Jak se zbavit bříška?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4704
14.2.11 15:31

jak se zbavit bříška?

Holky prosím pomoc :(
Jak jste se zbavovali bříška.Doma nejsem schopna neco delat a tak chci delat nejaky sport jen nevim co mi pomuze spevnit bricho a prsa :) Děkuji za vaše rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
14.2.11 15:35

Těším se na odpovědi, snažím se ho zbavit celý život a to makám jako ďas :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.2.11 15:35

kliky… :think: tlaceni dlani proti sobe pred prsy.. Jakoby takovy to „modleni“
to je na prsa… na brisko - sedylehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
14.2.11 15:36

:palec:
Já toho poporodního bříška :( Asi bude stačit zpevnit,ale jak nejlepe tak aby mne to i bavilo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
14.2.11 15:37

Jj doma kdyz uz se premluvim tak neco takoveho delam :) A co nova zumba :) nebo tak něco?To mě láká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.2.11 15:44
nymphy píše:
Jj doma kdyz uz se premluvim tak neco takoveho delam :) A co nova zumba :) nebo tak něco?To mě láká :)

Zumba nebude myslím na břišní svaly. To chce spíš nějaké posilování, přímo cíleně na břicho. Já bych doporučila fitko a tam nějakého trenéra nebo knížku od M. Altera Strečink, tam jsou cviky přímo pro zpevnění jednotlivých svalů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
14.2.11 15:46

Ahoj, na Zumbu chodím. Děsně mě to baví, ale jestli je to přímo na zpevnění břicha :nevim: Ale každopádně to zkus, mě to fakt chytlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
14.2.11 15:53

Pry je na bricho dobry i rotacni disk :wink: ja zatim zkusenosti nemam,ale uz jsem si ho objednala a zitra ma prijit :)
Jo a cetla jsem,ze lepsi nez sedy lehy je lehnout si na zada a jakoby slapat na kole :) zkousela jsem to a je to fakt po par minutach makacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
14.2.11 16:01

Ten rotační disk je uzasne nápad :) Hned to zkusim objednat :) Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.11 16:01
  • Citovat
  • Upravit
1703
14.2.11 17:34

Plavání. :-)

Příspěvek upraven 17.02.11 v 12:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.2.11 17:52

Tak ono sedylehy - kazdy je dela jinak, ja je delam tak, ze jich udelam deset a uz me pali bricho.. nedolehavam uplne na zem, zustavam tak 5cm nad zemi a nahoru/dopredu k noham to tahnu pouze brichem.. ruce slozene na prsou, kdyz jsou pod hlavou tak se nici krcni pater… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
19.2.11 17:19
luciaasek píše:
Ahoj, na Zumbu chodím. Děsně mě to baví, ale jestli je to přímo na zpevnění břicha :nevim: Ale každopádně to zkus, mě to fakt chytlo.

Taky chodím na zumbu zatím 2X týdně,chystám se ale chodit třikrát v týdnu,baví mě to.Zrovna ohledně zpevnění břicha jsem se naší cvičitelky ptala jak to je,jestli se tím dá břicho schodit a zpevnit a říkala mi že určitě,protože při zumbě se dost kroutí boky a zadečkem,takže to formuje horní polovinu těla od břicha nahoru :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
20.3.12 23:42

Doporučuji knihu pryč s břichem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.3.12 23:48

Já teď byla po 1. Na cvičení na trampolinkach a to je masakr největší