Jak v Anglii?Kdo si myslis,ze penize vyrizuje a priznava? 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymni zakladatelka
7.2.12 22:04
Scarlett2011 píše:
Anonymni zakladatelka píše:
Scarlett2011 píše:
Daisy23 píše:
Jasny no reknu mu at se teda nekde zepta:-)si budu pripadat jak naka blbka je to pro me vse nove tudiz tomu vsemu nerozumim a ty jsi tam porodila?ci take prijela.
Jako blbka si nepripadej. Mas pritele, ktery zije v UK 6 let, tak ho to nech zaridit, ne? Prece tohle vsechno musi znat. :nevim:
Pokud je jeji pritel svobodny a bezdetny,nechapu,proc by to mel znat?Z jakeho duvodu?
Mela jsem na mysli, ze by mel znat, kde se vse zarizuje, kde zaridit NIN a vse potrebne pro pobyt v UK. :nevim:
To, kolik dostane kdo Child tax credit asi dopredu nevi nikdo. :nevim:
Taky jsem tu porodila prvni dite, ale pred tim jsem tu nejakou dobu zila, tak se clovek proste orientuje, kde se co zarizuje a jak to tu chodi. :)

Tak NIN mit musi uz davno,to potrebuje k praci i k zalozeni uctu,ale zase pokud nema deti,tak chapu,ze by o tom,kde se penize vyrizuji nevi.

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
7.2.12 22:05
mmonica píše:
Scarlett2011 píše:
Jak v Anglii?Kdo si myslis,ze penize vyrizuje a priznava? 8o

No, tak me zmatl ten vyraz socialka, no. :roll:
A jinak jsem nad tim nikdy nepremyslela, nemela jsem proc. Ja jsem se do Anglie neprestehovala, abych tu pobirala socialni davky. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni zakladatelka
7.2.12 22:09
Scarlett2011 píše:
mmonica píše:
Scarlett2011 píše:
A jinak jsem nad tim nikdy nepremyslela, nemela jsem proc. Ja jsem se do Anglie neprestehovala, abych tu pobirala socialni davky. :roll:

Tak v tom pripade,proc odpovidas do diskuse,kde jde o socialni davky,kdyz o tom nic nevis a kvuli penezum jsi do UK nejela?Nezlob se na me,ale kazde dite ma narok na penize,ktere mu nalezi,ja jsem treba zrusila davky v Cesku a tady si zazadala,takze kdybych v Cesku zustala,taky penize na deti pobiram,nevidim v tom rozdil.To,ze nemame velky prijem neni nic spatneho.

• Citovat
  • Upravit
Daisy23
7.2.12 22:13

A mymu malymu jsou zitra 2roky:-}tak skolka jeste ne.on prave netusi co a kam se chodi.jezdi vsude mozne s nakym autem a naklada a prepravuje vse mozne do ruznych mest.

• Citovat
  • Upravit
Daisy23
7.2.12 22:13

A mymu malymu jsou zitra 2roky:-}tak skolka jeste ne.on prave netusi co a kam se chodi.jezdi vsude mozne s nakym autem a naklada a prepravuje vse mozne do ruznych mest.

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
7.2.12 22:14
Scarlett2011 píše:
mmonica píše:
Scarlett2011 píše:
A jinak jsem nad tim nikdy nepremyslela, nemela jsem proc. Ja jsem se do Anglie neprestehovala, abych tu pobirala socialni davky. :roll:
Tak v tom pripade,proc odpovidas do diskuse,kde jde o socialni davky,kdyz o tom nic nevis a kvuli penezum jsi do UK nejela?Nezlob se na me,ale kazde dite ma narok na penize,ktere mu nalezi,ja jsem treba zrusila davky v Cesku a tady si zazadala,takze kdybych v Cesku zustala,taky penize na deti pobiram,nevidim v tom rozdil.To,ze nemame velky prijem neni nic spatneho.

Ale ja jsem nerekla, ze to je neco spatneho. Samozrejme, ze to jsou davky pro dite a to na to ma narok, ale proc bych mela vedet, ze HM revenue je socialka? Tak jednou ziju v UK, tak neresim ekvivalenty v cestine. :nevim:
Ja jen nechapu lidi, kteri se tak urputne zajimaji o davky od statu, do jehoz statni kasy jeste neodvedli ani penci. A to same mi samozrejme vadi i u lidi zijicich v CR. Ale na tom snad neni nic spatneho, ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni zakladatelka
7.2.12 22:16

Tak skolka jeste ne,to mas pravdu.No uvidis,jak to bude,zadost na penize si muzete podat a budes cekat na rozhodnuti.Jen to trva opravdu dlouho :roll: .

K narozeninam vse nej :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Daisy23
7.2.12 22:18

Ja sem nejedu jen kvuli davkam ale Proto ze tam mam pritele a chci snim tam zit.!v cesku to stoji uz za vyliz prdel!pardon za slovo:-)urco jsou v uk lepsi davky nez v cr ale proto to nedelam.kazdopadne se tam zitra zkusi zeptat ma volno

• Citovat
  • Upravit
Anonymni zakladatelka
7.2.12 22:19
Scarlett2011 píše:
Scarlett2011 píše:
mmonica píše:
Scarlett2011 píše:
Ale ja jsem nerekla, ze to je neco spatneho. Samozrejme, ze to jsou davky pro dite a to na to ma narok, ale proc bych mela vedet, ze HM revenue je socialka? Tak jednou ziju v UK, tak neresim ekvivalenty v cestine. :nevim:
Ja jen nechapu lidi, kteri se tak urputne zajimaji o davky od statu, do jehoz statni kasy jeste neodvedli ani penci. A to same mi samozrejme vadi i u lidi zijicich v CR. Ale na tom snad neni nic spatneho, ne?

Ja ale nepsala nic o HM Revenue,ale napsala jsem primo socialka,takze nevim,co z toho bylo k nepochopeni.A Daisy pise,ze jeji pritel pracuje,takze o lidech,kteri vyuzivaji stat,aby dostali penize na deti tady neni vubec rec.

• Citovat
  • Upravit
Daisy23
7.2.12 22:22

Dekuji za prani:-)a mila slecno ci pani.to ze se o to urputne zajimam je neco spatneho?mam tam prijet jen tak a neveDet nic o tom?a vy jste do ty statni kasy neco vlozila?:-)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
7.2.12 22:23
Scarlett2011 píše:
Scarlett2011 píše:
mmonica píše:
Scarlett2011 píše:
Ja jen nechapu lidi, kteri se tak urputne zajimaji o davky od statu, do jehoz statni kasy jeste neodvedli ani penci. A to same mi samozrejme vadi i u lidi zijicich v CR. Ale na tom snad neni nic spatneho, ne?
Ja ale nepsala nic o HM Revenue,ale napsala jsem primo socialka,takze nevim,co z toho bylo k nepochopeni.A Daisy pise,ze jeji pritel pracuje,takze o lidech,kteri vyuzivaji stat,aby dostali penize na deti tady neni vubec rec.

No, ty jsi napsala socialka, ja jsem se jen slusne zeptala, jestli je v Anglii socialka. Mmonica mi odpovedela, ze jsi asi myslela HM revenue. Tak jsem ji podekovala a ty jsi mi na to napsala tento prispevek:
To uz jsem se trosku urazila, ze ze mne delas blbce. :)
No a pak uz ta diskuze pokracovala dal, tak jak ji zname. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni zakladatelka
7.2.12 22:29

Scarlett,tak je jasny,ze v kazde zemi je socialka,kde si muzou lide podat zadost na prispevky na deti,kde jinde taky,ze?V zelenine to nebude.A neurazej se…mozna jsem trochu vyjela,za to promin,jsem dneska cely den bez nalady :zed: .

• Citovat
  • Upravit
Daisy23
7.2.12 22:32

A mela bych letet nak brezen konec.kdy bych mela vse rusit a co vse prosim musim v cr zrusit?

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
7.2.12 22:32

Ale omlouvam se, ze jsem vas svymi nazory nastvala.
Nemela jsem to v umyslu.
O Child benefit a Child tax credit v UK se ani snad neda mluvit jako o socialnich davkach, jelikoz na ne ma narok kazdy, kdo ma dite a vydelava si do 60 000 liber rocne a to je pro nas Cechy sakra hodne penez.
Takze pochybuju, ze existuje v UK Cech, ktery by mel dite a tyto pridavky nepobiral. Tudis se neni za co stydet. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat