Child Benefit - přídavek na dítě v UK
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
toto jsou dva odkazy, kde je presne napsane co si muzes v UK vyridit a kde, je zde i priblizny vypocet davek podle prijmu…tak jestli umis anglicky, tak si ty stranky prohledni- hlavne ten druhy odkaz…
dalsi informace najdes na strankach www.pohyby.co.uk, je to forum cechu a slovaku v UK, je tam hodne diskuzi na tema prijezdu do UK
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a zdravotni pece je v Uk zdarma, musis se registrovat u lekare a temer ke vsemu potrebujes tu zdrav.karticku- NIN…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Daisy23 píše:
Takze kdyz ho necham v cr u dr tak v uk za nej platit nebudu?
Nebudes v UK platit za nic.Jen pisu,ze mi zdravotnictvi v UK nevyhovuje a tak porad jezdim s detma do ceska k doktorce.Pisu ti to proto,jak jsi se ptala kam mas vsude zajit a kde vsude se odhlasit.Ja bych dite v cesku z pojistovny neodhlasovala.
- Citovat
- Upravit
liky píše:
http://www.hmrc.gov.uk/toto jsou dva odkazy, kde je presne napsane co si muzes v UK vyridit a kde, je zde i priblizny vypocet davek podle prijmu…tak jestli umis anglicky, tak si ty stranky prohledni- hlavne ten druhy odkaz…
dalsi informace najdes na strankach www.pohyby.co.uk, je to forum cechu a slovaku v UK, je tam hodne diskuzi na tema prijezdu do UK
Tyhle anglicke odkazy me ani nenapadlo sem dat,protoze pokud by Daisy umela anglicky,tak si na netu sama vse najde
.
- Citovat
- Upravit
aha tak to pak jo no kazdopadne se tesim do uk ale fakt pro me neco noveho snad to s pritelem zvladnu a cekam co mi dnes napise sel se ptat na to centrum:-)
- Citovat
- Upravit
na ziskani NIN musis prokazat,ze si hledas praci,to znamena,mit potvrzeni,od zamestnavatelu nebo agentur,ze jsi u nich zadala o praci,ted presne nevim,kde si domlouvas schuzku kvuli NIN,mozna pres Job centre(Pracak) ![]()
- Citovat
- Upravit
Jen tak pro zajimavost.
Nam se narodilo dite v UK a nevim, jestli to na to melo vliv, ale na vsechny davky jsme cekali od podani zadosti 2 tydny. ![]()
Takze mozna resi jen pristehovalecke deti?
- Citovat
- Upravit
Jinak Daisy
kvuli tomu NIN musis nekam zavolat (cislo neznam), tam jim odpovedet spoustu otazek. Pak ssi te nekam pozvou na pohovor. My jsme museli jenasi 50 mil daleko, nikde v okoli nemeli pobocku. ![]()
Tam s nimi vyplnis dotazniky a asi do 2 tydnu ti prijde vyjadreni, zda ti tvoji zadost odsouhlasili.
Muze jit i nekdo s tebou, pokud neumis anglicky.
- Citovat
- Upravit
daisy23 píše:
tak to fakt nezvladnu prelozit prelozi mi to prekladac?:-)
Prekladac ti to prelozi,ale ne dobre,s tim pocitej.
mmonica ma s NIN pravdu,manzel dostal NIN az kdyz mel potvrzeni z prace,jinak nemel sanci.
Scarlett,tak asi jo,kdyz mas dite narozene v UK,asi je to lepsi no,muze to trvat kratce,ale verim tomu,ze pristehovane deti prosetruji vic
.
- Citovat
- Upravit
to je nejak divny ale vzdyt ja o zadnou praci nemuzu zadat.ja nemuzu jit do prace takze sem bez nin nahrana'?to snad nee:( tak to mam dost
- Citovat
- Upravit
daisy23 píše:
to je nejak divny ale vzdyt ja o zadnou praci nemuzu zadat.ja nemuzu jit do prace takze sem bez nin nahrana'?to snad nee:( tak to mam dost
Oni to tak neberou, ze nemuzes jit do prace. Oni pracuji i kdyz maji male deti. Budes si to muset zjistit asi tam, nebo pritel zavolat.
Rekla bych ze to nejak pujde udelat, ale netusim. Znam jen lidi, co jeli do UK pracovat. ![]()
- Citovat
- Upravit
Scarlett2011 píše:daisy23 píše:Oni to tak neberou, ze nemuzes jit do prace. Oni pracuji i kdyz maji male deti. Budes si to muset zjistit asi tam, nebo pritel zavolat.
Rekla bych ze to nejak pujde udelat, ale netusim. Znam jen lidi, co jeli do UK pracovat.
Ja to same.Znam lidi,kteri jsou tady jen na praci,takze opravdu nevim,jak je to s NIN,pokud clovek praci nema.Ja nepracuji,jsem s detma doma a o NIN jsem si ani radsi nepozadala z tohoto duvodu,ale slysela jsem take neco jineho,tak uvidis,az tam budes jak dopadnes.Tvuj pritel urcite NIN ma,takze zas takovy problem to nebude.
- Citovat
- Upravit