Chodí momentálně kontroly při nemocenské?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kriss Tina to je taky reseni, ale stejne tam mas ten kontakt s tema lidma, takze uz je jedno je kontrolovat doma nebo v parku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi záleží k jakému nemocnému jdou. U chlapa v práci třeba teď doktoři stahují všechny, kteří se z neschopenky vrátili těsně před karanténou s tím, že jsou ohrožená skupina(nezáleží, jestli měli zápal plic nebo zlomenou ruku). Nevím, jak to mají s výchazkama, ale doufám, že v tomhle případě je mají volnější a bez kontrol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych všem dala náremek, co nosej lidi v domácím vězení. Nejlépe ještě aby dával elektrický šoky, když vyjde daleko z domu. Fakt mě to štve, že lidi furt hledají skulinku, jak něco obejít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simmcaa jedno to prave neni protoze se predpoklada, ze doma budou nemocni a venku by meli byt ti zdravi a precejenom když je kontakt venku, tak se nejaky virus lip rozptýlí, než když vleze pracovnice přímo k nekomu do bytu, kde ten člověk chodi bez rousky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pry ted nechodi, kontrola nevi ke komu s cim jde, pry dostavaji jen papir a adresy. Zahledla sem to tady nekde v diskuzich
Opravdu vsechny zde verime, ze se ptas pouze ze zvedavosti
Sem doma od konce roku, jeste tento mesic a jdu na MD. Coz je asi jedno, protoze stejne se nikam nemuze ![]()
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
No, já zase doufám, že ne. Jakože by někdo běhal od nemocnýho k nemocnýmu a vesele a čile roznášel koronavirus? Vždyť by to bylo na palici… Ani policie z toho samýho důvodu neprovádí silniční kontroly, pouze jezdí k nehodám..
To není pravda, u nás normálně staví, chytili několik řidičů pod parou minulý týden. I jsem viděla záznam jednoho takového zastavení, řidič na šrot a právě vykládal policajtům, že nemají právo ho stavět, že to říkali v televizi
. Rychle ho vyvedli z omylu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem nad tím přemýšlela a podle mě nechodí
možná leda na udání. Taky podle mě nevědí proč jsme doma, řekla bych že maj jen papír se jmény, adresou a časy vycházek
karanténu 100% dodrzuju, ale jsem teď víc v klidu jelikož ráda vysedavam na zahradě, chodím za manžou do podkroví, kam zvonek není slyšet (ještě tam nebydlíme, rekonstruuje ho), taky někdy zvonek nezvoní byť je podle chlapa v pořádku a nehodlá ho teda opravovat
aspoň na zahradu ale nosím v kapse mobil, pro jistotu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarlin Takže kontrola vždycky prvně volá? Když u sebe nosíte mobil? Já s tím nemám žádné zkušenosti. A na marodce jsem teď prvně.
A taky by mě zajímalo, jestli teda teď chodí nebo ne. Protože mě vyhodili z práce a marodím se zádama. Ale doktor mi nedal žádné vycházky. Jenže práci si potřebuju hledat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eyeofthestorm píše:
@Tarlin Takže kontrola vždycky prvně volá? Když u sebe nosíte mobil? Já s tím nemám žádné zkušenosti. A na marodce jsem teď prvně.
A taky by mě zajímalo, jestli teda teď chodí nebo ne. Protože mě vyhodili z práce a marodím se zádama. Ale doktor mi nedal žádné vycházky. Jenže práci si potřebuju hledat![]()
Nevolá, to by trochu ztratilo smysl ne?
Pokud máš PN a nemáš vycházky, pak opravdu nemůžeš obcházet pohovory. Existuje telefon a mail.
Jinak u mamky byli předevčírem. Jestli oficiálně chodí nebo nechodí to nvm. Ale přišli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eyeofthestorm píše:
A taky by mě zajímalo, jestli teda teď chodí nebo ne. Protože mě vyhodili z práce a marodím se zádama. Ale doktor mi nedal žádné vycházky. Jenže práci si potřebuju hledat![]()
V nějaké diskusi tady bylo, že volají když se nedozvoní. Jestli je to pravidlo netuším, ještě u mě nebyli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarlin píše:
V nějaké diskusi tady bylo, že volají když se nedozvoní. Jestli je to pravidlo netuším, ještě u mě nebyli
Není, povinností kontroly není nikoho nahánět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit