Problém s hubnutím

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
115
19.2.11 12:15

problém s hubnutím

Ahojky,můžete mi prosím poradit?Po porodu mám pořád 14kg a nedaří se mi je zhodit.chtěla bych se zeptat jestli má některá s tím zkušenosti a jestli by mi mohla poradit jestli víc zabírají prášky na hubnutí nebo ted v tv ukazují pás na hubnutí.Předem děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2830
19.2.11 12:22

Ahoj já měla stejný problém.. chodila jsem cvičit a pořád nic nešlo dolů. Hodně se mi osvědčila kavitace… moje mamka to začala prodávat tak sjem to vyzkoušela a je to takový malý zázrak. Během 3 měsíců mám dole těch 6 kg které mi po porodu zůstali. Sice ještě stále nevypadám jako modelka.. ale už si nepřipadám jako v 5 měsíci :-D pokud by tě to zajímalo tak mi napiš zprávu a pošlu ti něco bližšího..... nehodlám tu dělat reklamu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
19.2.11 12:24

Jak dlouho po porodu si?

Prášky jsou k ničemu, jediné které pomáhají jsou na předpis.
Pohyb a vyvážená strava, to je cesta k hubnutí (jo lehce se to mluví, taky mám po porodu-10m-8kg, ale je to moje pitomost, protože jsem jednak líná a jednak nemám čas a navíc hřeším na sladkosti a pozdní večeře)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
19.2.11 12:40

pohyb pohyb pohyb!
prasky na hubnuti ti nepomuzou, zkus nejakou kalkulacku stravy (treba na flora.cz pouzivam ja - doufam ze to neni reklama), zapisuj si co sniz a snaz se toho drzet… + k tomu ten pohyb
me pomohlo behani - resp. rychla chuze. kup se radsi tepak, nasad na ruku a jdi… snaz se drzet mezi 125 - 140 tepu a vydrzet pravidelne chodit. muzes i s kocarkem, ja to taky delala a zhhubla sem po porodu do tri mesicu uplne vsechno. Dulezity je chodit alespoon 45 minutek… :)
hodne stesti ! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
19.2.11 12:48

Ja jsem jeste pul roku po porodu mela stale 8kg navic,pak jsem k tomu jeste nejake to kilco pridala a ted na konci roku,to je 15m po porodu jsem mela 13 kg nahore :(
Ale zacala jsem pravidelne jist,prevazne zdrave,vynechala jsem sladke a hlavne jsem se zacala hybat a za 1,5 mesice mam dole 4 kila :)
Cvicim na orbitreku,rotacnim disku a posiluju bricho.vetsinou cvicim tak hodinku denne a jde to.

Prasky jsou myslim na prd,ono to chce fakt ten pohyb a neprezirat se.Jo a taky hodne pit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
19.2.11 13:27

Opravdu to chce pohyb a hlavně zdravě a pravidelně jíst,já po prvním těhu takto dala dolů všechno :-D Teď jsme dva měsíce po druhém porodu,nekojím tak taky začínám.A osvědčilo se,za tři týdny 2 kila dole :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.2.11 13:54

Souhlasím s většinou,že to chce hlavně pravidelný pohyb,nevzdávat se,a pravidelně jíst.Ono to po tom porodu jde někdy blbě dolů,a některé patrie se blbě shazují :pocitac: a kombinovat aerobní zátěž s posilováním.Přeji hodně zdaru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
19.2.11 15:48

Ahoj, já jsem během těhotenství nabrala 20kg , nechápala jsem jak rychle nabírám. Před porodem jsem vážila 66kg. Porodem jsem shodila 10kg. Dalších 10kg díky kojení. Kojení opravdu pomáhá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
19.2.11 16:00

No,to kojeni pomaha asi jak komu :) me teda nepomohlo,spis jsem tim viz zrala,tak jsem pribirala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.2.11 20:46

Tak na tom sme stéjně,málo času a já ještě k tomu sem zkoušela hubnout tak že sem celý den nejedla a večer se nacpala když se mi udělalo špatně.Rodila sem 8.6.2010 sice sem něco maličko zhodila ale pořád to není to co bývalo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.2.11 20:49

nejlepší je že přítelmi pořád říká že sexem se pořád hubne-ale mě se tomu nechce moc věřit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
20.2.11 10:45
malekote21 píše:
nejlepší je že přítelmi pořád říká že sexem se pořád hubne-ale mě se tomu nechce moc věřit :nevim:

No ono na tom fakt neco bude,ale to se musi hlavne aktivne zapojit zenska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aichingerova
31.1.13 16:10

Muchitos ahoj. Prosdm o vice info na email. mamina1990@seznam.cz jim pravidelne po mensich porcich kilo uz mam dole cvicim doma ale chtela bych to vyskouset tu vasi metodu to co jste skousela vy dekuji:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková