Chlapi a rozlučka se svobodou

becky87
11.9.13 07:25

:lol: reakce přehnaná. Myslis, ze u louceni se svobodu budou hrat šachy? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
H1
11.9.13 07:25
@Ladule88 píše:
Zakládám nové diskuzní téma, abych se přesvědčila zda mé reakce v dané situaci byli a)nedostatečné b)přiměřené c) přehnané :D Stala se taková věc: Můj muž byl pozvaný na rozlučku se svobodou, podotýkám, že centrum dění bylo hned vedle našeho bytu v hasičárně, tudíž jsem to měla vše jako na dlani.(já už z toho měla hrůzu 14 dní před, bo vím co jsou ti naši hasiči zač…on mi slibil, že se moc neožere a že kdyby něco, tak pry pujde dom-tomu sem moc nevěřila samozřejmě) V 11 v noci začal rambajz..jako blázni řvali, protože MŮJ MANŽEL byl tak hodný a sehnal budoucímu ženichovi striptérku. :roll: No a když dorazila, chlapi se přesvědčovali, jestli tam vlézt, či jo-či ne a u toho po sobě křičeli, jaci to nejsou kok.ti, že tam nejdou. to jsem si šla už lehnout. Manžel dál prý babě hadry na převlíknutí jakože hasička. No a pak to začlo, hudba a hvízdání..vše šlo slyšet až do naší ložnice, kde jsem se snažila usnout. Pak asi odjela nebo co, bo nastal klid…to jsem krásně usínala, pak ale chlapi vyletěli ven a řvali jaka to nebyla kost :lol: pak hulakali na cele kolo až do dovou do rana. manžel přišel dom ožraly a jak mi daval pusu na dobrou noc, vyjela jsem po něm že jako ještě nespím a co to mělo jako být? Jestli ta striptérka, co pozvali, stála aspoň za to…no hrůza a on mi to ještě v opilosti popisoval, takže vím, že ta krasotinka stála 2000, že se složili. Mě by ani ta striptérka zas tak nevadila, ale ten kravál to se nedalo vydržet!!! chovali se jak pubertální paka…tak se vás ptám, jak byste zreagovaly vy, kdybyste to měli všechno jako na dlani? Vše slyšeli a věděli? :D

Tak já mysllím, že k tomu ta rozlučka se svobodou je ne? Pokuď s tou striptérkou nic neměl. Tak bych byl rád, že dorazil domů. Bez velkých šrámů..

• Citovat
  • Upravit
24798
11.9.13 07:26

No neopečovávala bych ho ráno s kocovinkou, ale jinak to pustila z hlavy.
Hlavně, že si to hoši užili :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
11.9.13 07:27

Já si myslím, že od chlapů je to normální reakce :) Prostě se bavili, vůbec bych to neřešila :hug:

• Citovat
  • Upravit
3429
11.9.13 07:27

@Ladule88 V té chvíli bych asi byla hodně nasraná, že jsem nemohla spát. Pak bych si z něj asi dělala srandu :lol: Ale nakonec bych to nechala být, rozlučka je jenom jednou (aspoň doufám :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.9.13 07:28

To bylo jeste dost klidny na to, ze chlapi se v tlupe proste musej instinktivne predhanet kdo je vetsi ‚macho‘.. bud rada, ze dosel po akci (a ne za 3 dny), nepolamanej atakdale :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
11.9.13 07:28
@blorchi píše: :lol: reakce přehnaná. Myslis, ze u louceni se svobodu budou hrat šachy? :mrgreen:

Souhlasím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.9.13 07:30

Tak za mě za C)

To se dalo čekat, že potichu nebudou. Loučení se svobodou se koná (obvykle) jednou za život, tak se musí pořádně vydovádět, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
11.9.13 07:32

C. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.9.13 07:33

Vůbec bych to neřešila. Kdyby jsi viděla co jsme dokázaly udělat ze ženskýma když jsem se loučila já se svobodou.To co vyváděl manžel je slabý odvar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
11.9.13 07:36

Ja rikam, ze reakce primerena v ramci toho, ze je rozdil, kdyz se chlapi chovaji jak prasata nekde zalezli a kdyz tohle predvadi pod oknem… to by me doziralo taky…
Jinak samozrejme nic spatnyho nedelali, klasika 8) Ale kdyz kvuli tomu clovek ani nemuze spat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
11.9.13 07:39

@Ladule88 za C. :-) Rekla bych, ze klasicky prubeh louceni se svobodou. Asistovat bych jim u toho nechtela, ale proste to k tomu patri. Mne prijde i ujete dopredu chtit slib, ze se moc neopije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
11.9.13 07:40

@Ladule88 no tak aspon vis, ze je stejny jako ostatni chlapi. :-) Holt, kdyz tu akci meli hned vedle, tak jsi s tim musela pocitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
11.9.13 07:42

Vsak to neni kazdy den, ne?

Jsi mlada, spanek nepotrebujes, vyspis se v hrobe :)…ze te cili, ze ta stripterka byla vetsi kost nez ty..? :))

• Citovat
  • Upravit
4932
11.9.13 07:44

@Ladule88 to byla slapka? Ono furt je mezi tim rozdil, slapka by jim nabidla i jine sluzby :-). Proste to k tomu patri, holka prijela, odmakala si svoje, borci se vyblbli a je klid. Mozna si nekteri ani nepamatuji jak vypadala:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí