Child Benefit - přídavek na dítě v UK
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Scarlett2011 píše:Anonymni zakladatelka píše:Mela jsem na mysli, ze by mel znat, kde se vse zarizuje, kde zaridit NIN a vse potrebne pro pobyt v UK.Scarlett2011 píše:Pokud je jeji pritel svobodny a bezdetny,nechapu,proc by to mel znat?Z jakeho duvodu?Daisy23 píše:Jako blbka si nepripadej. Mas pritele, ktery zije v UK 6 let, tak ho to nech zaridit, ne? Prece tohle vsechno musi znat.
Jasny no reknu mu at se teda nekde zepta:-)si budu pripadat jak naka blbka je to pro me vse nove tudiz tomu vsemu nerozumim a ty jsi tam porodila?ci take prijela.
To, kolik dostane kdo Child tax credit asi dopredu nevi nikdo.
Taky jsem tu porodila prvni dite, ale pred tim jsem tu nejakou dobu zila, tak se clovek proste orientuje, kde se co zarizuje a jak to tu chodi.
Tak NIN mit musi uz davno,to potrebuje k praci i k zalozeni uctu,ale zase pokud nema deti,tak chapu,ze by o tom,kde se penize vyrizuji nevi.
- Citovat
- Upravit
Anonymni zakladatelka píše:mmonica píše:Jak v Anglii?Kdo si myslis,ze penize vyrizuje a priznava?Scarlett2011 píše:asi je tim mysleno HM revenue
V Anglii je nejaka socialka?
No, tak me zmatl ten vyraz socialka, no. ![]()
A jinak jsem nad tim nikdy nepremyslela, nemela jsem proc. Ja jsem se do Anglie neprestehovala, abych tu pobirala socialni davky. ![]()
- Citovat
- Upravit
Scarlett2011 píše:Anonymni zakladatelka píše:No, tak me zmatl ten vyraz socialka, no.mmonica píše:Jak v Anglii?Kdo si myslis,ze penize vyrizuje a priznava?Scarlett2011 píše:asi je tim mysleno HM revenue
A jinak jsem nad tim nikdy nepremyslela, nemela jsem proc. Ja jsem se do Anglie neprestehovala, abych tu pobirala socialni davky.
Tak v tom pripade,proc odpovidas do diskuse,kde jde o socialni davky,kdyz o tom nic nevis a kvuli penezum jsi do UK nejela?Nezlob se na me,ale kazde dite ma narok na penize,ktere mu nalezi,ja jsem treba zrusila davky v Cesku a tady si zazadala,takze kdybych v Cesku zustala,taky penize na deti pobiram,nevidim v tom rozdil.To,ze nemame velky prijem neni nic spatneho.
- Citovat
- Upravit
A mymu malymu jsou zitra 2roky:-}tak skolka jeste ne.on prave netusi co a kam se chodi.jezdi vsude mozne s nakym autem a naklada a prepravuje vse mozne do ruznych mest.
- Citovat
- Upravit
A mymu malymu jsou zitra 2roky:-}tak skolka jeste ne.on prave netusi co a kam se chodi.jezdi vsude mozne s nakym autem a naklada a prepravuje vse mozne do ruznych mest.
- Citovat
- Upravit
Anonymni zakladatelka píše:Scarlett2011 píše:Tak v tom pripade,proc odpovidas do diskuse,kde jde o socialni davky,kdyz o tom nic nevis a kvuli penezum jsi do UK nejela?Nezlob se na me,ale kazde dite ma narok na penize,ktere mu nalezi,ja jsem treba zrusila davky v Cesku a tady si zazadala,takze kdybych v Cesku zustala,taky penize na deti pobiram,nevidim v tom rozdil.To,ze nemame velky prijem neni nic spatneho.Anonymni zakladatelka píše:No, tak me zmatl ten vyraz socialka, no.mmonica píše:Jak v Anglii?Kdo si myslis,ze penize vyrizuje a priznava?Scarlett2011 píše:asi je tim mysleno HM revenue
A jinak jsem nad tim nikdy nepremyslela, nemela jsem proc. Ja jsem se do Anglie neprestehovala, abych tu pobirala socialni davky.
Ale ja jsem nerekla, ze to je neco spatneho. Samozrejme, ze to jsou davky pro dite a to na to ma narok, ale proc bych mela vedet, ze HM revenue je socialka? Tak jednou ziju v UK, tak neresim ekvivalenty v cestine. ![]()
Ja jen nechapu lidi, kteri se tak urputne zajimaji o davky od statu, do jehoz statni kasy jeste neodvedli ani penci. A to same mi samozrejme vadi i u lidi zijicich v CR. Ale na tom snad neni nic spatneho, ne?
- Citovat
- Upravit
Tak skolka jeste ne,to mas pravdu.No uvidis,jak to bude,zadost na penize si muzete podat a budes cekat na rozhodnuti.Jen to trva opravdu dlouho
.
K narozeninam vse nej ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja sem nejedu jen kvuli davkam ale Proto ze tam mam pritele a chci snim tam zit.!v cesku to stoji uz za vyliz prdel!pardon za slovo:-)urco jsou v uk lepsi davky nez v cr ale proto to nedelam.kazdopadne se tam zitra zkusi zeptat ma volno
- Citovat
- Upravit
Scarlett2011 píše:Anonymni zakladatelka píše:Ale ja jsem nerekla, ze to je neco spatneho. Samozrejme, ze to jsou davky pro dite a to na to ma narok, ale proc bych mela vedet, ze HM revenue je socialka? Tak jednou ziju v UK, tak neresim ekvivalenty v cestine.Scarlett2011 píše:Tak v tom pripade,proc odpovidas do diskuse,kde jde o socialni davky,kdyz o tom nic nevis a kvuli penezum jsi do UK nejela?Nezlob se na me,ale kazde dite ma narok na penize,ktere mu nalezi,ja jsem treba zrusila davky v Cesku a tady si zazadala,takze kdybych v Cesku zustala,taky penize na deti pobiram,nevidim v tom rozdil.To,ze nemame velky prijem neni nic spatneho.Anonymni zakladatelka píše:No, tak me zmatl ten vyraz socialka, no.mmonica píše:Jak v Anglii?Kdo si myslis,ze penize vyrizuje a priznava?Scarlett2011 píše:asi je tim mysleno HM revenue
Ja jen nechapu lidi, kteri se tak urputne zajimaji o davky od statu, do jehoz statni kasy jeste neodvedli ani penci. A to same mi samozrejme vadi i u lidi zijicich v CR. Ale na tom snad neni nic spatneho, ne?
Ja ale nepsala nic o HM Revenue,ale napsala jsem primo socialka,takze nevim,co z toho bylo k nepochopeni.A Daisy pise,ze jeji pritel pracuje,takze o lidech,kteri vyuzivaji stat,aby dostali penize na deti tady neni vubec rec.
- Citovat
- Upravit
Dekuji za prani:-)a mila slecno ci pani.to ze se o to urputne zajimam je neco spatneho?mam tam prijet jen tak a neveDet nic o tom?a vy jste do ty statni kasy neco vlozila?:-)
- Citovat
- Upravit
Anonymni zakladatelka píše:Scarlett2011 píše:Ja ale nepsala nic o HM Revenue,ale napsala jsem primo socialka,takze nevim,co z toho bylo k nepochopeni.A Daisy pise,ze jeji pritel pracuje,takze o lidech,kteri vyuzivaji stat,aby dostali penize na deti tady neni vubec rec.Anonymni zakladatelka píše:Ale ja jsem nerekla, ze to je neco spatneho. Samozrejme, ze to jsou davky pro dite a to na to ma narok, ale proc bych mela vedet, ze HM revenue je socialka? Tak jednou ziju v UK, tak neresim ekvivalenty v cestine.Scarlett2011 píše:Tak v tom pripade,proc odpovidas do diskuse,kde jde o socialni davky,kdyz o tom nic nevis a kvuli penezum jsi do UK nejela?Nezlob se na me,ale kazde dite ma narok na penize,ktere mu nalezi,ja jsem treba zrusila davky v Cesku a tady si zazadala,takze kdybych v Cesku zustala,taky penize na deti pobiram,nevidim v tom rozdil.To,ze nemame velky prijem neni nic spatneho.Anonymni zakladatelka píše:No, tak me zmatl ten vyraz socialka, no.mmonica píše:Jak v Anglii?Kdo si myslis,ze penize vyrizuje a priznava?Scarlett2011 píše:asi je tim mysleno HM revenue
No, ty jsi napsala socialka, ja jsem se jen slusne zeptala, jestli je v Anglii socialka. Mmonica mi odpovedela, ze jsi asi myslela HM revenue. Tak jsem ji podekovala a ty jsi mi na to napsala tento prispevek:
Jak v Anglii?Kdo si myslis,ze penize vyrizuje a priznava? ![]()
To uz jsem se trosku urazila, ze ze mne delas blbce. ![]()
No a pak uz ta diskuze pokracovala dal, tak jak ji zname. ![]()
- Citovat
- Upravit
Scarlett,tak je jasny,ze v kazde zemi je socialka,kde si muzou lide podat zadost na prispevky na deti,kde jinde taky,ze?V zelenine to nebude.A neurazej se…mozna jsem trochu vyjela,za to promin,jsem dneska cely den bez nalady
.
- Citovat
- Upravit
A mela bych letet nak brezen konec.kdy bych mela vse rusit a co vse prosim musim v cr zrusit?
- Citovat
- Upravit
Ale omlouvam se, ze jsem vas svymi nazory nastvala.
Nemela jsem to v umyslu.
O Child benefit a Child tax credit v UK se ani snad neda mluvit jako o socialnich davkach, jelikoz na ne ma narok kazdy, kdo ma dite a vydelava si do 60 000 liber rocne a to je pro nas Cechy sakra hodne penez.
Takze pochybuju, ze existuje v UK Cech, ktery by mel dite a tyto pridavky nepobiral. Tudis se neni za co stydet. ![]()
- Citovat
- Upravit
Jak v Anglii?Kdo si myslis,ze penize vyrizuje a priznava?