Vozíček za kolo Chariot CX2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
roth21cz
9.9.12 00:43

dvoumístný chariot

Ano, dvoumístný chariot se vyrábí - cx2, autosedačku bych do chariotu, ani do jinýho kočáru nerval, spíš vložky co jsou tam určený, jo stojí prachy, ale nezničí kočár

• Citovat
  • Upravit
3819
30.9.12 21:22

Ahoj holky ozivuji diskuzi ;) Chtela bych se zeptat jiz zkusenych, jak jste oblekaly a zateplovaly deti v Chariotu pres zimu? Mame CX2 a deti stare viz metrik… se starsim si starosti nedelam, ten bude mit kombinezu a pripadne ho jeste zabalim do deky ale nevim co s miminem… zatim pouzivame jak to tu nekdo hezky pojmenoval miminovnik (tu original vlozku pro mimina) a myslim, ze i pres zimu u toho budeme muset zustat (nepredpokladam, ze by mala zacala v 6m sedet). Ale jelikoz je Rozarka uz ted peknej macek, tak si moc neumi predstavit jak ji v zime v kombineze a jeste pripadne fusaku budu na to vlozku poutat, prijde mi totiz relativne uzka :,( Jak jste to delaly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
1.10.12 10:35

Zadna aktivni uzivatelka neporadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
8.10.12 15:30

My máme croozer a měli jsme v něm autosedačku. Ale malá mívala v zimě body s dlouhým, svetřík, punčošky, ponožky a kombinézku s ťapkama a zakrytýma ručkama. čepici a kapucku. Na podzim měla fleesový overálek.
Když byla jooo zima, tak měla ještě fusak. Měla jsem s dírama na pásy, ale malá v něm moc nechtěla být, bylo jí vedro. Zvažovala jsem nákup takové té zavinovací deky do autosedačky, ale nakonec na ni nedošlo.

• Citovat
  • Upravit
3819
8.10.12 19:58

@zichisek Tak dekuju moc ;) Ja pro ni mam zimni kombinezu podedenou po starsim ale bojim se, ze to nebude stacit…moc tepla totiz neni..no ale mohla bych tam taky zkusit nejak napasovat fusak ze sportaku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
8.10.12 20:08

Ono jak to měla pořádně zavřené tou slídou, tak tam měla krásně teploučko. Snažila jsem se jí to moc neotevírat a opravdu byla vždycky teploučká a to jsme byli na horách a bylo -12.To měla kombinézu a ten fusak a pořádnou čepici.

• Citovat
  • Upravit
3819
8.10.12 20:15

No tak jajen budu doufat, ze kdyz je tam zavru oba, tak ze se mi tam neudusej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zvědavámamina
10.6.13 13:24

Prosím kdo máte Chariot CX2, dá se dítě posadit i doprostřed vozíku resp. přendat pásy(když povezu 1 v 2místném) nebo by muselo sedět u kraje vozíku…Nemáte někdo možnost přeměřit zadní koš u CX1 nebo CX2? Vešel by se do něj větší batoh (něco jako školní aktovka)? Díky

• Citovat
  • Upravit
7024
10.6.13 13:30
@zvědavámamina píše:
Prosím kdo máte Chariot CX2, dá se dítě posadit i doprostřed vozíku resp. přendat pásy(když povezu 1 v 2místném) nebo by muselo sedět u kraje vozíku…Nemáte někdo možnost přeměřit zadní koš u CX1 nebo CX2? Vešel by se do něj větší batoh (něco jako školní aktovka)? Díky

myslim, ze nam to jde dat na prostredek a premerit nemuzu, je slozenej a malej zrovna spi, ale kos je docela velkej, ale mam pocit, ze jsme spis davali veci do kocaru, aby se nam neprevazil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.6.13 13:35

Na prostředek dá. Měřít nemůžu, je složenej pod postelí, chrní tam dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zvědavámamina
10.6.13 13:39

Právě o to mi šlo, pokud bych jela jen,,nalehko" dala bych mrně doprostřed aby mělo pohodlí, pokud bych vezla víc věcí, dala bych ho ke straně a na druhé místo bagáž :o)… původně jsem chtěla je CX1, ale rozdíl je mezi nimi jen 11cm, tak bych raději kvůli pohodlí tu 2…bohužel nemám momentálně možnost osobně vozíky prohlédnout…

• Citovat
  • Upravit
81479
10.6.13 14:07

Rozdíl v šářce je hoodně velký. ono se to zdá, 11cm, ale jde to to, že neprojedeš leckterými dveřmi, různé užší cestičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zvědavámamina
10.6.13 14:23

Lama Lama
Tak já nevím :o)… tedy to mi ani nenapadlo…vozík bude v garáži, ale co vchodová vrátka atd. že? Poraďte…já jdu měřit :o)…

• Citovat
  • Upravit
3819
10.6.13 14:52

Tak ja pouzivam Chariot i jako dvojkocar do mesta a se sirkou dveri jsem nikdy problem nemela… CX2 je podobne siroky jako vozik pro invalidy, takze jsem se ve meste dostala vsude… letos jsme s nim ale konecne vyrazili i na kolo a musim rict, ze spousta cesticek je nam dost uzka… i na cyklostezce nas ostatni obtizne predjizdeji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
10.6.13 14:55

A jedno dite doprostred jde, ovsem jestli mu to bude pohodlne to nevim… nas starsi si naopak kdyz je navolno pripoutanej (ne za kolem ale kdyz jdu nekam jen s kocarem) zaleze az do rohu a opira si tam hlavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková