Jak mám přibrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4621
16.2.11 13:52
Kallkapa píše:
Theres tak to teda fakt závidím :lol: :lol: já jsem zase úplně plochá a když už naberu tak břicho a zadek :lol: :lol: nj člověk prostě nikdy nebude spokojený ať dostane do vínku cokoliv :lol:

taky prvně přiberu na břiše, pak vypadám jak ty děti z afriky, hubená s bříškem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
16.2.11 13:57

jé, tak já jsem taky plochá všude, nahoře to po kojení snad už prsa ani nejsou. za to když se víc najím tak vypadám jak ve 4 měsíci, nemám břicho jako tlustý, ale tu kůži trochu vytáhlou, takže když se pak dost najít tak je to pěkně vidět.
No jo co naděláme.
A je fakt super, jak máme každá jiný chutě, no já totiž i mlíko jako takový ráda nemám, takže ty sunary apodobně nemůžu ani vidět. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
16.2.11 13:59
Kallkapa píše:
Theres tak to teda fakt závidím :lol: :lol: já jsem zase úplně plochá a když už naberu tak břicho a zadek :lol: :lol: nj člověk prostě nikdy nebude spokojený ať dostane do vínku cokoliv :lol:

To věřím.
Ale máš ponětí, jak špatně se shání 70E/F? Kor takové, ve které by ses nestyděla před manželem? :mrgreen:
Ale já si je zatím nechám, podprsenek mám dost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.2.11 14:00

Sunar je dobrý=) (Ale jen Sunar, jiné UM mi nechutnají=))
Nepravidelně jíst nemůžu, protože je mi pak blbě.
Jako najíst se poprvé v 6 večer, to by nešlo… Tipuju tak ve dvě odpol. bych sebou flákla a hotovo :lol:

Měla jsem na začátku roku nějaké zažívací problémy… a bylo to příšerné. Normální člověk se poblije a pokadí a za dva dny je vcelku OK, já jsem se vzpamatovávala měsíc, jak mi něco naruší ten pravidelný rytmus jídla, je konec=/…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
16.2.11 14:32

Já sem do této skupiny holky vůbec nepatřím,jen píšu,že vám to strašně móóóc zavidím,asi bych hned měnila.Já mám samozřejmě ůplně opačný problém.Já mám 189cm/125kg :cry: a taky se mi nedaří,ale ůplně na opačnou stranu jak vám.Tak přeju hodně zdaru a když si stoupnete hezka do fronty,věnuji každé 5kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
16.2.11 15:08
boubelka76 píše:
Já sem do této skupiny holky vůbec nepatřím,jen píšu,že vám to strašně móóóc zavidím,asi bych hned měnila.Já mám samozřejmě ůplně opačný problém.Já mám 189cm/125kg :cry: a taky se mi nedaří,ale ůplně na opačnou stranu jak vám.Tak přeju hodně zdaru a když si stoupnete hezka do fronty,věnuji každé 5kg :mrgreen:

Asi stejný problém mám já.Nezávidím vám teda jako jo,ale museli jste si protrpět svoje a ještě s tím máte problém i teď.Já co s ním tak přiberu aspoň to kilo.Je to hrozné.Držím vám palce ať přiberete :palec: a já zas ať zhubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
16.2.11 18:34

Ahoj,já mám ten samý problém ,měřím 180cm a vážím 52kg, někdy 50kg, což mi přijde dost málo. Jím jako prokopnutá a pořád nic, štítná žláza mě také napadla, protože jsem s ní měla v dětství problémy, ale ta je naprosto v pořádku. V létě si nechci brát krátké sukně a tílka, protože si přijdu moc hubená, a představuju si co si lidé asi myslí :nevim: Na svou víšku bych chtěla mít aspoňn 60kg, ale prostě né a né přibrat. Teď čekáme miminko, tak se to snad trochu vyšplhá,ale myslím že po porodu mi kila nahoře stejně nezůstanou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
16.2.11 19:03

Ahoj, také mám spíše opačný problém než vy, ale pár známých s vaším problémem mám a chápu, že to člověka potrápí. Myslím, že řešením by mohlo být řídit se radami, když při posilování chce někdo nabrat. Častá strava, hodně bílkovin - možná zkusit sušenou syrovátku s tak 75-85% vstřebatelnosti. Vit. B není určitě na škodu je po něm i větší chuť k jídlu. Celkem dobře rozepsané články jsou zde:
http://www.f-sport.cz/print.php?id=8
 http://www.f-sport.cz/print.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.11 12:31
Nainuva píše:
ještě mě napadlo- štítná žláza v pořádku? nejsi hyperaktivní, nepotíš se, nelámou se ti nehty a není ti pořád teplo? (jen nápad) :mrgreen:

štítnou žlázu teda nevim, mojí ddr přijde, že mám ideální váhu.kráva :lol:
potim se, nehty se lámou - proč???hyperaktivní neeee :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9511
17.2.11 13:08
boubelka76 píše:
Já sem do této skupiny holky vůbec nepatřím,jen píšu,že vám to strašně móóóc zavidím,asi bych hned měnila.Já mám samozřejmě ůplně opačný problém.Já mám 189cm/125kg :cry: a taky se mi nedaří,ale ůplně na opačnou stranu jak vám.Tak přeju hodně zdaru a když si stoupnete hezka do fronty,věnuji každé 5kg :mrgreen:

Tak podobně. Stavte se u mě taky, ráda se rozdělím. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.12 14:55

Ahojky,může my někdo poradit jak mam přibrat.Je mě 22 let mam dvě děti a furt hubnu už nevím co mam dělat važim 44 kilo a nedržím dietu spíš se furt cpu ale hubnu a už si nevím stem rady poraďte prosím jak mam přibrat Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
30.4.12 12:17

Dojdi si k obvodnímu lékaři a nech si udělat testy na funkci štítné žlázy. Tim bych začala.

@klicovaEva píše:
Ahojky,může my někdo poradit jak mam přibrat.Je mě 22 let mam dvě děti a furt hubnu už nevím co mam dělat važim 44 kilo a nedržím dietu spíš se furt cpu ale hubnu a už si nevím stem rady poraďte prosím jak mam přibrat Děkuju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
akejjtynka
28.12.12 16:01

Ahoj potrebuji poradit jak pribrat mam 153 a 35kg nez sem otehotnea mela sem 38 vic ne jsem po cisaru
moje mamka bylla take dost hubena 29let 42 kg lecim se s psychykou sindrom panicke poruchy beru antidepresivum dekuji za radu :(

• Citovat
  • Upravit
akejjtynka
28.12.12 16:01

Ahoj potrebuji poradit jak pribrat mam 153 a 35kg nez sem otehotnea mela sem 38 vic ne jsem po cisaru
moje mamka bylla take dost hubena 29let 42 kg lecim se s psychykou sindrom panicke poruchy beru antidepresivum dekuji za radu :(

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
28.12.12 16:32

No, moje máma jí sunar(10ku) ve skleničce s kakaem na husto. Taky má problém s tím, že je jak reklama na hlad. Po tomhle malinko přibírá. Jinak na mne celkem spolehlivě funguje pytel paprikových chipsů Bohemia k filmu před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková