Jak mám přibrat?

Anonymní
16.2.11 11:41

jak mám přibrat???

ahojda holky, takže je mi 24 let, mám 1,5 dítě, měřím 164cm, a mám 43kg…od malička jsem byla takhle hubená, přibrala jsem jen v těhu (13), který než jsem odešla z nemocnice, byly dole.
Ale když jdu někam mezi lidi, pořád poslouchám, jak se mám nažrat - a já opravdu jím, mám hrozně rychlý spalování..už mě ty kecy přestávaj bavit..a nebaví mě v časákách číst „jak zhubnout“…asi vám to přijde směšný…mám velikost XS a chtěla bych aspoň M
takže máte některá radu??díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.2.11 11:44

já se k dotazu připojuji. Já mám na 170 cm 50kg, při těhu jsem přibrala 6kg a teď jsem podruhé a mám jen kilčo nahoře :-(
zase poslouchám, jak dítě trápím hlady a jsem anorektička :-(
jo a všechny vyšetření mám v pořádku. asi tedy genetická záležitost :-(

• Citovat
  • Upravit
3987
16.2.11 11:46

jééé další, kterou nazývají anorektičkou a jí normálně a bez zvracení??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
16.2.11 11:50

měla jsem léta ten samý problém…když jsem měla 38kg šla jsem k doktorce, že se mi to nezdá normální, ale ona řekla, že na mou výšku 154cm to ještě není nijak děsivý, ale mě nebavilo kupovat si dětský oblečení…mohla jsem sežrat i ho.no pod sebou a nic…jedla jsem běžně k snídani 3 krajíce chleba, k obědu 7knedlíků a půl kila bůčku, jako dezert jsem si dala dva větrníky a nic! přibrala jsem až po hormonální stimulaci kvůli IVF a začala si kupovat dámské oblečení velikosti S nebo M…po porodu ovšem zas hubnu a děsím se, kam až to půjde…takže taky radu nemám, páč dobrovolně bych do sebe hormony píchat nenechala. já dokonce šla na gyndu a řekla si antikoncepci, po který přiberu a doktor na mě koukal jak na tydýta. zkoušela jsem jíst pangamin, pila večer černý pivo…nic. snad od kámošky vím, že pila nějaký nápoje, co pijou kluci, který posilujou na nárůst svalový hmoty a tý teda svalová hmota narostla ažaž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.2.11 11:56

Takové diskuse už tu byly… A k ničemu se nedopracovaly vcelku :lol:
Jediná zdravá jakž-takž cesta je vyvážená strava a posilovna, tam je možnost nějakého nárůstu svalové hmoty, ale upřímně… Nechce se mi. BMI ani ne 17…

Na kecy už jsem si zvykla, vadí mi studené končetiny, nízký tlak… Ale ten bych třeba měla i tlustší, tak nevím.

http://www.novinky.cz/…ustnout.html :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
16.2.11 12:00

to znám :-) nejsem vyloženě hubená, jen mi prostě nikde nepřebývaly žádný tukový polštářky…velikost 34-36 (jak co)
měřím 170 a před těhu jsem měla max. 49kg, nikdy přes 50. Sníst jsem mohla vše, musela jsem dbát na pravidelné jídlo aspoň 5× denně a jakmile jsem měla hektičtější období a zapomněla jsem se víckrát denně najíst, tak jsem hned 1-2kg zhubla. Prostě rychlej metabolismus. A mám rádo dobrý, lehký jídlo, nejím moc sladký a nepřecpávám se.
Už mě taky štvaly řeči - najez se, nedrž dietu, ty seš ale fakt štíhlá apod.
Já přece taky k nikomu jen tak nepřijdu a nevpálím mu do obličeje: jé, ty seš tlustá, měla bys míň jíst…

o tom přibrání jsem nedávno četla, tak jestli se nechceš cpát jen koblihama a řízkama, tak se můžeš inspirovat zde: http://www.novinky.cz/…ustnout.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.2.11 12:01

Jak přibrat neporadím, ale taky poslouchám, že jsem se zas nenajedla. Je to fakt otravné. A známí, tedy většinou známé, třeba na nějakých akcích nebo grilování mi zas závistivě říkaj „to se někdo má, že může sníst panelák a nepřibere ani deko.“ Na to říkám jen „nezáviď.“ Nic s tím člověk nenadělá. :roll:
A v těhotenství jsem přibrala jen 5,5kg, to bylo taky poznámek :mrgreen: Pak vylezla malá -skoro 4kila- a všichni sklapli, jak u mě určitě chudinka strádala. :mrgreen: Je fakt, že bůček, uzeniny a podobné věci nejím. Zato se cpu i na noc a jsem čokoholik. Celkem hodně sportuju.

Anonymní píše:
ahojda holky, takže je mi 24 let, mám 1,5 dítě, měřím 164cm, a mám 43kg…od malička jsem byla takhle hubená, přibrala jsem jen v těhu (13), který než jsem odešla z nemocnice, byly dole.
Ale když jdu někam mezi lidi, pořád poslouchám, jak se mám nažrat - a já opravdu jím, mám hrozně rychlý spalování..už mě ty kecy přestávaj bavit..a nebaví mě v časákách číst „jak zhubnout“…asi vám to přijde směšný…mám velikost XS a chtěla bych aspoň M
takže máte některá radu??díky moc

Příspěvek upraven 16.02.11 v 12:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
16.2.11 12:01

koukám, že Pipet byla rychlejší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.2.11 12:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
16.2.11 12:13

no všeobecně stejně, jako se hubne :mrgreen: jíst minimálně 5× denně - pravidelně, možná větší porce. :nevim: jednou to bylo v Jste to co jíte.. ale holčině se přibrat nepovedlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
16.2.11 12:15

ještě mě napadlo- štítná žláza v pořádku? nejsi hyperaktivní, nepotíš se, nelámou se ti nehty a není ti pořád teplo? (jen nápad) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
16.2.11 12:22

Ahojky, taky jsem měla tenhle problém. Sladký snídaně, normální oběd a k večeři třeba čtyři krajíce chleba a nepřibrala jsem ani deko. :cert: Měřím 169 cm a celou dobu jsem vážila 47 kg. :cry: Tři roky jsme se snažili o mimčo, takže jsem to postupně nabrala. Nejdřív IUI se stimulací Menopurem, pak jedno IVF se stimulací a pak druhé IVF. Když jsem po druhém IVF zjistila, že to vyšlo, tak jsem měla 59 kg a byla šťastná jako blecha. Na konci těhu jsem měla 72 kg a z toho malá měla přes čtyři kila. Z porodnice jsem přijela se 65 kg. Malé je šest týdnů a teď tím, že kojím mám už 60 kg a děsím se, že to půjde dál dolů. Konečně se totiž cítím dobře a ne vyzáble. Jenže kojit kvůli tomu nepřestanu, takže mi nezbývá jen čekat, kam až váha půjde. Jinak jsem taky předtím zkoušela na to všechno můžný a nic mi nepomohlo. A měla jsem ze své váhy dost komplexy. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
16.2.11 12:37

Taky mě napadla varianta s poruchou štítné žlázy, ale na to by se v těhotenství snad přišlo při testech… :nevim:
JInak asi strava jako pro fitnesáky, když chtění nabrat svalovou hmotu - takže se cpou hodně rýží, kuřecím masem :think: :wink:
Já jsem taky hubeňour -před prvním těhu 47kg, před druhým 50kg, nyní taky 50kg při 168cm. V těhotenství jsem přibrala při obou 20kg.Měla jsem za to, že čím větší podvýživa, tím větší přírůstek v těhotenství, ale jak vidím, tak to není úměra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
16.2.11 12:39

jé, super diskuze
přidávám se k vám rok po prvním těhu jsem měla při výšce 160 40 kg a otěhotněla jsem podruhé. Už i dr. na gyndě říkal, že to ani není možný že s takovou váhou otěhotním. :-)
No těhu jsem končila s 54 kily. Teď mám 49 a je to můj rekord za posledních asi 10 let.
Jednou jsem byla v nemocnici se střevníma problémama, zvracela jsem a průjmovala a dr mě tam poslala, protože jsem nemohla udržet ani tekutiny. No a co myslíte , že se hned stalo??? Za půl hodiny co jsem byla v nemocnici přiběhla nějaká nutriční sestra a snažila se ze mě dostat co jím a kolikrát a tak a jestli jsem takhle spokojená - no prostě se snažila zjistit jestli nejsem bulimička nebo anorektička. Z toho mě bylo fakt nejvíc smutno, protože se taky celý život snažím přibral.
No moje dvě holčičky budou asi po mě, Dorotka má v roku a půl 9 kilo i s oblečením :-(
Jím co se do mě vejde, snažím se hýbat, teď chodím i cvičit posilovací cviky, píchali mě i injekce s B12 na přibrání, jedla jsem i pangamin a podobné nesmysly na přírůstek váhy, ale marná snaha. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
16.2.11 12:40

sorry , že jsem se tak rozepsala, ale konečně můžu napsat někam, kde mají stejný problém. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková