Chlapi a rozlučka se svobodou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
11.9.13 08:15

@Ladule88 Tvoje reakce značně přehnaná.. vždyť se nic nestalo, tak hold oslavovali, no.. že se ožerou? pokud to není co týden, tak bych to vůbec nebrala v potaz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
11.9.13 08:17

No bóže, normální pařba. A nic proti striptérce, lepší než hromadná návštěva bordelu. Až bude příští rozlučka se svobodou, kup si špunty do uší nebo mu dej zaracha :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.9.13 08:17
@Ladule88 píše:
@Michaela1983 No jo on když si trochu přihne tak to nesnese, vím co dělá po chlastu…jinak sem myslela že sou vynalézavější a vymysli něco originálního..ne šlapku za dva litry…

už jen z tohoto je vidět, že Ti vadí hlavně ta striptérka :mrgreen: prosimTě, tak se koukli, co je na tom.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
11.9.13 08:18

Dva dny? to jsem ještě nevydržela za 10 let co se známe nebavit se dva dny, natož kvůli takové kraviny, že mi vyřvává ožralý pod okny. Hele on to sice vymyslel, ale nebyl tam sám a myslím, že i kdyby nakrásně chtěl tak nemá šanci ostatním zabránit ať nedělají bordel, protže spíš. Ruku na srdce, usínalo by se ti dobře kdyby pod okny dělal: pššššt moja stará spí, tak aťju nevzbudíme? :-D za mě teda rozhodně C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
11.9.13 08:20

Tak já bych se mu smála až by přišel a pogratulovala bych mu k hezký rozlučce :mrgreen: :mrgreen: Nevidím na tom vůbec nic špatnýho :palec: :palec: Já objednala manželovi striptérku ke 30. narozeninám sama..jen jsem teda šla ven aby si to užil a neměl pocit, že na něj čumim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.9.13 08:21
@Ladule88 píše:
@martina.se to je jiné téma. To bylo v meziřečí. Oni kdyby drželi hubu aspoň na venku, tak nikdo nic neví…
řeknu Ti to asi tak, je to fakt normální. Bydlím nad hospodou, kdybys jen tušila, co ožralí chlapi dokážou :lol: takže nějaké pořvávání je naprosto v klidu… neřeš to, se prostě stane.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
11.9.13 08:22
@Ladule88 píše:
@martina.se to je jiné téma. To bylo v meziřečí. Oni kdyby drželi hubu aspoň na venku, tak nikdo nic neví…

Takze ti vadi, ze o tom vedela cela vesnice…?

Mne to pripada dost prehnane. Pokud ti vadi, jak rikas, jen malo spanku, tak nebavit se kvuli tomu dva dny, mi pripada dost nedospele…

A nebo ti hlavne vadi neco jineho a stejne nam nereknes co, protoze sama tusis, ze by ti to vadit nemelo… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
H1
11.9.13 08:23
@Ladule88 píše:

Jenže to mají vědět všichni okolo. Rozlučka se svobodou nemá být nějaká klidná akcička v hospodě.. Ale pořádnej bugr, ať to všichni vydí a slyší.. Bo pak ženich už má „utrum“ už není svobodnej. Takže se má… Však víš..

• Citovat
  • Upravit
72725
11.9.13 08:24
@H1 píše:
Jenže to mají vědět všichni okolo. Rozlučka se svobodou nemá být nějaká klidná akcička v hospodě.. Ale pořádnej bugr, ať to všichni vydí a slyší.. Bo pak ženich už má „utrum“ už není svobodnej. Takže se má… Však víš..

přesně. Na pivo můžou zajít kdykoliv, se svobodou se loučí jen jednou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
11.9.13 08:24
@Ladule88 píše:
@zuzice ježiši nééé!!! Ste mě furt nepochopili! Ono nebyla jsem jedinná kdo s tím měl problém..sousedka ma male mimčo, takže tam byl taky problém

S tím mimčem je to blbý.. Takže ti vyrobily naštvanou sousedku..

• Citovat
  • Upravit
72725
11.9.13 08:25
@Ladule88 píše:
@martina.se neřeším, vím že to tak chodí-jen sem v ten moment byla nasraná no.
:mrgreen: tak to pust z hlavy, příště špunty do uší a hotovo :mrgreen: jsou mnohem horší věci ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
11.9.13 08:26

Ja i manzel jsme meli na rozlucce striptera/stripterku, chlastalo se ze se rano blilo :mrgreen: bordel se uklizel hodinu..ale tak to ma byt! proste jsme se bavili…nebudem sedet u kafe a povidat si historky o detech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.9.13 08:33

@Ladule88 ještě není po 22hod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
11.9.13 08:33

Já bych s tím fakt neměla problém. Pokud není z hasičárny řev 3× týdně, tak je to cajk. Ještě bych chlapovi ráno uvařila česnečku. Sama jsem si odpařila svoje, takže chápu a přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
11.9.13 08:35

@Ladule88 ale ja nepisu jenom o stripterce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie