Child Benefit - přídavek na dítě v UK
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
liky píše:
ja teda koukam, ze vsichni mate v pohode vyrizeny child and working tax credit… my jsme manzele a proste kdyz to slyseli, tak bylo jasno, narok nemam… ja ted nepracuji, jen 4h.tydne a nemam narok na nic, child tax credit dostavam 8£tydne, manzel zas tak velky plat nema, takze dost prezivame… tazke je to fakt hodne i o lidech a jak si kdo umi co zaridit, protoze co tu znam polky, ty maji sveho pravnika a berou 2× tolik co my s manzelem… takze nenechat se odbyt jako ja a hlavne vedet co zadat a na co ma clovek narok…
a manzel nebere child tax credit a working credit ??
u nas to bere manzel a hodi to dost penez
- Citovat
- Upravit
mmonica píše:liky píše:a manzel nebere child tax credit a working credit ??
ja teda koukam, ze vsichni mate v pohode vyrizeny child and working tax credit… my jsme manzele a proste kdyz to slyseli, tak bylo jasno, narok nemam… ja ted nepracuji, jen 4h.tydne a nemam narok na nic, child tax credit dostavam 8£tydne, manzel zas tak velky plat nema, takze dost prezivame… tazke je to fakt hodne i o lidech a jak si kdo umi co zaridit, protoze co tu znam polky, ty maji sveho pravnika a berou 2× tolik co my s manzelem… takze nenechat se odbyt jako ja a hlavne vedet co zadat a na co ma clovek narok…
Prosim Vas a ten working tax credit se posuzuje podle ceho,protoze pritel na neho nema narok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
liky píše:
to co pises o Polacich je nesmysl,mohli si vzit pravnika protoze jim to nechteli priznat,ale pobirat dvojnasobek nez jini ve stejne situaci nemohou
jsou na to presne tabulky,zalezi na prijmu ,poctu dospelych,deti,na uzemi,kde zijes (housing benefit),na velikosti bydleni
jinak ,kdyz se vam behem roku jakkoliv hne prijem rodiny,tak by jste to meli telefonicky okamzite hlasit na HM revenue a oni podle toho taxy upravi,aby jste pristi rok nedostavali treba moc malo nebo hodne a aby se to drzelo neustale podle soucasneho prijmu rodiny
- Citovat
- Upravit
Lady_Simone píše:mmonica píše:Prosim Vas a ten working tax credit se posuzuje podle ceho,protoze pritel na neho nema narok.liky píše:a manzel nebere child tax credit a working credit ??
podle tydenni pracovni doby,nejsem si ted jista,ale musi to myslim byt 24 hodin tydne,co on pracuje nebo vy oba v souctu a pak na vyplate,pokud je hodne vysoka,ak uz pak taky neni narok
- Citovat
- Upravit
Aha takze kdyz pritel pracuje 40 hodin tydne a bere mesicne 1600£ hrubyho nema narok tim padem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak pro LIKY,pokud mas pocit,ze rozhodnuti je nespravedlive,neni nic jednodussiho nez zajit na nejblizsi CAB a tam muzes dostat zdarma pravni pomoc
- Citovat
- Upravit
Lady_Simone píše:
Aha takze kdyz pritel pracuje 40 hodin tydne a bere mesicne 1600£ hrubyho nema narok tim padem?
pokud mate jedno dite tak urcite ne,to je hodne velky prijem
- Citovat
- Upravit
mmonica píše:Lady_Simone píše:pokud mate jedno dite tak urcite ne,to je hodne velky prijem
Ano mame jedno dite… tak tim padem jen ten child tax credit budeme muset vyridit o child benefit zajem nemame … Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je dost tezke ten jejich system pochopit,ale Romove maji presne spocitano kolik hodin pracovat aby dosahli na co nejvyssi davky
drive to bylo misto 24 hodin pouze 16 a jeden Rom manzelovi rika,ze vic delat nebude,pak by prisel o davku ![]()
- Citovat
- Upravit
Lady_Simone píše:mmonica píše:Ano mame jedno dite… tak tim padem jen ten child tax credit budeme muset vyridit o child benefit zajem nemame … DikyLady_Simone píše:pokud mate jedno dite tak urcite ne,to je hodne velky prijem
zkuste vyplnit zadost na vse,nikdy nevis a proc nechcete child benefit ?
- Citovat
- Upravit
mmonica píše:Lady_Simone píše:zkuste vyplnit zadost na vse,nikdy nevis a proc nechcete child benefit ?mmonica píše:Ano mame jedno dite… tak tim padem jen ten child tax credit budeme muset vyridit o child benefit zajem nemame … DikyLady_Simone píše:pokud mate jedno dite tak urcite ne,to je hodne velky prijem
Child benefit nechceme,uz jen kvuli toho,ze je s tim dlouhe vyrizovani a kvuli 80£ na to jednoduse kaslem i kdyz penizky se hodi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mmonica píše:
je dost tezke ten jejich system pochopit,ale Romove maji presne spocitano kolik hodin pracovat aby dosahli na co nejvyssi davky
drive to bylo misto 24 hodin pouze 16 a jeden Rom manzelovi rika,ze vic delat nebude,pak by prisel o davku[/citace/
O romech nechci slyset nic uz jich mam plnou …ehm![]()
Ja hlavne nepochopim jak je mozne,ze brit ktery nikdy nepracoval a ma decka ma narok na child tax credit,kdyz je to odecet z dani ktere nikdy neplatil!!!!!
![]()
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lady_Simone píše:mmonica píše:
drive to bylo misto 24 hodin pouze 16 a jeden Rom manzelovi rika,ze vic delat nebude,pak by prisel o davku[/citace/
O romech nechci slyset nic uz jich mam plnou …ehm![]()
Ja hlavne nepochopim jak je mozne,ze brit ktery nikdy nepracoval a ma decka ma narok na child tax credit,kdyz je to odecet z dani ktere nikdy neplatil!!!!!
![]()
![]()
![]()
pokud nepracujes
Lady_Simone píše:mmonica píše:Child benefit nechceme,uz jen kvuli toho,ze je s tim dlouhe vyrizovani a kvuli 80£ na to jednoduse kaslem i kdyz penizky se hodiLady_Simone píše:zkuste vyplnit zadost na vse,nikdy nevis a proc nechcete child benefit ?mmonica píše:Ano mame jedno dite… tak tim padem jen ten child tax credit budeme muset vyridit o child benefit zajem nemame … DikyLady_Simone píše:pokud mate jedno dite tak urcite ne,to je hodne velky prijem
Aha takze kdyz pritel pracuje 40 hodin tydne a bere mesicne 1600£ hrubyho nema narok tim padem?jaky vyrizovani ??posles papiry a cekas
- Citovat
- Upravit
child benefit je podle mne to nejjednodussi na vyrizeni, tak proc o to nepozadat…
monni- na CAB jsem u nas uz volala, neprijimaji osobni navstevy a zenska vedela min nez ja/bylo to kvuli placeni materske zamestnavatelem, proste s nasim CAB jsem moc nadsena nebyla/… o tech polacich je to tady tak, ze maji sve lidi, kteri jim pomahaji vse vyridit,a znaji tady zakony lepe nez my, coz dela tez hodne…samozrejme je tu i dalsi vec- lidi radi zamlcuji ruzne informace, napr.ze ziji s partnerem, ze pracuji atd., proto berou vic nez ja, nechtela jsem aby to zas tak vyznelo negativne…to je problem i v CR nejen tady, tady je to ale dost rozsirene, holt, jsme chuda soucast UK, tak se za to ani nestydi… ja poctive priznavam vse, na HM hlasim vse, kazdou vetsi zmenu, az se chlap divil, ze nemusim, ze se nam CHtaxCr.pocita automaticky…
ono je to opravdu hodne o tom kde zijes, kamaradi zijici v Belfastu maji uplne jine zkusenosti s urady nez my tady na malem meste/holt asi nemam prijatelne charisma/ proto jsem psala, at jde na pohovory pripravena, tady ti nereknou, ze napr.mate narok jeste na to ci ono, musis se ptat sama…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pritel to snad zaridi nejak:-)zkusime co se da.snad neco dostanem:-)a treba i pritel:-)uvidime:-)