Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@zrzule23 já bych chtěla aby hlídal partner tak to zkusíme se šefem domluvit. Kdyby něco necháme vypsat ten paragraf ![]()
@mc.ellinka píše:
@zrzule23 já bych chtěla aby hlídal partner tak to zkusíme se šefem domluvit. Kdyby něco necháme vypsat ten paragraf
no to je jíná
tak písni jak to dopadlo ju?
@mc.ellinka Tatínek má ze zákona nárok na 1 den volna v den porodu. Jinak je to od šéfa dost bezohledné, nemůže si vzít na tebe paragraf?
@mc.ellinka ten paragraf na ošetřování staršího dítěte nam dali hned v porodnici, pokud nebude se šéfem domluva tak si ho nechej vypsat.
Samozrejme paragraf, jak pisi holky.
Ale do listopadu je jeste hodne casu, treba si najdes kamaradku nebo starsi sousedku z okolo, co by dite rada pohlidala. Kde bydlis?
@mc.ellinka jak už tu psali holky, ať si chlap vezme OČR. Já jsem v nynějším těhotenství ležela 3× v nemocnici a vždy měl manžel OČR, zaměstnavatel nic neschvaluje, prostě když je matka hospitalizována, tak předbírá péči otec. Se šéfem manžela bych se nijak nedomlouvala, máte na to nárok ze zákona a basta
Přeji krásný porod. ![]()
Mě udivuje, jak pořád někteří šéfové své zaměstnance dusí a hrozí vyhazovem, zvlášť v době, kdy je práce málo a ti si to nechají líbit
prostě tohle se oznamuje, ne ptá. A manžela za to vyhodit nemůže
@zrzule23 píše:
@Gladys no a neni lepší ten ambulatní porod?? to nemusíš podepisovat žádný reverz a tak…
ambulantni porod v ceske legislative neexistuje, jen se to tak rika. A ano, musis podepsat reverz, minimalne za dite urcite, protoze Ceska pediatricka spolecnost vydala pro lekare myslim zavazne doporuceni, ze novorozence mohou propustit ze sve vlastni vule az po 72h. Stejne tak vydala doporuceni pro obvodni pediatry, ze nemaji prijimat do pece imina mladsi 72h ![]()
@mc.ellinka Tak to to k sobe mame pres celou republiku, jinak bych se ti rada nabidla