Chodíte některá ke kosmetičce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
718
21.2.11 18:36

chodíte některá ke kosmetičce?

Ahoj holky nemáte některá zkušenosti s kosmetickým salonem?A jak jste byly spokojené?Mám pár drobných jizev a oděrky po akné tak se tam chystám na laser nebo co mi doporučí po diagnostice pleti,děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5009
21.2.11 19:04
misacek00 píše:
Ahoj holky nemáte některá zkušenosti s kosmetickým salonem?A jak jste byly spokojené?Mám pár drobných jizev a oděrky po akné tak se tam chystám na laser nebo co mi doporučí po diagnostice pleti,děkuji za odpovědi.

Navštěvuji kosmetičku 1×za 4-6 týdnů. Ošetření trvá hodinu a půl a používá na mě i laser z důvodu zklidnění pleti a uzavření porů po hloubkovém čištění.

Nevím, co přesně bys ráda věděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
21.2.11 20:03
rosslyn píše:
misacek00 píše:

Navštěvuji kosmetičku 1×za 4-6 týdnů. Ošetření trvá hodinu a půl a používá na mě i laser z důvodu zklidnění pleti a uzavření porů po hloubkovém čištění.

Nevím, co přesně bys ráda věděla?

jestli je to u tebe účinné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
21.2.11 20:11

Tak to je asi dost subjektivní názor :-) Dle mého pocitu ano, odcházím a pleť je jak dětská prdelka. Nějaký čas je podrážděná, ale to je z důvodu, že mi obličej čistí mechanicky, jinak už používá ultrazvukový přístroj (jsem těhotná a to se nedoporučuje). Jinak černé tečky nula…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
21.2.11 21:12

Já chodím ke své kosmetičce každý měsíc na hodinku. Používá i laser…právě na jizvy po akné. Tak myslím, že by to mohlo zabrat i u tebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.2.11 21:27

Ahoj,chodím ke kosmetičce pravidelně 1× za měsíc,na kompletku,ale laser nemá :nevim: ona je to dost drahá investice.Každopádně si ale myslím,že ten kosmetický laser by ti mohl pomoci,Pokud bydlíš v nějakém větším městě,nebo poblíž,tak stačí podívat se po netu…jinak jednou jsem byla na welness víkendu,a součástí bylo i ošetření v kosmetickém salonu,a tam ten laser měli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková