Chodítko a hopsadlo

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1962
6.7.12 17:23
@lyrica píše:
@Jaja157 :mavam: :mavam: :mavam: Je to tak a je to psycho nemalééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to verim :mrgreen:
Nelca se 2.tyden plazi a zacina teprve perovat na kolinkach, takze ja mam jeste porad klid :). Ale mate aspon poradnyho sikulu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.7.12 20:49

Nečetla jsem celou diszkuzy, ale zrovna jsme si od známých přivezli chodítko a hopsadlo…malýmu je 8 měsíců a hrozně rád by chodit občas se postaví sám, ale většinou se vzteká a chce chodit za ruce takže já ho do toho budu dávat občas když budu muset uvařit nebo uklidit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
6.7.12 22:36
@Lemonkas píše:
Nečetla jsem celou diszkuzy, ale zrovna jsme si od známých přivezli chodítko a hopsadlo…malýmu je 8 měsíců a hrozně rád by chodit občas se postaví sám, ale většinou se vzteká a chce chodit za ruce takže já ho do toho budu dávat občas když budu muset uvařit nebo uklidit :palec:

a co takhle pořídit obyčejnou ohrádku, které se bude malý moci držet, při pokusech o první kroky? Proč mu ničit tělo chodítkem apod.? Holky proboha proberte se, vždyť je tolik možností, kam dítě na chvíli dát a přitom bezpečně, bez toho, aniž by jste jim ubližovali do budoucna. A jen tak si rýpnu - malý se vzteká a chce chodit za ruce? A vy ho tak vodíte? Pokud mu radši vždycky vyhovíte, než aby jste ho nechali chvíli vyvztekat, tak se z toho za chvíli zblázníte, dítě si takto vychovává vás, ale mělo by to být naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.7.12 22:45

My jsme v chodítkách vyrostli a nikdo v okolí žádné potíže se zády nemá, tak nevidím důvod proč ho tam na půl hodky denně nedát, ohrátka v bytě velikosti 2kk opravdu není kam dát a ukamenujte mě dokonce ho posazuji i když si sám nesedne…je to stejné jako s jídlem, dřív se dávalo vše rychle pak se řeklo, že ne že se vše musí dávat dýl a ted opět, že by se lepek, ryby a další potraviny měli zavést co nejdříve…vyvztekat ho nechávám, ale občas se s ním za ruce projdu když jsme někde na návštěvě a tam se vyloženě nudí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.7.12 07:19
@Lemonkas píše:
My jsme v chodítkách vyrostli a nikdo v okolí žádné potíže se zády nemá, tak nevidím důvod proč ho tam na půl hodky denně nedát, ohrátka v bytě velikosti 2kk opravdu není kam dát a ukamenujte mě dokonce ho posazuji i když si sám nesedne…je to stejné jako s jídlem, dřív se dávalo vše rychle pak se řeklo, že ne že se vše musí dávat dýl a ted opět, že by se lepek, ryby a další potraviny měli zavést co nejdříve…vyvztekat ho nechávám, ale občas se s ním za ruce projdu když jsme někde na návštěvě a tam se vyloženě nudí

To neni pravda. Spousta holek ti napise ze ma opravdu problemy se zady. Mrkni o prar stranek. A taky neni pravda my jsme na to vyrostli ;).Ja treba ne a ne jen ja. A to byl rok 1985 ;).A myslis si ze ti kazdy rekne ze ho bolivaji zada ma skoliozu atd?? Nerekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.7.12 08:01

Podle mě je to jen o pohodlnosti matky. Ta, co je pohodlná a nechce se jí dítě hlídat, tak ho šoupne do chodítka. Jinej důvod v tom nevidim. Ale je jen její věc. Já to zvládám i bez chodítka a to mám malýho akčňáka, uvařím, uklidím a rozhodně z toho nebláznim.
A ani já v roce 87 jsem chodítko neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
7.7.12 08:15

@lyrica V chodítku dítě hlídat MUSÍŠ. Takže dle mého jsou právě pohodlné matky hlavně ty, co furt tady radí ohrádky či cestovní postýlky. Jojo, zavřít dítě do klece a víc se o ně nestarat… :zed: Nechte už zakladatelku být a vy si děti zavírejte do ohrádek, ona si ho dá do chodítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.7.12 08:18

@monika32 No, to máš vlastně pravdu, spíš by mě ale zajímalo, kolik z nich to dítě v tom chodítku opravdu hlídá :roll: Ale to radši řešit nebudeme, všechny tu napíší, že hlídají..
Já nechávám malého lézt po bytě, když jde někam, kde by se mu mohlo něco stát (víc než jinde :lol: ), jako třeba koupelna, tak tam jdu s ním nebo mu prostě řeknu NE a on už ví a nejde tam. (po hoooodně dlouhém trénování slovíčka NE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
7.7.12 08:24

Je mu teprve 7 měsíců. On brzy a velice rád smysl slovíčka ne začne ignorovat. :mrgreen: Náš se slovu ne teď pěkně chechtá :mrgreen: Je to malej drak, ohrádka či postýlka by u něj neprošla, teď nejradši padá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.7.12 08:25

@Verca1989 @dvojmatka Tak ještě jednou pro vás nechápavé, nekouřím…byla to reakce na Vaše komentáře je vidno, že svůj názor budete někomu cpát neustále. A nestačí vám ho zdělit jednou…To je asi vše víc se k vám nebudu vyjadřovat. Protože akorát obírám o čas sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.7.12 08:26

@monika32 no hele, někdy ho ignoruje už teď. A dělá, že mě vlastně vůbec neslyší, hajzlík mrňavej :lol: :lol: :lol:
Hele ani u nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.7.12 08:32
@Verca1989 píše:
a co takhle pořídit obyčejnou ohrádku, které se bude malý moci držet, při pokusech o první kroky? Proč mu ničit tělo chodítkem apod.? Holky proboha proberte se, vždyť je tolik možností, kam dítě na chvíli dát a přitom bezpečně, bez toho, aniž by jste jim ubližovali do budoucna. A jen tak si rýpnu - malý se vzteká a chce chodit za ruce? A vy ho tak vodíte? Pokud mu radši vždycky vyhovíte, než aby jste ho nechali chvíli vyvztekat, tak se z toho za chvíli zblázníte, dítě si takto vychovává vás, ale mělo by to být naopak…

Nemáš pravdu…chodítko není o tom dítě někam zastrčit na celý den, je to o tom, že ho tam posadíš a půl hodiny máš volné ruce nehledě na to, že ho to baví. Můžu u toho žehlit a zároven na něj koukám. Jinak úrazů se nebojím jak jsem psala máme bezbariérový byt a vidím na ně. Co se týka vztekání je jasné, že si dítě nemůže diktovat co ano a co ne…ale to je jiná diskuze…a rozhodně když vidim, že se chce postavit a má z toho šílenou radost nevim přoč bych to neudělala at se pokouká a pak zas na deku a může se snažit sám. Tohle je můj názor a je mi úplně jedno jestli se Vám líbí nebo ne. Takhle syna budu vychovávat já.! Ty své dítě vychováváš zase podle sebe a jí ti do toho mluvit nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.7.12 08:35

@lyrica Ty v ohrádce dítě hlídáš? V ohrádce ti nikam neuteče v chodítku se pohybuje a zkoumá okolí, tam se musí hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.7.12 08:38

@prdelinka_p1 Já nemám ohrádku. Já ho nechávám volně..já to myslela tak, že i ty, co děti v choodítkách nehlídají napíší, že hlídají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.7.12 08:40
@kattkka píše:
To neni pravda. Spousta holek ti napise ze ma opravdu problemy se zady. Mrkni o prar stranek. A taky neni pravda my jsme na to vyrostli ;).Ja treba ne a ne jen ja. A to byl rok 1985 ;).A myslis si ze ti kazdy rekne ze ho bolivaji zada ma skoliozu atd?? Nerekne.

A ty myslíš, že každý kdo používal chodítko má skoliozu? A tebe nikdy nebolej záda, nebo kyčle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí