Chlapi a rozlučka se svobodou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4932
11.9.13 07:40

@Ladule88 no tak aspon vis, ze je stejny jako ostatni chlapi. :-) Holt, kdyz tu akci meli hned vedle, tak jsi s tim musela pocitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
11.9.13 07:42

Vsak to neni kazdy den, ne?

Jsi mlada, spanek nepotrebujes, vyspis se v hrobe :)…ze te cili, ze ta stripterka byla vetsi kost nez ty..? :))

• Citovat
  • Upravit
4932
11.9.13 07:44

@Ladule88 to byla slapka? Ono furt je mezi tim rozdil, slapka by jim nabidla i jine sluzby :-). Proste to k tomu patri, holka prijela, odmakala si svoje, borci se vyblbli a je klid. Mozna si nekteri ani nepamatuji jak vypadala:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101854
11.9.13 07:44

@Ladule88 Taky myslím že C… jako chápu, že tě prudilo, že nemůžeš spát, ale já bych tedy někam preventivně vypadla, pokud bych předem věděla, že vedle nás někdo pořádá rozlučku se svobodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
11.9.13 07:45

Neřešila bych to, bylo jasný že budou dělat binec, opilý člověk se neslyší ;-) Buď ráda, že se nestalo nic horšího, než že se opili a byli hluční :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
11.9.13 07:45
@Michaela1983 píše:
@Ladule88 to byla slapka? Ono furt je mezi tim rozdil, slapka by jim nabidla i jine sluzby :-). Proste to k tomu patri, holka prijela, odmakala si svoje, borci se vyblbli a je klid. Mozna si nekteri ani nepamatuji jak vypadala).

A někteří možná ani to, že tam vůbec byla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
11.9.13 07:48
@Ladule88 píše:
@chatwenna ale houbeles, mě de o to že sem se nevyspala, a že sem to musela podstoupit tim pádem i já…kdyby si to dali kajsi na kopci dál od našeho bytu, tak bych byla spokojená…

V životě se nevyspíš ještě tolikrát :mrgreen: to neřeš. Vyspíš se druhej den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
11.9.13 07:49

@Ladule88 Ja bych si sla lehnout jinam… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
H1
11.9.13 07:49

Jim to ani vyčítat nemůžeš. Celkem normální rozlučka. Tak co už naplačeš.

• Citovat
  • Upravit
101854
11.9.13 07:50
@Ladule88 píše:
No holky nevim nevim…jestli byste se opravdu tak zachovaly jak popisujete a byly byste opravdu v klidu…

Byla bych v klidu, jelikož bych nebyla doma, nebo cos čekala, že tam budou ticho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
11.9.13 07:51

Tak jak to popisujes, to byla klasicka rozlucka se svobodou. Bud rada ze neskoncili v bordelu se slapkama. Navic kdyz jsi vedela dopredu, ze se akce bude odehravat hned vedle, mela jsi se sbalit a odjet (k rodičům, kamaradce, k pribuznym). Dalo se ocekavat ze nebudou jak mysky a tim jak jsi se z toho stresovala predem, tak jsi vsechno vnimala vic a proto jsi byla nastvana a vyjela jsi na manzela. Mas byt rada, ze se ti v poradku vratil domu. A resit s nim neci kdyz se vrati a ma poradne upito taky neni idealni napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
11.9.13 07:51

Proč to vlastně tak řešíš, je to za váma a šmitec, šlo o jednu noc, proboha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
11.9.13 07:54
@Ladule88 píše:
Já když sem nevyspaná sem nervózní, naštvaná i bez důvodu, tak se to s ním táhlo celé dva dny :)

Ty jo. Tak tohle já mít takovou nervozitu když bych se nevyspal… hm.. Tak bych asi zkusil vzít madračku, a jít někam. Do obýváku, na chodbu, do kuchyně. Kamkoliv, kde by to nebylo slyšet a tam bych chrněl.. Hele tak jsi byla rozladěná. Nervózní. Ale doufám, že ten tvůj se pro tebe nestal kvůli tomu hromosvodem..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.13 07:55

@Ladule88 mojemu manželovi taky pozvali striptérku na rozlučku, dokonce, když se o tom bavili, tak jsem klukům říkala, že ať nešetří a pozvou mu aspoň nějakou hezkou.
Co vím, tak tam dorazila i s ochrankou, takže borci si nic dovolit nemohli. Udělala svou práci, sbalila se a šla domů. Fotit se sice nemohlo, ale na tajno se jednomu z nich povedlo pár fotek udělat, tak jsem se koukla.
Na striptýzu není přece nic divnýho. Každý chlap se rád podívá na hezkou ženskou.
Nechápu co je na tom divnýho a čekat, že se borci budou při rozlučce ticho, to je taky hodně naivní, měla jsi jít spát k někomu jinýmu, pokud byla rozlučka hned vedle.
My si taky rozlučku (jako ženský)dobře užili a s manželem jsme neměli problém se bavit, co se dělo.

• Citovat
  • Upravit
12127
11.9.13 07:56

Za mě taky za c. Když mi vadí hluk z venku, tak zavřu okno, pustim si telku a jsem za chvíli tuhá. Na manželovo rozlučce prolezli s klukama dva bary se striptýzem, jak se mi ještě za tepla v ranních hodinách pochlubil celej nadšenej jak to bylo super :lol:. Nepočítala jsem, že se půjdou pomodlit za hladký průběh svatby :lol: Už se v tom nerejpej, stalo se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí