Chodítko a hopsadlo

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2872
7.7.12 14:14

@ŠárušN v tom bude ten rozdíl děti máš 3 a musíš si nějak poradit + zkušenosti atd. já naopak uplně chápu že maminka jedináčka nestíhá. sama mám 3 a i když jsem tet doma jenom s jednim tak v tom nevidim rozdíl. spíš naopak ty starší tu nejsou aby mi malího nachvíli zabavili takže toho mám spáš víc než mín :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
7.7.12 14:15

@kattkka Třeba mně by se do kuchyně s chodítkem nedostal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
7.7.12 14:18

@ŠárušN promin ale většina psala že by tam svoje dítě nedali a že zakladatelka je v podstatě trubka že ho tam chce dávat. Nemyslela jsem zrovna tebe ale ty co ho viděli max. v obchodě nebo si o tom početli na netu nebo v čekárně :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.7.12 14:20
@Petra1239 píše:
@kattkka Třeba mně by se do kuchyně s chodítkem nedostal :mrgreen:

Tak si to mysli ;)
Kamaradcina holcicka jezdila normalne i pres prahy. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
7.7.12 14:24
@prdelinka_p1 píše:
Nemáš pravdu…chodítko není o tom dítě někam zastrčit na celý den, je to o tom, že ho tam posadíš a půl hodiny máš volné ruce nehledě na to, že ho to baví.

Aha, takže kdyby ho bavilo škrtat sirkama, taky bys ho nechala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
7.7.12 14:28

@kattkka To si nemyslim ale vim ne kuli prahu ten u kuchyně ani nemám ale na šířku neměl by kudy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
7.7.12 14:30

@Herminka ano tou sirkou jí zapálí to cigárko :mrgreen: :mrgreen: chodítko není o tom dítě někam zastrčit na celý den, je to o tom, že ho tam posadíš a půl hodiny máš volné ruce nehledě na to, že ho to baví.-tohle je jen dodatek bych řekla, kdybi se mu tam nelíbilo tak tam asi nebude že :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
7.7.12 15:40

@Petra1239 Já jsem teď doma taky jenom s jedním :lol: Ti dva starší jsou u babičky. A já si tedy užívám pohodu! Spíš se musím přemlouvat, abych nic nedělala a využila toho že tady kluky nemám. Ale je to těžké, času fůra a já už si nudou okusuju nehty :lol: Je fakt že mi teď malýho nikdo nepohlídá ani si s ním nepohraje, ale nejsem na tom závislá, on si vystačí i sám… Je to o organizaci a když už je dávno jasné že chodítko dítěti neprospěje, nebudu ho do toho dávat ani na tu půlhodinku denně, a radši si to zorganizuji jinak… Existuje tisíc jiných a lepších způsobů. Všechno jde, když se chce :) Že je zakladatelka trubka atd. maminy psaly až poté, co si i přese všechna negativa trvala na tom, že tam malého dávat bude a basta. Proč se tedy ptá na zkušenosti, když ji stejně nezajímají a má v tom jasno? Já nikomu nic nevymlouvám, jen píšu že používání chodítka nechápu. Možná jsem moc zaujatá, protože téměř všechny moje kamarádky, které používaly chodítko, do něho dítě strčily a nechaly ho v tom půl dne bez dozoru… Zakladatelka píše jen o půlhodince, to je fakt. Ale ani to bych nedělala. Je to zabitý čas. Za tu dobu se může při položení na podlahu naučit tolik věcí… :)

• Citovat
  • Upravit
2872
7.7.12 15:47

@ŠárušN Ano v tom máš pravdu ale přece jenom nemyslím si že je na místě se do ní takhle navážet :nevim: já teda na holkách taky nesem závislá ale tak třeba pověsit prádlo na balkon prostě musim až když spí máme totiš tak pitomě udělanej balkon že tam se prostě bojim aby mi lezl a zavřít na kliku za sebou nemůžu :mrgreen: :mrgreen: Ale tak jasně tet co spí taky sedim na emiminu a nemám co dělat " když budu chtít práci si najdu :mrgreen: " Ale tak myslela jsem to tak že nemám o práci mín když tu nejsou ale když tu jsou tak pomáhaji. No to je jedno :mrgreen: jinak jooo moje holky maji povinosti ale ne hlídat ale už jsou větší takže maji svoje který musí udělat a tim pádem to nedělám já :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.7.12 18:56
@lyrica píše:
Podle mě je to jen o pohodlnosti matky. Ta, co je pohodlná a nechce se jí dítě hlídat, tak ho šoupne do chodítka. Jinej důvod v tom nevidim. Ale je jen její věc. Já to zvládám i bez chodítka a to mám malýho akčňáka, uvařím, uklidím a rozhodně z toho nebláznim.
A ani já v roce 87 jsem chodítko neměla.

souhlasím…taky to zvládám bez chodítek a ohrádek, hopsadel a nedávala sem je ani do postýlky a nevim čeho ještě a to jsou oba kluci opravdu čertíci (ten starší má na to dokonce papír - diagnostikovanou hyperaktivitu).jinak já v r.79 taky v žádným chodítku nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.7.12 19:07
@ŠárušN píše:
@Petra1239 Já jsem teď doma taky jenom s jedním :lol: Ti dva starší jsou u babičky. A já si tedy užívám pohodu! Spíš se musím přemlouvat, abych nic nedělala a využila toho že tady kluky nemám. Ale je to těžké, času fůra a já už si nudou okusuju nehty :lol: Je fakt že mi teď malýho nikdo nepohlídá ani si s ním nepohraje, ale nejsem na tom závislá, on si vystačí i sám… Je to o organizaci a když už je dávno jasné že chodítko dítěti neprospěje, nebudu ho do toho dávat ani na tu půlhodinku denně, a radši si to zorganizuji jinak… Existuje tisíc jiných a lepších způsobů. Všechno jde, když se chce :) Že je zakladatelka trubka atd. maminy psaly až poté, co si i přese všechna negativa trvala na tom, že tam malého dávat bude a basta. Proč se tedy ptá na zkušenosti, když ji stejně nezajímají a má v tom jasno? Já nikomu nic nevymlouvám, jen píšu že používání chodítka nechápu. Možná jsem moc zaujatá, protože téměř všechny moje kamarádky, které používaly chodítko, do něho dítě strčily a nechaly ho v tom půl dne bez dozoru… Zakladatelka píše jen o půlhodince, to je fakt. Ale ani to bych nedělala. Je to zabitý čas. Za tu dobu se může při položení na podlahu naučit tolik věcí… :)

přesně tak :potlesk:

@Petra1239 nic proti, ale jako první se začala navážet zakladatelka do holek, který si jí dovolili napsat svůj názor o tom, že chodítko škodí navíc podložený odborníky (já sama sem tu dvakrát házela odkaz)…takže pokud se pak někdo navážel do ní, tak holt dobře jí tak…jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá…a když někdo chce jen slyšet pochvalná slova a plácání po zádech nemá zakládat diskuzi ;-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
7.7.12 20:46

@brumdinka Já vím ale ani jedna z vás osobní zkušenost s chodítkem nemá takhle jsem to myslela :mrgreen: Ale se zakládáním diskuze máš pravdu je lepší si to vygooglit než ptát se na to tady :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
7.7.12 20:50

Mě taky mamka do chodítka nedávala (86) :D, ale zase mě předčasně posazovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
8.7.12 15:01
@Petra1239 píše:
@Herminka ano tou sirkou jí zapálí to cigárko :mrgreen: :mrgreen: chodítko není o tom dítě někam zastrčit na celý den, je to o tom, že ho tam posadíš a půl hodiny máš volné ruce nehledě na to, že ho to baví.-tohle je jen dodatek bych řekla, kdybi se mu tam nelíbilo tak tam asi nebude že :lol: :lol:

Já ten dodatek chápu jinak - nejenže tam dítě šoupnu a mám pokoj, ale je to pro něj taky suprtrupr zábava, tak tím tuplem ho tam ráda dám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.7.12 15:11

Já chodítko měla pro malého, ale to bylo jen chvilkově a asi až tak před rokem, kdy sám si uměl stoupat a sám udělal první krůčky, kdy jsem ho tam dala na 10 min, aby si chodil a já si třeba něco uvařila..
Jestli můžu říct upřímně, tak bych tam dítě dávala až před tím rokem třeba, aby mě to pomohlo při práci a ne na dlouho jen tak..Já ho mívala většinou, kdy jsem něco snažila, vařila a bála jsem se, že se mi připlete pod nohy, tak byl třeba 15 min v chodítku, ale na učení chození jsem neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí