Chlorella a mladý ječmen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
27.9.17 11:38

@Kristyna_ww to je právě to..kolik vitamínů a minerálů asi tak má to „čerstvé ovoce a zelenina“ bohužel v zimě není přístup k domácímů :?

Jiank mám zcestovanou Indonesii a ač hygiena nic moc vše je v podstatě bio. Nic tam ničím nestříkají. Tam se tohle moc nenosí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.9.17 11:51

No asi tak: https://www.lekvita.cz/…vy-lecit-c27

Prostě dobrovolně jíst něco, co není nijak testované, ani kontrolované na rozdíl od léčiv je prostě risk. Já jsem raději pro vyváženou stravu bez zobání chemických tabletek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
27.9.17 12:47

@Kristyna_ww ječmen a chlorela nejsou chemické doplňky stravy. Ale je to jako jídlo. Dá se na tom přežít několik měsíců, kdybys nejedla nic jiného. Evidentně jsi to ani nezkoušela, tak nevím, proč to vůbec hodnotíš. My to více než 10 let jíme všichni v rodině a nedáme na to dopustit. Měli jsme to na doporučení doktorky. A můj přítel má teď neurologické problémy a neurolog mu také doporučil jíst ječmen a chlorelu. Tolik vitamínů z ničeho nezískáš, rozhodně ne ze zeleniny v supermarketech. A pochybuji, že si každý den dáváš několik kg čerstvé chemicky neošetřené zeleniny.
A jediné certifikované z nejlepších oblastí je právě od Green Way, ostatní značky dle lékaře nemají takový účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.9.17 13:00

@Martina1991 Já jsem to nezkoušela, ale máma, která trpí ekzémem a po užívání těchto přípravků se její stav jenom zhoršil. Upřímně pochybuju, že to nějaký doktor doporučil, naopak od toho všichni odrazují. Soudě podle toho jak tady všude tlačíš Greenway, tak mi to taky nepřijde moc důvěryhodné.
A vím o tom víc než dost, kamarád to dováží. ;-) Firmu raději jmenovat nebudu, protože on sám by to do huby nedal.
Opravdu neznám nikoho, komu to pomohlo. Říct, že máš potom spoustu energie :D To budeš mít i po vydatné snídani. Nebo když si dáš čokoládu.
Tělo si zpracovává tolik vitamínů, kolik potřebuje, zbytek vyloučí, takže množství nemnožství, stejně to vyloučíš nebo to bude mít kontra účinky. Na hlouposti lidí se vydělává nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
27.9.17 13:07

@Kristyna_ww Myslíš, jako že je doporučuju, že pro ně pracuju, jo? Omg :roll: Já mám zkušenosti i se značkama, který jsem si koupila v DMku, tak sama vím rozdíl. A mně je to jedno, si to neber. Já jsem jenom poradila zakladatelce, jaký pozitivní účinky to má na mě. A nesetkala jsem se s doktorem, který by od toho odrazoval, možná by sis měla vybírat lepší doktory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.9.17 13:12

Já si vybírám dobré doktory, právě ty, které nesponzorují farmaceutické firmy. Ono by ti každý správný lékař totiž řekl, že něco jako detoxikace organizmu ani neexistuje, ale to je na delší a odbornější povídání.
Kdo se chce cpát chemicky vyrobenýma práškama ať to dělá. Jsou to vaše peníze a vaše zdraví. Taky píšu zkušenost a vědomost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.