chlapeček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
3.7.05 14:52

Malému je 5 let. Při preventivní prohlídce v 1. roce mu pediatrička přetáhla pindíka násilím, řval jako tygr a týden! se bál čůrat. Moje babička mi poradila po:,–(it ho do škopku s teplou vodou a dát tam řepík. Naštěstí se do toho škopku vyčůral, ale bylo mi ho moc líto.
Pak si pořád na pindíka sahal, tak jsem zkusila zavolat na urologii a objednat se. Vzali nás hned. Doktor byl velice milý, opatrně se mu na pindíka podíval a dal mi mastičku (dnes už bohužel nevím název) s tím, že se mu po tom kůžička trochu roztáhne. Za 14dní jsme šli na kontrolu a doktor mu pindíka přetáhl. Sice trochu plakal a tak 2 dny se bál čůrat, protože měl chudák asi vzpomínky s kontroly u obvodní lékařky.
Od té doby jsem mu pindíka každý večer ve vaně přetahovala, ale jen tam, kam to šlo. Dnes už to dělá sám, ale mám pocit, že mu to úplně přetáhnout nejde, a že „žalud“ nekouká celý. Docela z toho mám obavy, aby to v dospělosti nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
3.7.05 17:07

Radko načetla jsem dost, určitě to bude dobré. Postupně se to uvolňuje až do puberty. Neměj obavy. Koupel se doporučuje jako nejšetrnější prostředek. Stefinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 07:10

Ahojky, malej má 15měsíců se stahováním jsem začala kolem roku, ale jen jemně a moc to nejde, včera u nás byla kamarádka s 16měsíčním synkem a ten už ji má krásně stáhlou, tak ted nevím jestli to máme správně.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky