Chodítko a hopsadlo

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
5.7.12 13:57
@prdelinka_p1 píše:
Chtěla jsem slyšet názor od maminek, které chodítko používají nebo používali. Ne od maminek které jsou proti a chodítko nikdy neměli…to jsem si mohla přečíst starší diskuze… Takže maminkám co mi zdělili vlastní zkušenosti moc děkuju… Tomika tam budu na chvilku dávat, byla jsem tam taky.

Potom nechápu smysl diskuze. Rodiče, co chodítka nepoužívají asi nějaký důvod mají, ale to tě evidentně nezajímá. Takže chceš příspěvky jen od lidí, kteří vyhodnotili chodítka stejně jako ty.
Ale chápu, že už je ti líto peněz, když už to chodítko doma je, že?
Proč nezvýšit pravděpodobnost, že se dítě někde přizabije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.7.12 13:59

@momi33 gratuluju asi jsi super mamina…nechceš se někdy u nás zastavit? Nestíhám vůbec nic… :mrgreen: Mě teda neni 30,zatím žádné následky nemám. Jinak, ale je možné, že pokud tam to dítě sedí od ráda do večera a veškerá tíha je na páteří tak to neni dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.7.12 13:59

Z údajů shromážděných za posledních dvacet let na nemocničních pohotovostech v EU a rovněž v USA vyplývá, že dětská chodítka jsou nebezpečná: každý rok je kvůli úrazům způsobeným při používání dětských chodítek ošetřeno několik tisíc dětí. Z výzkumu provedeného v Austrálii vyplynulo, že nejméně jedno ze tří dětí se při používání dětského chodítka zraní. Další výzkum, který v oblasti předcházení úrazům dětí provedla britská společnost Child Accident Prevention Trust, odhaduje, že dětská chodítka jsou příčinou většího počtu dětských úrazů než jakýkoliv jiný výrobek pro děti. Úrazy způsobené dětskými chodítky, jako je převrácení chodítka nebo pád ze schodů, mohou být velmi vážné, jelikož se ve většině případů jedná o poranění hlavy.
Tak si to chodítko hezky užijte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.7.12 14:04

@Baba Když už to chceš takhle tak chodítko platila babička…tudíž mě to až tak moc nezasáhlo… :lol: a rodinu mi nezrujnuje 1700Kč. Jinak jsem chtěla názor od lidí, kteří dávali dítko do chodítka a pak jim třeba nechtělo chodit samo nebo mělo zdravotní problém né od maminky která mě bude poučovat jak mam vychovávat a podporovat dítě…To, že chodítko nepoužíváš z přesvědčení není argument.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.7.12 14:06
@prdelinka_p1 píše:
@momi33 gratuluju asi jsi super mamina…nechceš se někdy u nás zastavit? Nestíhám vůbec nic… :mrgreen: Mě teda neni 30,zatím žádné následky nemám. Jinak, ale je možné, že pokud tam to dítě sedí od ráda do večera a veškerá tíha je na páteří tak to neni dobrý.

no,jsem ráda,že jsi z jedné věty poznala,že jsem super máma ;)
Taky bych chtěla umět takhle dobře odhadnout lidi :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac:
no,podle toho,co jsem se dočetla,tak už od začátku jsi byla rozhodnutá,že dítě do chotítka budeš dávat,tak nemusíš sem přeci chodit pro schválení ;)
Nicméně,jak jsem psala,je to tvoje dítě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.7.12 14:07
@prdelinka_p1 píše:
@Baba Když už to chceš takhle tak chodítko platila babička…tudíž mě to až tak moc nezasáhlo… :lol: a rodinu mi nezrujnuje 1700Kč. Jinak jsem chtěla názor od lidí, kteří dávali dítko do chodítka a pak jim třeba nechtělo chodit samo nebo mělo zdravotní problém né od maminky která mě bude poučovat jak mam vychovávat a podporovat dítě…To, že chodítko nepoužíváš z přesvědčení není argument.

jak jsem psala,následky se ti neprojeví za pár let ;)
Kdo to tu psal,že ho dávali do chodítka,a že má zničenou achilovku?
To jsi nečetla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.7.12 14:07
@prdelinka_p1 píše:

Já nejsem ale OT. Ptala ses na osobní zkušenosti a ty mám - rozbila sem si v něm hlavu. :twisted:
Víš a ono se ti tady asi ani moc mamin nepřizná, že kvůli vlastní blbosti poškodily svému dítěti zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.7.12 14:08
@Baba píše:
Potom nechápu smysl diskuze. Rodiče, co chodítka nepoužívají asi nějaký důvod mají, ale to tě evidentně nezajímá. Takže chceš příspěvky jen od lidí, kteří vyhodnotili chodítka stejně jako ty.
Ale chápu, že už je ti líto peněz, když už to chodítko doma je, že?
Proč nezvýšit pravděpodobnost, že se dítě někde přizabije?

přesně to jsem měla na mysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.7.12 14:09
@Verca1989 píše:
Mě jako malou dávali do chodítka, sice jsem už tenkrát sama seděla ale nechodila, v chodítku jsem se odrážela špičkama, tím pádem jsem se nenaučila pořádně chodit a odnesly to achilovky, tím chozením po špičkách se mi zkrátily a musela jsem pak chodit na rehabilitace, abych začala chodit normálně. Takže si chodítka apod. blbosti rozmyslete, je to naprosto k ničemu, samozřejmě to co se stalo mě, se nestane každému ale proč to riskovat, je to zbytečné. Nechte dítě, ať se naučí chodit samo, podél nábytku apod…chodítko nemusí způsobit problémy jen v dětském věku ale i mnohem později, pro mě je to prostě zbytečnost a věc, která ničí zdraví…

zakladatelko, zde, pokud jsi nečetla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.7.12 14:13

@Baba Jsi vysloveně hnusná, já se hádat nepotřebuju, kdyby jsi četla tak jsem psala, že nemáme doma žádné schody…a tyto články jserm už měla možnost číst…vim, že to neni nic zrovna zdravého, ale taky si myslim, že když se užívá tak jak je v návodu…30 min denně tak se nic nestane. Tak si je vytiskni třeba na ledničku at víš jak jsi dokonalá matka… měj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12853
5.7.12 14:13

Vnučka mojí sestřenice se v chodítku převážila(ne jednou) na rovné podlaze. Padla přímo na hlavu, má neurologické následky.
Dcera kolegyně má problémy s plotýnkami(je jí 17), dle doktora k tomu mohlo přispět chodítko(měla problémy s držením těla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
5.7.12 14:14

Vždycky když tohle téma vidím, tak si jdu ráda počíst, jak se to tu popere :mrgreen:

jinak zkušenosti s tím nemám, takže jsem zde taky úplně mimo, za což se omlouvám, jen mě zaujala jedna věc - když si dítě začne stoupat a mamina ho „musí držet“ a tudíž nic neudělá…to je pro mě trochu nepochopitelný neb tohle bych s dvojčatama praktikovat fakt nemohla - musela bych se naklonovat nebo převtělit do chobotnice, takže jsem je nechávala vždy svému osudu a když ječely, že jim něco nejde a ony to strašně chtějí…tak prostě půl dne ječely a druhej půlden vymejšlely, jak se dopracovat k tomu, aby jim to šlo a druhej den už to realizovaly… :nevim:
a jinak jsem teda asi taky nejspíš super matka…s dvojčatama za zadkem a pupkem jsem třeba i upekla vánoční cukroví - bylo těžký je udržet od horký trouby, když jsem tam cpala plechy, ale dalo se to…nejdřív zabavit v dostatečný vzdálenosti u zajímavý hračky a našoupat rychle do trouby…všechno se dá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
@prdelinka_p1 píše:
@Baba Jsi vysloveně hnusná,

Proč?¨Já dítě do chodítka nedávám :mrgreen:

Kolik těch negativnách ohlasů by tě přesvědčilo? :think: Už jich tu máš minimálně 5 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862

Můj bratr se s ním převrátil a měl prasklou lebku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.7.12 14:15

@momi33 nebylo to myšleno špatně… :D Spíš jako pochvala…já nic nestíhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí