Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ladule88 píše:
Ale on si nevylil mozek, na to co prováděli přišel na svátek
to je jedno při jaké akci dělal bordel.Po pár letech už to fakt řešit nebudeš ![]()
Zkrátka neřeš to co udělal..je to samostatná jednotka a nech ho občas trošku vyřádit a to samé udělej občas i Ty. Rozhodně chlapa moc neterorizuj..jednou by se mu to mohlo přestat líbit a zbytečně by jste se třeba hádali.
@Ladule88 píše:
děkuji, příště se vyvaruju
já to ted dočetla ![]()
hele víš jak..chlapi no.. jak je jich víc dohromady tak jsou smečka ![]()
@blorchi píše:
taky nevim, mne uz to prijde tak ohrane, ja si treba nedovedu prestavit aby mi s bimbasem kyval u nsu nejakej hnusnej chlap![]()
![]()
Nesmíš si za stryptéra vybrat hnusnýho chlapa. To jde ošéfovat dopředu. Podívat se na fotku. Nebo při domluvě. Aby byl trošku pohlednej. Možná bude trošku dražší než hnusák. ![]()
@Ladule88 píše:
já ho právě že neterorizuju, když chce jit na pivko tak jde, když ma akci s chlapama z práce tak taky jde..to mi nedělá problém vážně, jen tohle mě opravdu vytočilo
já vím
tak zkus ted ho vzít kolem ramen a dát mu pusu. V životě vás čeká ještě mnoho karambolů tak proč se už žlučníkovat ted. Uvidíš, že za pár dní se tomu zasmějete a bude dobře ![]()
Podle mě to bylo přehnaný. Mrkni na Pařbu ve Vegas ![]()
Příspěvek upraven 11.09.13 v 09:25
@Ladule88 píše:
Ale joo to už sme se „vzali kolem ramen“ v podnělí
no tak vidíš
hele a není to lepší
![]()
@Ladule88 píše:
To jo nouž to beru sportovně
víš jak příště mu můžeš říct že jestli budou řvát jak tuři a nebudeš moct spát tak přijdeš zapařit s nima ![]()
@Ladule88 píše:
to by mě nepustiliale říct to můžu to je fakt
jak nepustil? Tak si tam udělejte příště pařbu s holkama, ať to taky pěkně vidí ![]()
@Ladule88 píše:
Ale vite jak..nic sem si neužila, nic sem nechlastala a zničena sem byla ráno stejně jako on
hele ti by čuměli kdybys tam naklusla s úsměvem na rtu - tak pánové spát se nedá čili kdo mi nalije panáka a jedééém ![]()
Tak jestli tě tohle rozladilo, to přijeď někdy k nám na vesnici. Mám před barákem místní kulturák. A tam se dějí věci…
Je každýmu úplně u prd**le, že má dvě malý děti a že by jsme se taky rádi někdy o víkendu vyspali. Jak já bych si přála, aby tady byla jen jednou za čas nějaká rozlučka.
Babky to ráno pořeší v obchodě, že to tady zas v noci byl pěkný kravál a jede se dál… ![]()
@Ladule88 píše:
příště budu vědět a moc Ti děkuju
není zač
Takových nápadů mám spoustu ![]()
@Ladule88 píše:
tak to ja ti napíšu jak budu chtít helpnout
Napiš, klidně
blbýma nápadama se to v mé hlavě jen hýří ![]()
Nečetla jsem zbytek -jen úvodní příspěvek..
podle mě tvá reakce byla přehnaná