Vozíček za kolo Chariot CX2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3140
17.2.11 17:32

chariot cx2- dotaz

Ahoj, chtěla bych se zeptat těch z vás, co mají vozíček za kolo Chariot CX2 a mimino nevozili v novorozenecké vložce, nýbrž dovnitř napasovali klasickou autosedačku, jestli se ta autosedačka tam dá připevnit tak, že vedle zbyde místo ještě na jedno dítě. Raději bych se obešla bez té miminkovské vložky, autosedačka mi přijde lepší (a také člověk ušetří) ale zase na druhou stranu ten vozík skutečně potřebuji mít dvojmístný, jinak nikam nedojedu…
Dík za každou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5257
17.2.11 17:44

Jo to by me taky moc zajimalo - me teda konkretne jestli tam jdou pripevnit dve autosedacky. Mam dvojcatka a bez voziku se taky nikam nedostanu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
17.2.11 18:27

V Chariotu je málo místa i na tu autosedačku, natož na 2 dítka. Nevím, jestli se dělá Chariot pro 2 děti. My jsme chtěli mimo jiné vozík s úložným prostorem, což Chariot není. Pořídili jsme Croozera a tam se vešla. Croozer pro dvě děti pojme menší autosedačku s miminem a starší dítko k tomu. Taky má mega úložný prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
17.2.11 18:29

Viděla jsem lidi, co měli Croozera pro dvě děti a v tom mimina dvojčata. Ale nepostřehla jsem, zda tam měli autosedačky nebo ty miminkovníky. Za sebe miminkovník nic moc. Doporučuju si zavolat nebo poslat mail do firmy VeloFiala (zadej do googlu), poradí ti. A odpružení na vozík od nich je skvost. Kořeny, kameny, obrubník - nic, mrně chrní a jen se zhoupne.

mona77 píše:
Jo to by me taky moc zajimalo - me teda konkretne jestli tam jdou pripevnit dve autosedacky. Mam dvojcatka a bez voziku se taky nikam nedostanu. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
17.2.11 18:36
Háta_x píše:
V Chariotu je málo místa i na tu autosedačku, natož na 2 dítka. Nevím, jestli se dělá Chariot pro 2 děti. My jsme chtěli mimo jiné vozík s úložným prostorem, což Chariot není. Pořídili jsme Croozera a tam se vešla. Croozer pro dvě děti pojme menší autosedačku s miminem a starší dítko k tomu. Taky má mega úložný prostor.

Chariot dvoumístnou verzi má. Zatím koupi plánujeme. Máme dosud jednomístnou verzi. Do té se autosedačka vejde :wink: Co jsem ale slyšela, tak do dvoumístné verze nelze dát autosedačka - ani pro jedno dítě (myšleno tak že druhé tam není). Mám dojem, že to ale nejde ani u dvoumístné verze Croosera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
17.2.11 18:48

Chariot dvojmístné vozíčky určitě dělá, s vložkama se do něj určitě dají dát i mimina- dvojčata (akorát 2 nové vložky stojí bratru 4 tisíce- neber to) Ta vložka do Chariotu vypadá o něco lépe, než vložka do Croozra (dvojmístný Croozer jsme měli doteď a poté co jsme viděli rozdíly Croozer- odpružený Croozer- Chariot CX, tak budeme Croozer prodávat a koupíme Chariot) nicméně pořád mi ta autosedačka přijde pro miminko 100× pohodlnější, než jakákoliv vložka.
Autosedačka by do toho dvojmístného Chariotu jít měla- měli to takhle jedni lidé na srazu přívěsů za kolo, že měli mimino v autosedačce v dvojmístném Chariotu a pak měli druhý vozík pro druhé dítě…ale nevím jestli to tak bylo proto, že by se jim to druhé dítě do vozíčku s tou autosedačkou nevešlo, nebo proto, aby oba táhli méně. Jenže my budeme mít děti tři a jeden z nás musí vzít kluka na tyč, takže další dvě děti se nám musí vejít do vozíku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
17.2.11 18:49

U nás mají sousedi chariota pro dvě děti a i když jsou děti relativně drobné, (je jim rok a půl a tři nebo tak nějak), tak se tam vejdou akorát. Rozhodně si nedovedu představit, že by se tam vešla autosedačka + dítě jakékoli.
Croozera máme jednomístného, dát do něj autosedačku je podle typu sedačky taky „vyšší dívčí“… vemte si, jak je autosedačka široká, co zabere místa v autě. Nemyslím si, že by existoval vozík, kam by se vešly dvě autosedačky a ani si nemyslím, že by existoval vozík, kam by se vešla autosedačka a dítě.
Jedině jedno dítě na cyklosedačku, druhé do vozíku (takhle naše těžké děti manžel zvládl utáhnout, ale zážitek nic moc…).
EDIT: aha, než se to odeslalo, myslela jsem, že nejstarší dítě pojede na cyklosedačce u 2. rodiče, ne že to místo zabere tyč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
17.2.11 19:13

Hm, no toho jsem se přesně bála, taky jsem to tak nějak vyhodnotila, ale doufala jsem, že mi to tu někdo vyvrátí:)
Tak nic, no, tak holt vrazím 2 litry do něčeho, co se prodává pod názvem miminkovník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
17.2.11 20:28

neboj se, ty babylehatka, krasne pruzi a detem se to bude libit. sedacka by jim tak nepruzila a pokud pojedes v terenu, tak by spise narazela na vozik. moje zkusenost s „miminkovniky“ v Chariotu CX2 byla positivni. kazdopadne potvrzuji, ze autosedacku a dalsi dite se do chariotu CX2 stoprocentne nevejde. ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
18.2.11 14:54

Dvoumistny chariot ma uzivatelka Madlicka, napis ji SZ - vozila v mimivlozkach a myslim, ze vajicko tam narvat mozna pujde, ale druhe dite vedle nej ani nahodou.
Do jednomistneho podle uz mozna nenarves ani to vajicko :-)

my mame qeerido dvoumistne, vozili jsme v tom jedno dite ve vajicku a druhe dite by se vedle neveslo ani nahodou (a to je vozi daleko vetsi nez chariot), pro dalsi mimino musime koupit webervlozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
18.2.11 15:01

hele jestli honis penize, tak to nase qeridoo je dvoumiste, odpruzene, v ALU, je teda tezsi, nez chariot, ale zase cena asi 7 tis :-) ma vetsi zavazadlovy prostor. potrebovala bys teda tu webervlozku, ta vyjde nova na 1600
 http://www.vozikyzakolo.estranky.cz/…ozik-tomboy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
18.2.11 18:41

Ahoj,
nechci zakládat novou diskuzi,tak se ptám zde.Budu prodávat croozer a chci koupit dvoumístný chariot a nikde nemůžu narazit na to jestli cena, která se vždy vše uvádí, je včetně aspoň jednoho setu,nebo jestli se sety prodávají zvlášť.A pokud ano,kde seženu nějaký ceník k setům :nevim: Nebo jestli znáte aspoň přibližně ceny.Potřebuju zjistit kolik je třeba naškudlit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
18.2.11 18:47

tak už dobrý, já jsem věděla že až se zeptám,tak na to narazím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
18.2.11 18:48
Werča píše:
Ahoj,
nechci zakládat novou diskuzi,tak se ptám zde.Budu prodávat croozer a chci koupit dvoumístný chariot a nikde nemůžu narazit na to jestli cena, která se vždy vše uvádí, je včetně aspoň jednoho setu,nebo jestli se sety prodávají zvlášť.A pokud ano,kde seženu nějaký ceník k setům :nevim: Nebo jestli znáte aspoň přibližně ceny.Potřebuju zjistit kolik je třeba naškudlit :-)

vše je zvlášť. někde dávají jeden cykloset v akci v ceně.
ceny: http://www.zbozi.cz/items?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.9.11 12:45

Ahoj, my jsme si pro naše dvojčátka (je jim půl roku) pořídili dvoumístného Chariota. Rozhodně se tam dvě autosedačky nevejdou, ke staršímu děcku se nevejde ani ta jedna (si myslím). Máme miminkovníky, díky nim jsou děti ještě jakoby jednou odpružené a jsme moc spokojení. Jen ty popruhy byly krátké, ale povedlo se mi je prodloužit pomocí příslušenství, které k miminkovníkům bylo (i když nebylo určeno k tomuto účelu). Ted jedeme na Šumavu, kde vozík otestujeme. Nemáme sice v úmyslu jezdit na kole, používám ho i místo kočárku. Zvlášť v zimě asi velké joggingové kolo ocenim, dyť děti už teď s normálnim kočárem váží 40 kg :-) Jinak je to naprosto úžasnej vozík, musim říct, že za ty peníze to stálo. Vše je promakané do detailu, odpružení naprosto luxusní (na každé kolo se dá nastavit jiné odpružení dle váhy dítěte), děti spokojené, protože vidí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková