Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@HeyJude jak který styl - ono není chlupatej jako chlupatej.. ![]()
@Fima píše:
@HeyJude Já nemám ráda kníry. A manžel to ví a proto mě schválně provokuje. Když se někdy po třech dnech oholí, tak si schválně u holení nechá náznak toho kníru a pak tady chodí ze mnou s otázkou, jestli si má nechat knííííírek?!Já vždycky zdrhám.
Něco podobného mi dělá můj chlap. Nechá si pod nosem „cosi“ a pak mě provokuje, ať si užívám změnu partnera.:mrgreen: Brrr
@barca93 píše:
Koukám, že jsem zatim jediná. To se vám fakt třeba tenhle nelíbí?
Podle mě není holý od přírody
. Je až moc holý. Myslím, že to depiluje nebo holí. Pak to škrábe, musí holit 2 x denně. Mít tam pár chloupků, určitě by vypadal lépe. Ale připadá mi zbytečně moc „vyumělkovaný“
![]()
Koukám, že chlupáči jsou oblíbenější
Tak to já radši holý hrudník, ale ne vyholený. A na obličeji strniště ![]()
@tterka tak me je to prave v celku jedno, jestli to tak ma normalne nebo se holi…me to nevadi
Za mě, všeho s mírou…holátko u mě nezaboduje, ale svetr s rolákem taky mít nemusí ![]()
@barca93 píše:
@Saragoza jupíuž jsem si začínala myslet, že jsem nějaká divná
Taky se přidávám do klubu ![]()
@HeyJude píše:
Jo - me na manželovi na prvních rande zaujaly žilnaty ruce (mimo jine), to jsem slintalaa hrudník ma taky zarostlej tak akorát, ale foto nedám
Strniste miluji, ale ne na prsou
No, je dobre, ze se někomu libi i holatka, pac jinak by mel treba muj bracha trochu problém:))
no tak koukám, že nejsem jediná co je ujetá na ruce ![]()
Mě se třeba ani moc nelíbí namakaný chlapi. Obden se na ně dívám ve fitku a úplně mě nahánějí husinu. Neříkám pevný tělo, ale ty boule už mě neba.Ve finále se ale musím smát, protože můj nynější partner mě dostal svým úsměvem a srdíčkem..ruce a chlupy byly to poslední na co jsem se podívala ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Tak sem hledala nějakej obrázek a našla toto: to co má ten třetí je nejlepší, první také fajn, ale ten prostřední už je moc holé.
Určitě né úplné holátko (oholené už tuplem ne), ale zase jak to z hrudníku leze až přes záda, tak už je to moc…
http://www.studentpoint.cz/…a/bricha.jpgPříspěvek upraven 08.01.15 v 14:13
3
![]()
@barca93 píše:
Koukám, že jsem zatim jediná. To se vám fakt třeba tenhle nelíbí?
no přiznám se, že tohle není špatný ![]()
@HeyJude píše:
Jee ja miluju strniste, manzel ma vousy trochu dorezava, to se mi taky libi:)
nebo mívá bradku, tchyně z toho porad rostla a furt chtela, aby si to oholil a ptala se me, jestli mi to nevadi, tak jsem ji vysvětlila, ze prave proto, ze se mi to libi, to jeji synacek nosí
O Vánocích chodil zarostlej a pak si oholil musketyrskou bradku, tak jsme mely s holčičkama chvilku doma musketyra
strniště..knírek..vousy bych oholila okamžitě nemám ráda. Miluju když chlapa pohladím po hladký tváři. Můj táta nosil dost dlouho knírek a shodil ho nedávno a sluší mu to ![]()
Umirneny chlupaci jsou nej! Ale jak tu jedna slecna/pani psala, tak chlupaty zada, to uz zavání medvedem
Napadlo me, jestli to treba souvisi s tim, jestli ma ta ktera zena tatinka chlupace, jakoze nastavil nejakou „chluponormu“ do zivota ![]()
Když už jsem našel tuhle diskuzi, jaký je váš názor, na tohle. Oholit, nebo nechat?