Chlap šetřílek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nejhodnější
26.11.13 10:56
@omites píše:
o lidech se nemluví jako o chudácích. ;) Předáváš jim tím negativní vibrace, nevěříš, že to zvládnou a podceňuješ je.
Věřím, že zakladatelka je inteligentní bytost, které se otevřou oči a už si nenechá s*át na hlavu.P. S. Mě ta sluníčková v těhle případech moc nejde :mrgreen:

Ale mě to teda zatím přijde, že si na tu hlavu kálet nechává :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4838
26.11.13 10:59
@Nejhodnější píše:
Ale mě to teda zatím přijde, že si na tu hlavu kálet nechává :nevim: :nevim:
:pankac: mozna nema jinou zkusenost a tim padem latku na chlapa hodne hooodne nizko…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
26.11.13 11:07

Možná seběvodomí na nule a jakasi vdecnost ze ma rad toho syna…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.13 11:10

Dík holky, já jen potrebovala videt názor vás ostatních. Samozřejme jsem to už probírala i s rodiči a s přáteli, jelikož jsem si říkala, že treba to jen zbytečne dramatizuju, ale v podstate mi řekli všichni to stejne co vy tady. Nenechat si sr. t na hlavu.On vidí, že mu nic neřeknu a tak toho zneužívá dál a dál.

• Citovat
  • Upravit
4838
26.11.13 11:11
@Anonymní píše:
Dík holky, já jen potrebovala videt názor vás ostatních. Samozřejme jsem to už probírala i s rodiči a s přáteli, jelikož jsem si říkala, že treba to jen zbytečne dramatizuju, ale v podstate mi řekli všichni to stejne co vy tady. Nenechat si sr. t na hlavu.On vidí, že mu nic neřeknu a tak toho zneužívá dál a dál.

a proc mu nic nereknes? ikdyz uz jenom ta nutnost tak samozrejme veci vysvetlovat mi prijde hoooodne vysilujici, takze to chapu, ale jses si vedoma, ze budes na materske a ze budes na nem financne docela i zavisla?

Příspěvek upraven 26.11.13 v 11:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.11.13 11:11
@Nejhodnější píše:
Ale mě to teda zatím přijde, že si na tu hlavu kálet nechává :nevim: :nevim:

jsem použila budoucí čas ;-). Ale tak zeptala se tady, jestli je to normální. To je známka toho, že ani jí to normální nepřijde :kytka: Teď jenom, umět za sebe zabojovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
26.11.13 11:16

A nejen za sebe…

• Citovat
  • Upravit
17311
26.11.13 11:20

Třeba Vás jen zkouší, jestli nejste zlatokopka. Zkuste to tak pět, deset let vydržet, pak projdete prověrkou a začne možná něco přispívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
26.11.13 11:29

Hele, tohle není šetřílek ale VYCHCANÝ PŘÍŽIVNÍK.!!!

Můj chlap je šetřílek, který by si pro korunu nechal vrtat koleno, přestože je poměrně dobře zajištěný. Byl tak k tomu prostě od mala veden a vychováván. NIKDY by mě však nenechal za sebe cokoli platit, či se choval tak, abych já za něj musela něco doplácet!!! Čekali jsme mimi (nedopadlo to :,( ) a už se finančně starl od začátku, co a jak…když jsem marodila, vařil mi jídlo a vozil mi jej, staral se o moje děcko atd…občas koupí dáreček, přiveze jídlo, vínko atd…a to je opravdu maxišetřílek, kvůli kterému jsme asi v padesátistupńovém vedru museli jít 5 km pěšky, abychom neplatili placené parkoviště, který počítá každou vteřinu, kdy teče voda, svítí se, raději sní jídlo prošlé, než aby se vyhodilo atd…

• Citovat
  • Upravit
13141
26.11.13 11:30
@zoidberg píše:
Třeba Vás jen zkouší, jestli nejste zlatokopka. Zkuste to tak pět, deset let vydržet, pak projdete prověrkou a začne možná něco přispívat :lol:
:mrgreen: :mrgreen: teď jsem se fakt zasmála
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
26.11.13 11:31
@káťa píše:
Hele, tohle není šetřílek ale VYCHCANÝ PŘÍŽIVNÍK.!!!Můj chlap je šetřílek, který by si pro korunu nechal vrtat koleno, přestože je poměrně dobře zajištěný. Byl tak k tomu prostě od mala veden a vychováván. NIKDY by mě však nenechal za sebe cokoli platit, či se choval tak, abych já za něj musela něco doplácet!!! Čekali jsme mimi (nedopadlo to :,( ) a už se finančně starl od začátku, co a jak…když jsem marodila, vařil mi jídlo a vozil mi jej, staral se o moje děcko atd…občas koupí dáreček, přiveze jídlo, vínko atd…a to je opravdu maxišetřílek, kvůli kterému jsme asi v padesátistupńovém vedru museli jít 5 km pěšky, abychom neplatili placené parkoviště, který počítá každou vteřinu, kdy teče voda, svítí se, raději sní jídlo prošlé, než aby se vyhodilo atd…

presne tak… to je rozdil. Setrilek to dela proto, pac je skromnej a nerozhazuje a mnohem lepsi byt setrilek nez hrat machra a brat si uvery a zatezovat celou rodinu… tohle co dela on je presne to co pises… brrrrr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
26.11.13 12:43

Hrozná kombinace - lakomý chlap, co má prachy, a ještě by ždímal ženskou :-P Můj muž je na peníze taky opatrný - v tom dobrém slova smyslu, ale na mě (a teď i na dcerce) nikdy nešetřil. V životě mi nevyčetl ani penny, a že jsem kolikrát hlavně za malou utratila za blbiny. Podotýkám, že rozhodně nejsem na peníze, jsme spolu od VŠ studií, sama jsem před MD vydělávala dost, vše co máme, jsme vybudovali společně.
Jinak manžel má v práci kolegu - borec co dost vydělá, má velký nový byt za hotové, drahé velké auto, ale do práce chodí v laciných umělých košilích, nosí si k svačině chleba s máslem a celkově je lakomý až hrůza. A taky je sám…takže asi tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
26.11.13 12:46

@nadus machři, co házej ramenama a na vše berou úvěry, to je taky kapitola sama pro sebe. Taky děs! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.1.14 15:12

Extrémní šetření...jsem už zoufalá

Holky já už opravdu nevim jak dál… Mám doma - stejně jako několik dalších z vás - chlapa šetřílka…ale opravdu extrémního :,( Já už opravdu nevim jestli jsem divná já nebo je to opravdu v něm, podělte se se mnou prosím o vaše názory :srdce:
Manžel má potřebu stále všude zhasínat, stačí abych svítila v kuchyni a něco mě zaujalo v tv, sedla si na chvíli k tv s tím že se hned vrátím do kuchyně, ale už je problém že zůstalo rozsvíceno. Nebo moje (ne naše) šestiletá dcera se potřetí v životě sprchuje sama, je ráda že udrží sprchu tak aby nestříkala ven, ale je strašně štastná že už to zvládá sama a že jí nechám, ale pro něj je problém když už je tam např. 6 minut - prý příliš plýtvá vodou. To samé já - když mám ráda horkou vodu abych se večer prohřála - taky příliš utrácim. Nebo když jde malá rozsvítit a máme několik vypínačů v řadě za sebou, tak se většinou překlikne, rozsvítí jinde než chtěla, tak zase zhasne a pak teprve rozsvítí správně…anebo třeba znova špatně a pak teprve správně..to se někdy stane i mně…ono když je tam tma, tak těžko poznat na který vypínač sáhnout, kor když jde o dítě…no to ho vytáčí, protože podle něj nemám vůbec představu kolik energie žárovka propálí tím rozsvícením a zhasnutím+navíc se opotřebovává, takže jí budeme muset dřív měnit, což opět stojí peníze. Další věcí je že na mě dokonce vytasil že malá sní např. 3-4 sladkosti za den a to stojí moc peněz, takže nepřipadá v úvahu. Nebo v lednici objevil měkkou nahnilou papriku a timpádem se já neumim starat o domácnost, jelikož nechávám zkazit potraviny a zřejmě bych je vyhazovala, pokud by se neobětoval a nesnědl je…podle něj nejsem šetrná, prostě furt nakupuju a pak starý vyhazuju (pravdou je že jsem za celé dva roky vyhodila max. 2 prošlý jogurty a jednu konzervu kterou jsme ochutnali a nechtěli jíst). Absolutně už si s ním nevím rady. Nekupuju si nic pro sebe, oblečení jen k vánocům a k narozeninám, líčení to nejlevnější z drogerky atd..snažim se šetřit kde můžu, aby byl doma klid a ono to stejně nestačí. Nedokážu mu vysvětlit že je přece důležitější mít spokojenou rodinu která žije vklidu a riskovat že zaplatíme o pár set korun ročně navíc než mít polorozpadlou vystresovanou rodinu která ušetří, ale takový nápor nevydrží? :,( :,( Já už vážně nemůžu, přemýšlim o rozvodu, je mi to všechno tak strašně líto.. Omlouvám se za román, ale potřeboala jsem se už vypovídat :,( Co si o tom myslíte vy? Jak to řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
22.1.14 15:16

@Andrea26 hm tak to je husté :think: :think: nemám žádnou radu. Jen si myslím, že s takovým člověkem se dlouho žít nedá. Takže obdivuji všechny, které to s takovým chlapem vydrží :hug:

A rozhodně divná nejsi, divnej je manžel. Možná by nebylo od věci navštívit psychologa…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky