Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja mam manzelovo louceni jeste v zive pameti, jsou to 3mesice… a muzu ti rict, ze je to absolutne normalni prubeh louceni! muj teda nemel stripterku, ale stali se s bandou z nasi vesnice tak pod obraz a ani nevi kdy prisel, byl spinavej a popalenej, protoze s udelali uhynek na opikani… trest mu bylo to, ze druhy den ten neskutecny brajgl musel uklizet, no nebudu lhat, ozrali se s klukama znovu.. a asi to musela byt pekna divocina, protoze od te doby ty prostory na podobne akce nepujcuji… a ja to vyresila tak, ze jsem na ten vikend radsi odjela, jinak bych t asi tak v poho nedavala… ale muzu rict, ze lonske louceni me nej kamosky byla vetsi divocina, stripter, banda vriskajicich, pisticich, piskajicich holek… asi je potreba na tim jednim dnem prihmourit oko a pocita s tim… ale k tvemu pripadu by me asi manzilek nastval tou organizaci stripterky, aktivista.
A jestli jsi naněho vyjela.. Tak ještě budeš za můru, která řeší po**nou jednu noc. Kor když je jinak hodnej a nevyvádí.
@Ladule88 píše:
@LK87 to ja sem to řešit nechtěla, jen jsem mu řekla že ať si nemysli že spim, to by nevydržel ani nebožtík…to on se pak rozpovidal a popisoval…ja vim, byla jsem nervozni a nasrana, teď jsem v klidu, on chudák letěl na druhý den pro kytku a večer mi koupil pizzuje to prostě jiny chlap než tady na te vesnici..tak jsem tomu zkrátka nevěřila, že iniciator je on
Já bych teda každopádně neseděla doma, když on šel na rozlučku a šla bych se pobavit
My to tak doma děláme a druhý den si vyprávíme historky
Rozhodně bych neděla doma a nešmírovala je, jak se baví ![]()
Navíc bych ještě chtěla vidět chlapa, který se rád nepodívá na striptérku ![]()
@Ladule88 píše:
@LK87 to ja sem to řešit nechtěla, jen jsem mu řekla že ať si nemysli že spim, to by nevydržel ani nebožtík…to on se pak rozpovidal a popisoval…ja vim, byla jsem nervozni a nasrana, teď jsem v klidu, on chudák letěl na druhý den pro kytku a večer mi koupil pizzuje to prostě jiny chlap než tady na te vesnici..tak jsem tomu zkrátka nevěřila, že iniciator je on
Paráda. Vyřešeno. Máš skvělýho chlapa. Ale i on má nárok se někdy třeba na roozlučce zbořit.
@Ladule88 píše:
@chatwenna kam? nebylo kam..
Kamkoliv, za rodinou, za nějakou kamarádkou nebo existuje spousta penzionů, kam by se dalo jet…
Moje reakce vdanou chvíli. Naprosto vklidu. Mám za a tvrdej spánek. za B sebral bych se a ustlal bych si třeba na chodbě. Za C když bych to nešlo, tak bych si četl, nebo něco vytvářel. A dospal bych se jindy.. Horší kdybych měl jít druhý den do práce.
@Ladule88 Vy mate vsechny okna na jednu stranu nebo mate jednopokojak?
@Ladule88 reagovala jsi přehnaně, tvůj manžel je normální chlap
jako každej, a když přišel tak bych s ním nic neřešila, ani další den, rozlučka bývá 1× za život ![]()
@Ladule88 píše:
tady se zbořit můžeš z čehokoliv máme plesy, schůze, soutěže každy vikend…hromadu přiležitosti..jo a hospodu pod bytem
No vidíš. Ale on podle tvého popisu tohle nedělá. Skvělej chlap. Ale má jednou za uherskej rok nárok. Kdyby chtěl..
@Ladule88 píše:
tady se zbořit můžeš z čehokoliv máme plesy, schůze, soutěže každy vikend…hromadu přiležitosti..jo a hospodu pod bytem
ty mas hospodu pod bytem a vyvede te z miry, jedna rozlucka?
![]()
@Ladule88 píše:
@archienka1 chtěla jsem vědět jen vaši reakci v danou situaci probuh…teď to neřeším, jen mě to zajima co by si řekly ostatní holky v ten moment
To záleží na povaze. Některá je rozladěná, vybuchne. Seřve manžela. Druhej den pohodka. Pak jsou takový, který se celej týden nebaví. A jsou i takový, který ho pochválí, že došel nezramovanej a po svejch. ![]()
@Ladule88 píše:
@archienka1 chtěla jsem vědět jen vaši reakci v danou situaci probuh…teď to neřeším, jen mě to zajima co by si řekly ostatní holky v ten moment
No co by… Nerekly by nic, otocily by se na druhy bok a spaly… ![]()
To já bych to neřešila, jsou to chlapi… Byla jsi někdy na dǎmský rozlučce? Já jich absolvovala již několik a mohu potvrdit, že to je o dost " horší " ![]()
Já čekám každým dnem miminko a az se narodí tak ho přítel taky zapije s tou svojí bandičkou, tak mám z toho taky hrůzu, ale ne z chlastu, ale aby ho nenapadlo, jít ještě k nám domu na dopíjenou
on moc nepije takže bude raz dva na šrot a pak uz nemá zábrany… ![]()