Chlap šetřílek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13021
22.1.14 15:35

@Andrea26 a platíte tedy vše na půl nebo on platí víc? Nějak nechápu co ho tedy tak „žere“ :nevim:??"Píšeš že sama vyděláváš 15000. Není to tak že on si ty svý peníze snaží šetřit a tvoje všechny utratíte-doufám že tedy ne :(?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
22.1.14 15:35

@Andrea26 setrite na něco konkrétního nebo si ty peníze škudlí na,,něco". Máš to těžké, život je krátký a člověk by si měl dělat radost. Takovýhle život bych nechtěla. Buď si to vyříkáte a neleznete kompromis, nebo budeš trpět ty a tvoje dcera nebo nakonec odejdeš. Tohle není život to je opruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.1.14 15:36

Ametyst - zdravou výživu plně schvaluju. Já doma buchty peču docela často - baví mě to a všem chutná, takže v tom to ani není. Navíc každý den vařím teplé večeře + manželovi do práce obědy, aby nemusel chodit do restaurace a utrácet. Určitě je pravda že to má v povaze, ale já to opravdu začínám vnímat jako šikanu. Mluvila jsem s ním o tom mockrát, brečela, prosila, vysvětlovala, ale výsledek je jen ten, že podle něj ho nechápu, že je to přece uplně normální a snad tak moc po náš nechce.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.1.14 15:37

Vy asi bydlíte s dcerou u něj, že? Mě osobně to přijde trochu jako ponorka. Prostě možná uvažuje, co by bez vás ušetřil apod…Prostě mu už lezete na nervy :nevim:
Osobně bych v takovém dusnu dítě nevychovávala. A jaký má vztah dcera s otčímem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
22.1.14 15:37

No trochu se stydím, u nás to jsem já, která zhasíná po dětech, po manželovi a chodí po půl hodině ve sprše sprdnout chlapa, že je tam moc dlouho. Jenže ten můj to vážně přehání.
Nicméně zkusila bych ho ubít argumenty o žárovkách, které jsou dneska hodně spořivé a kvalitní málo rozbitné a dlouho vydrží. Určitě najdeš někde odborný článek.
Zapojila bych ho víc do domácnosti, ať nakupuje a vaří sám nejmíň týden a pak uzná jak to je.
Motivační sladkosti pro malou jsou v normě, když toho nesní moc, třeba bonbón po jídle a tak. Jinak dají se třeba lepit dětem do kalendáře nebo někam do sešítku za odměnu nálepky.
Psala bych si výdaje do sešitu či tabulky a pak mu to dala zanalyzovat.
Objednala bych se s ním k psychologovi, aby vás přestal terorizovat a trochu slevil. Neviděl to náhodou doma?
No držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
22.1.14 15:41

@jannina1 to mě taky přesně napadlo :?!
@Andrea26 nevím co poradit, je mi tě vážně líto :(.A bohužel si myslím že by ani k tomu psychologovi nešel, protože dle jeho slov je to přeci uplně normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.1.14 15:42

Jannina1: U něj nebydlíme, jsme momentálně v pronájmu. Taky mi to tak přijde, že si v hlavě počítá kolik ho stojíme a kolik by bez nás ušetřil :( Když pominu tohle a časté dusno, tak si spolu občas pohrajou, ale on k ní má stejný vztah jako ke každému jinému cizímu dítěti a netají se tím. Ona by ho ráda měla, ale tímhle že nás za všechno peskuje prostě kazí všechno to dobrý co mezi sebou mají - ty hry apod.
Ametyst: Obě naše výplaty chodí na společný účet, takže uplně všechno platíme odsud. Přijde mi ale šíleně ponižující když chci něco - např. pro malou nebo do domácnosti - koupit a on si myslí že je to zbytečnost, tak holt pro koupi musí být souhlas obou, timpádem když on nesouhlasí, nic se kupovat nebude.. nemám ponětí jak se v tu chvíli bránit, zkoušela jsem to, ale je asi „silnější“ povaha než já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.1.14 15:43

Včera jsem například navrhovala manželskou poradnu.. Odmítl s tím, že se nebude nikomu cizímu svěřovat a že pokud si svůj vztah nedokáže vyřešit vlastními silami, tak takový vztah nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.1.14 15:43

Ještě jsem chtěla dodat, píšeš, že až takový nikdy nebyl-možná se v pravém světle projevil až teď-holt, když ptáčka lapají…
A myslím, že tady nejde o zhasínání či sladkosti. V principu má pravdu, ale v jeho podání se opravdu už jedná o šikanu. Umím si to představit, jaká doma musí vládnout nepohoda a obavy. V tom se šťastně žít nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
22.1.14 15:45

@Andrea26 tak v tom případě bych vážně uvažovala o vlastním účtu a o vlastních penězích :think:!Aspoň by sis mohla udělat i ty někdy radost a nemusela mu nic říkat.
Jinak jak píšeš o vztahu muže s tvojí dcerkou-to je moc smutné :(. A ještě víc že se s tím netají-přeci by ji měl brát jako svou dceru když miluje tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
22.1.14 15:46

Já bych to nevydržela, už jenom proto, že muj táta byl taky takovej, za to já moc nešetřím, ráda se sprchuju horkou vodou, přítel šetří a říká že já to neumím :D má pravdu, naštěstí v tomhle je normální a říká že v jídle se šetřit nebude, rád se dobře nají a nebuzeruje mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.1.14 15:46

Já bych s takovým ichtylem nebyla :zed: :zed: :zed: a nechápu jak ty můžeš vůbec napsat ten úvodní příspěvek, bože to máš v hlavě slámu? každému i méně inteligentnímu člověku tohle normální nepřijde :roll: bože ženy co vy všechno skousnete :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
13021
22.1.14 15:48

@Andrea26 a proč bys musela mít na vše souhlas-třeba na koupi oblečení? Vždyť to je přeci „malá“ věc, nekupujete televizi :nevim:. A jsou to přeci taky TVOJE PENIZE který sis VYDELALA! No neumim si to představit. To je opravdu už šikana. Rozhodně bych s ním neměla jeden účet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342

@Andrea26 hned zítra si založ vlastní účet a nech si peníze posílat tam. Přece se nebudeš doprošovat o prachy 8o Náklady na dcerku půjdou také napůl, jídlo si může kupovat sám nebo ti bude dávat i půlku na jídlo plus něco navíc (tvoje práce za vaření). Jsem zvědavá jak se mu to bude líbit a kolik ušetří :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291

@Andrea26 : Už věta o tom, že má k tvojí holčičce vztah jako ke každému jinému dítěti ve mně vyvolává pocit, že bys od něj měla odejít…jen vás obě nervuje…lepší bydlet samy a blbě vycházet, ale v klidu fungovat než si žít „lépe“, ale snášet tohle…jste chuděry obě s takovým blbcem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí