Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za me asi prehnana reakce…Ale uz se to tu poresilo a je vse v poradku
.
Vsak zivot je sam o soe obcas smutny, mtak proc si lamat hlavu kravinama…
Jinak ten muj jednou prisel domu tak ozraty, ze mi nablil do perin a na smetanovy koberec
.
Prisaham, ze jsem se ani nezlobila, spis jsem si rypla rano a dala mu to sezrat
.
Stalo se mu to poprve a snad naposledy ![]()
Jééé, tak u nás je to stejný.
Když je chlap s nima venku, tak je vše O. K. Jinak má hlavu pod peřinou a nadává, že už by se mohli uklidnit. To jsou holt chlapi a úúúžasné bydlení na vesnici. ![]()
@Ladule88 píše:
tak když je mu zle tak mu vařím ještě horky čajíček, to ja zase opečovávám, ale toto no jak mě vzbudili ožralci tak sem byla nasraná. Jinak ja mam na muže štěstí, že když přijde opitý dom a je mu zle, tak vstane a s nejistým krokem dojde až na wc, takže vždycky došel i když byla troska
Take to tak delam
.Kdyz mi takhle nechodi domu kazdy tydentak je to ok.
Chodi jednou za pul roku do hospody.
Urcite ych v te chvili take byla nastvana, ale rano vse vyprcha. Nejvic mi vadi treba silfestr, kdy se chlasta u nas a ja pak nemuzu spat.To jsem take nastvana, ale rano nic samozrejme neresim.
inak po te afere prise domu s krasnou kytici
As uzasnym provinilym oblicejem ![]()
@Ladule88 píše:
super! takových holek víc!!
njn, horší je, že jsem vdaná, takže nic moc nerealizuju ![]()
@Ladule88 no a ty jsou nejhorší… Protože nemaj trénink ![]()
Hele bejt tebou tak to neřeším… Nic se nestalo akorát si se nevyspala a víš jak to je… Kolikrát jsem šla na " kafe " z kámoskama a přišla jsem domu v božím stavu… Nezapomenu jak sem se spunprdlíkovala na firemním vánočním večírku, přitáhli mě domu 2 kolegové (opravdu myslím přitáhli ) někdy k ránu a ještě jsem u toho zpívala štědrej večer nastal… No, tak si mě přítel odtáhl do ložnice, zul boty a dobrou… Kolegům poděkoval a bylo… ![]()
Nějak nechápu dotaz. Samozřejmě bych nedělala nic, nevidím jediný důvod…
Bych to vůbec neřešila (co psala zakladatelka)… ostatně striptýz jsi mohla udělat i ty a měli to chlapi zadarmo ![]()
To nemáš zač.
Ale tak u vás vypadá, že to je ještě v klidu. U nás se teda na nic moc ohledy neberou.