noční PRDíKY

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
144
1.7.05 08:15

noční PRDíKY

Maminky, mýmo Tomáškovi je už 8 měsíců a stále ho v noci budí prdíky. Cestuje po posteli a tlačí a sedá si a pak začne neutišitelně brečet. Prdí nejspíš nezávisle na stravě, nedávno prospal v kuse 3,5h, což byl dlouhodobý rekord. Poradtě, jak na prdíky. Máte některá stejnou skušennost? Kdy už to přejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
377
1.7.05 09:48

Ahojky,

mám 10měsíční kočičku a okolo 9 měsíce se taky začala v noci probouzet a kňourat.Nebyla k uklidnění třeba i hodinu a zdálo se mi,že tlačí.Už nekojíme,myslím,že po stravě to také není.Začala jsem vařit fenyklový čajík na noc k postýlce a když byl problém,napila se a trošku to pomohlo.Taky je cestovatelka v postýlce.Potvrdila mi to i kamarádka,která má stejně starého prcka a asi je to zas nějaké přechodné období.
Teď po měsíci už to tak hrozné není,ale v noci se vrtí v postýlce pořád.
Přejem klidné spinkání mimískům a maminkám
N+Niki 10m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
1.7.05 10:18

My to měly tak před měsícem ještě děsně :((((.Teď je malýmu přes rok a někdy je má,jindy ne.Mažeme bříško,dáváme Sabíka,pije fenyklový čaj…co jde…víc dělat asi nejde.Neboj bude líp :)))) Do roka sem se pořádně nevyspala,teď je to malinko lepší.Snad to vydrží.Držím palec,vydrž.
 Mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
1.7.05 15:22

Ahoj - my máme měsíc a prdíky taky trápí - ještě v rámci baby koliky do tří měsíců. Sab Simplex 15 kapek před jídlem(bumbáním) :lol: trochu pomáhá. Hodně se mi ale osvědčil olejíček od Weledy - na masáž bříška kojenců a dobré trávení. Bříško se namasíruje a prdíky jdou ven téměř okamžitě. Je to taky 100% přírodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.10.12 08:10

Zdravím nevím zda to sem patří ale je nam 3 týdny a přes den krásně spinkáme po koupání taky krásně usne občas pláč ale to je normální ale přehoupne se půlnoc a začne každou hodinu plakat a nepřestane občas ho udundám prsem ale od narození má prdíky máme espumisan pupík fenyklový olej a nic nezabírá do toho máme ještě rýmu potřebujeme poradit jak to změnit přes den ho budim aby tak hezky nespal ale nepomáhá to :,( ani trubička do zadečku nezabírá to spíše začne ještě více plakat ¨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.12 00:04

Ahojky tak koukám, že jsme na tom stejně.. Já mam doma prcka 10dní starýho je opravdu hodnej přes den taky krásně spinká i do té půl noci a padne 2-3ráno a je po spaní kroutí se co 5minut a šíleně prdí. Masíruju mu bříško mažu pupíkem dávám mu Sab horší je že fenykloví čajíček nechce zvedá se mu žaludek tak ho piju já. nejím vůbec nic co by mě nadýmalo atd. hrůza děs je mi ho tak líto drobečka a co s tím? to nikdo neví že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.10.12 00:08

@SatanekTerezka a vykadí se pak? Mladší jeden čas kadil právě nad ránem. Pokud mu nešlo vykadit se a prděl a kroutil se, tak podržet v klubíčku bez plínky nad umyvadlem (a chvíli počkat), děti se tak můžou líp vyprdět, vykakat, když tu plínku nemají. Jinak jsem taky dávala vyprdět na bříško, to si prdnul, krknul a spalo se dál, případně bříško nahřívat (u nás to částeně plnilo i kojení, spal se mnou v posteli, kojila jsem v leže, takže se hezky přtisknul na kojo bříško na bříško, tím jsem ho hřála a prděl si už při koju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí