Chlapi a rozlučka se svobodou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jessie8951
11.9.13 07:58

Já bych teda každopádně neseděla doma, když on šel na rozlučku a šla bych se pobavit :-) My to tak doma děláme a druhý den si vyprávíme historky :-) Rozhodně bych neděla doma a nešmírovala je, jak se baví :mrgreen:
Navíc bych ještě chtěla vidět chlapa, který se rád nepodívá na striptérku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
H1
11.9.13 07:59
@Ladule88 píše:
@LK87 to ja sem to řešit nechtěla, jen jsem mu řekla že ať si nemysli že spim, to by nevydržel ani nebožtík…to on se pak rozpovidal a popisoval…ja vim, byla jsem nervozni a nasrana, teď jsem v klidu, on chudák letěl na druhý den pro kytku a večer mi koupil pizzu :D je to prostě jiny chlap než tady na te vesnici..tak jsem tomu zkrátka nevěřila, že iniciator je on

Paráda. Vyřešeno. Máš skvělýho chlapa. Ale i on má nárok se někdy třeba na roozlučce zbořit.

• Citovat
  • Upravit
102513
11.9.13 08:01
@Ladule88 píše:
@chatwenna kam? nebylo kam.. :nevim:

Kamkoliv, za rodinou, za nějakou kamarádkou nebo existuje spousta penzionů, kam by se dalo jet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
11.9.13 08:03

Moje reakce vdanou chvíli. Naprosto vklidu. Mám za a tvrdej spánek. za B sebral bych se a ustlal bych si třeba na chodbě. Za C když bych to nešlo, tak bych si četl, nebo něco vytvářel. A dospal bych se jindy.. Horší kdybych měl jít druhý den do práce.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
11.9.13 08:04

@Ladule88 Vy mate vsechny okna na jednu stranu nebo mate jednopokojak?

• Citovat
  • Upravit
866

@Ladule88 reagovala jsi přehnaně, tvůj manžel je normální chlap :mrgreen: jako každej, a když přišel tak bych s ním nic neřešila, ani další den, rozlučka bývá 1× za život :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
@Ladule88 píše:
tady se zbořit můžeš z čehokoliv máme plesy, schůze, soutěže každy vikend…hromadu přiležitosti..jo a hospodu pod bytem :D

No vidíš. Ale on podle tvého popisu tohle nedělá. Skvělej chlap. Ale má jednou za uherskej rok nárok. Kdyby chtěl..

• Citovat
  • Upravit
becky87
@Ladule88 píše:
tady se zbořit můžeš z čehokoliv máme plesy, schůze, soutěže každy vikend…hromadu přiležitosti..jo a hospodu pod bytem :D

ty mas hospodu pod bytem a vyvede te z miry, jedna rozlucka? :P :P

• Citovat
  • Upravit
866
11.9.13 08:07

@Ladule88 já bych to neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
@Ladule88 píše:
@archienka1 chtěla jsem vědět jen vaši reakci v danou situaci probuh…teď to neřeším, jen mě to zajima co by si řekly ostatní holky v ten moment

To záleží na povaze. Některá je rozladěná, vybuchne. Seřve manžela. Druhej den pohodka. Pak jsou takový, který se celej týden nebaví. A jsou i takový, který ho pochválí, že došel nezramovanej a po svejch. :lol:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
@Ladule88 píše:
@archienka1 chtěla jsem vědět jen vaši reakci v danou situaci probuh…teď to neřeším, jen mě to zajima co by si řekly ostatní holky v ten moment

No co by… Nerekly by nic, otocily by se na druhy bok a spaly… :)

• Citovat
  • Upravit
1663

To já bych to neřešila, jsou to chlapi… Byla jsi někdy na dǎmský rozlučce? Já jich absolvovala již několik a mohu potvrdit, že to je o dost " horší " :mrgreen:

Já čekám každým dnem miminko a az se narodí tak ho přítel taky zapije s tou svojí bandičkou, tak mám z toho taky hrůzu, ale ne z chlastu, ale aby ho nenapadlo, jít ještě k nám domu na dopíjenou :cert: on moc nepije takže bude raz dva na šrot a pak uz nemá zábrany… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.9.13 08:15

@Ladule88 Tvoje reakce značně přehnaná.. vždyť se nic nestalo, tak hold oslavovali, no.. že se ožerou? pokud to není co týden, tak bych to vůbec nebrala v potaz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
11.9.13 08:17

No bóže, normální pařba. A nic proti striptérce, lepší než hromadná návštěva bordelu. Až bude příští rozlučka se svobodou, kup si špunty do uší nebo mu dej zaracha :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.9.13 08:17
@Ladule88 píše:
@Michaela1983 No jo on když si trochu přihne tak to nesnese, vím co dělá po chlastu…jinak sem myslela že sou vynalézavější a vymysli něco originálního..ne šlapku za dva litry…

už jen z tohoto je vidět, že Ti vadí hlavně ta striptérka :mrgreen: prosimTě, tak se koukli, co je na tom.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí