Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky ozivuji diskuzi
Chtela bych se zeptat jiz zkusenych, jak jste oblekaly a zateplovaly deti v Chariotu pres zimu? Mame CX2 a deti stare viz metrik… se starsim si starosti nedelam, ten bude mit kombinezu a pripadne ho jeste zabalim do deky ale nevim co s miminem… zatim pouzivame jak to tu nekdo hezky pojmenoval miminovnik (tu original vlozku pro mimina) a myslim, ze i pres zimu u toho budeme muset zustat (nepredpokladam, ze by mala zacala v 6m sedet). Ale jelikoz je Rozarka uz ted peknej macek, tak si moc neumi predstavit jak ji v zime v kombineze a jeste pripadne fusaku budu na to vlozku poutat, prijde mi totiz relativne uzka
Jak jste to delaly vy?
My máme croozer a měli jsme v něm autosedačku. Ale malá mívala v zimě body s dlouhým, svetřík, punčošky, ponožky a kombinézku s ťapkama a zakrytýma ručkama. čepici a kapucku. Na podzim měla fleesový overálek.
Když byla jooo zima, tak měla ještě fusak. Měla jsem s dírama na pásy, ale malá v něm moc nechtěla být, bylo jí vedro. Zvažovala jsem nákup takové té zavinovací deky do autosedačky, ale nakonec na ni nedošlo.
@zichisek Tak dekuju moc
Ja pro ni mam zimni kombinezu podedenou po starsim ale bojim se, ze to nebude stacit…moc tepla totiz neni..no ale mohla bych tam taky zkusit nejak napasovat fusak ze sportaku ![]()
Ono jak to měla pořádně zavřené tou slídou, tak tam měla krásně teploučko. Snažila jsem se jí to moc neotevírat a opravdu byla vždycky teploučká a to jsme byli na horách a bylo -12.To měla kombinézu a ten fusak a pořádnou čepici.
No tak jajen budu doufat, ze kdyz je tam zavru oba, tak ze se mi tam neudusej ![]()
Prosím kdo máte Chariot CX2, dá se dítě posadit i doprostřed vozíku resp. přendat pásy(když povezu 1 v 2místném) nebo by muselo sedět u kraje vozíku…Nemáte někdo možnost přeměřit zadní koš u CX1 nebo CX2? Vešel by se do něj větší batoh (něco jako školní aktovka)? Díky
@zvědavámamina píše:
Prosím kdo máte Chariot CX2, dá se dítě posadit i doprostřed vozíku resp. přendat pásy(když povezu 1 v 2místném) nebo by muselo sedět u kraje vozíku…Nemáte někdo možnost přeměřit zadní koš u CX1 nebo CX2? Vešel by se do něj větší batoh (něco jako školní aktovka)? Díky
myslim, ze nam to jde dat na prostredek a premerit nemuzu, je slozenej a malej zrovna spi, ale kos je docela velkej, ale mam pocit, ze jsme spis davali veci do kocaru, aby se nam neprevazil ![]()
Na prostředek dá. Měřít nemůžu, je složenej pod postelí, chrní tam dítě.
Právě o to mi šlo, pokud bych jela jen,,nalehko" dala bych mrně doprostřed aby mělo pohodlí, pokud bych vezla víc věcí, dala bych ho ke straně a na druhé místo bagáž
)… původně jsem chtěla je CX1, ale rozdíl je mezi nimi jen 11cm, tak bych raději kvůli pohodlí tu 2…bohužel nemám momentálně možnost osobně vozíky prohlédnout…
Rozdíl v šářce je hoodně velký. ono se to zdá, 11cm, ale jde to to, že neprojedeš leckterými dveřmi, různé užší cestičky…
Lama Lama
Tak já nevím
)… tedy to mi ani nenapadlo…vozík bude v garáži, ale co vchodová vrátka atd. že? Poraďte…já jdu měřit
)…
Tak ja pouzivam Chariot i jako dvojkocar do mesta a se sirkou dveri jsem nikdy problem nemela… CX2 je podobne siroky jako vozik pro invalidy, takze jsem se ve meste dostala vsude… letos jsme s nim ale konecne vyrazili i na kolo a musim rict, ze spousta cesticek je nam dost uzka… i na cyklostezce nas ostatni obtizne predjizdeji ![]()
A jedno dite doprostred jde, ovsem jestli mu to bude pohodlne to nevim… nas starsi si naopak kdyz je navolno pripoutanej (ne za kolem ale kdyz jdu nekam jen s kocarem) zaleze az do rohu a opira si tam hlavu ![]()
Ano, dvoumístný chariot se vyrábí - cx2, autosedačku bych do chariotu, ani do jinýho kočáru nerval, spíš vložky co jsou tam určený, jo stojí prachy, ale nezničí kočár