Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky prosím pomoc ![]()
Jak jste se zbavovali bříška.Doma nejsem schopna neco delat a tak chci delat nejaky sport jen nevim co mi pomuze spevnit bricho a prsa
Děkuji za vaše rady ![]()
Těším se na odpovědi, snažím se ho zbavit celý život a to makám jako ďas
.
kliky…
tlaceni dlani proti sobe pred prsy.. Jakoby takovy to „modleni“
to je na prsa… na brisko - sedylehy
![]()
Já toho poporodního bříška
Asi bude stačit zpevnit,ale jak nejlepe tak aby mne to i bavilo ![]()
Jj doma kdyz uz se premluvim tak neco takoveho delam
A co nova zumba
nebo tak něco?To mě láká ![]()
nymphy píše:
Jj doma kdyz uz se premluvim tak neco takoveho delamA co nova zumba
nebo tak něco?To mě láká
Zumba nebude myslím na břišní svaly. To chce spíš nějaké posilování, přímo cíleně na břicho. Já bych doporučila fitko a tam nějakého trenéra nebo knížku od M. Altera Strečink, tam jsou cviky přímo pro zpevnění jednotlivých svalů.
Ahoj, na Zumbu chodím. Děsně mě to baví, ale jestli je to přímo na zpevnění břicha
Ale každopádně to zkus, mě to fakt chytlo.
Pry je na bricho dobry i rotacni disk
ja zatim zkusenosti nemam,ale uz jsem si ho objednala a zitra ma prijit ![]()
Jo a cetla jsem,ze lepsi nez sedy lehy je lehnout si na zada a jakoby slapat na kole
zkousela jsem to a je to fakt po par minutach makacka.
Ten rotační disk je uzasne nápad
Hned to zkusim objednat
Diky ![]()
Tak ono sedylehy - kazdy je dela jinak, ja je delam tak, ze jich udelam deset a uz me pali bricho.. nedolehavam uplne na zem, zustavam tak 5cm nad zemi a nahoru/dopredu k noham to tahnu pouze brichem.. ruce slozene na prsou, kdyz jsou pod hlavou tak se nici krcni pater… ![]()
luciaasek píše:
Ahoj, na Zumbu chodím. Děsně mě to baví, ale jestli je to přímo na zpevnění břichaAle každopádně to zkus, mě to fakt chytlo.
Taky chodím na zumbu zatím 2X týdně,chystám se ale chodit třikrát v týdnu,baví mě to.Zrovna ohledně zpevnění břicha jsem se naší cvičitelky ptala jak to je,jestli se tím dá břicho schodit a zpevnit a říkala mi že určitě,protože při zumbě se dost kroutí boky a zadečkem,takže to formuje horní polovinu těla od břicha nahoru ![]()
Já teď byla po 1. Na cvičení na trampolinkach a to je masakr největší