Chlupatý hrudník - líbí nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
8.1.15 14:57

@HeyJude jak který styl - ono není chlupatej jako chlupatej.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
8.1.15 15:06
@Fima píše:
@HeyJude Já nemám ráda kníry. A manžel to ví a proto mě schválně provokuje. Když se někdy po třech dnech oholí, tak si schválně u holení nechá náznak toho kníru a pak tady chodí ze mnou s otázkou, jestli si má nechat knííííírek?! :mrgreen: Já vždycky zdrhám. :mrgreen:

Něco podobného mi dělá můj chlap. Nechá si pod nosem „cosi“ a pak mě provokuje, ať si užívám změnu partnera.:mrgreen: Brrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
8.1.15 15:08
@barca93 píše:
Koukám, že jsem zatim jediná :mrgreen:. To se vám fakt třeba tenhle nelíbí?

Podle mě není holý od přírody :think:. Je až moc holý. Myslím, že to depiluje nebo holí. Pak to škrábe, musí holit 2 x denně. Mít tam pár chloupků, určitě by vypadal lépe. Ale připadá mi zbytečně moc „vyumělkovaný“ :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
8.1.15 15:32

Koukám, že chlupáči jsou oblíbenější :mrgreen: Tak to já radši holý hrudník, ale ne vyholený. A na obličeji strniště ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
8.1.15 15:33

@tterka tak me je to prave v celku jedno, jestli to tak ma normalne nebo se holi…me to nevadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
8.1.15 15:35

Za mě, všeho s mírou…holátko u mě nezaboduje, ale svetr s rolákem taky mít nemusí :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
348
8.1.15 15:47

@barca93 Nejsi, já zas nesnáším koberce :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.15 20:00

Trochu chloupků být může, ale nějaký zarostlý opičák neee :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
8.1.15 20:28
@barca93 píše:
@Saragoza jupí :D už jsem si začínala myslet, že jsem nějaká divná :lol:

Taky se přidávám do klubu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.1.15 07:40
@HeyJude píše:
Jo - me na manželovi na prvních rande zaujaly žilnaty ruce (mimo jine), to jsem slintala :jazyk: a hrudník ma taky zarostlej tak akorát, ale foto nedám :)
Strniste miluji, ale ne na prsou :lol:
No, je dobre, ze se někomu libi i holatka, pac jinak by mel treba muj bracha trochu problém:))

no tak koukám, že nejsem jediná co je ujetá na ruce :mrgreen:
Mě se třeba ani moc nelíbí namakaný chlapi. Obden se na ně dívám ve fitku a úplně mě nahánějí husinu. Neříkám pevný tělo, ale ty boule už mě neba.Ve finále se ale musím smát, protože můj nynější partner mě dostal svým úsměvem a srdíčkem..ruce a chlupy byly to poslední na co jsem se podívala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.1.15 07:41
@Mar__tanka1983 píše:
Tak sem hledala nějakej obrázek a našla toto: to co má ten třetí je nejlepší, první také fajn, ale ten prostřední už je moc holé :mrgreen:.
Určitě né úplné holátko (oholené už tuplem ne), ale zase jak to z hrudníku leze až přes záda, tak už je to moc…
http://www.studentpoint.cz/…a/bricha.jpgPříspěvek upraven 08.01.15 v 14:13

3 :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.1.15 07:42
@barca93 píše:
Koukám, že jsem zatim jediná :mrgreen:. To se vám fakt třeba tenhle nelíbí?

no přiznám se, že tohle není špatný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.1.15 07:46
@HeyJude píše:
Jee ja miluju strniste, manzel ma vousy trochu dorezava, to se mi taky libi:)
nebo mívá bradku, tchyně z toho porad rostla a furt chtela, aby si to oholil a ptala se me, jestli mi to nevadi, tak jsem ji vysvětlila, ze prave proto, ze se mi to libi, to jeji synacek nosí :lol:
O Vánocích chodil zarostlej a pak si oholil musketyrskou bradku, tak jsme mely s holčičkama chvilku doma musketyra :lol:

strniště..knírek..vousy bych oholila okamžitě nemám ráda. Miluju když chlapa pohladím po hladký tváři. Můj táta nosil dost dlouho knírek a shodil ho nedávno a sluší mu to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
9.3.15 13:10

Umirneny chlupaci jsou nej! Ale jak tu jedna slecna/pani psala, tak chlupaty zada, to uz zavání medvedem :) Napadlo me, jestli to treba souvisi s tim, jestli ma ta ktera zena tatinka chlupace, jakoze nastavil nejakou „chluponormu“ do zivota :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.20 13:13

hrudnik

Když už jsem našel tuhle diskuzi, jaký je váš názor, na tohle. Oholit, nebo nechat?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak