Chodítko - odrážedlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
502
21.5.10 15:18

Misulo, no je šikulka, ale už by mohl trochu přibrzdit :) Fakt jsem nečekala, že bude takovej fofrník… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
21.5.10 15:19

teereka, to je známka toho, že je zdravej jako řípa :mrgreen: . Počkej až se rozeběhne, to bude teprve něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
21.5.10 15:23

Mi ani nemluv…ale doufám, že to ještě tak měsíc dva potrvá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
21.5.10 15:28

Panuško a jaké to chodítko mají teď v tescu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
21.5.10 15:29

Uvidíš, ale každopádně začni zabezpečovat byt :lol: . Pozor na ostré hrany, dávat protiskluzové ponožky nebo bačkůrky.....atd. Ale to jistě víš… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
21.5.10 15:38

JJ, už jsem začala…ale on se stejně přizabike i tak,,,furt padá na kebuli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
21.5.10 17:21

terreka - ja jsem malé koupila odrážedlo toto :

http://www.batolata.cz/detail.php?…

chvilku za ním chodí a nebo v kleče leze a různě dělá kolem blbiny, myslím si že jí baví hodně a nebo si na něj sedne a já jí vozím po bytě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
21.5.10 18:18

heleeno, tak na tohle jsem taky koukala :) akorát manžel prohlásil, že ten hroch je divnej :))) tak nevim :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6414
21.5.10 18:23

My jsme měli aktivní chodítka dvě a malá je využívala spíš na hraní s tou hrací částí nebo je vozila, ale až ve chvíli, když už chodit uměla. S nimi se to nenaučila, protože jí podjížděly.
toto je jedno z nich.
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
21.5.10 18:31

Tak pro nás je nejlepším chodítkem box, ve kterém jsem koupila 2× Pampersky. Má takové malé kolečka a já do něj ukládám hračky. Syn má 10 měsíců a lítá s tím jako čert. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
21.5.10 19:11

Tak my máme toto
http://www.batolata.cz/detail.php?…
Mates ted začal obcházet nábytek…s tímto to taky zkouší,ale ono mu to ujíždí moc rychle :-?
ale dostal to k vánocům,má to teda u našich.Hraje si s tím pokaždé a snad na tom aspon bude jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
21.5.10 19:11

tak my autíčko nevyužili vůbec, malej natom nechtěl sedět a odrážet se protože měl mooc od sebe nožky…pak jsme pořídili pouze klasic odrážedlo. Dlouho nám taky trvalo než se pustil k samostatné chůzy, takže takové chodítko co si dala odkaz jsme měli, a vyřádil se u něj do sytosti, takže já doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.5.10 07:14

My jsme to „chodítko“ využili maximálně. Nejdřív si s ním hrála v leže, pak v sedě, no a pak strašně dlouho lezla po 4, takže valila za tím chodítkem po kolenou. Zničila spoustu tepláků, ale byla šťastná, že se hnula místa. Pak za ním začala chodit po dvou a pak se ze dne na den pustila a šla sama. Bez jakéhokoli obcházení nábytku apod.
Ale my jsme byli opačný extrém než vy - naše slečna se teprve někdy po 10. měsíci posadila a chodit začala až v 15. měsíci. A dodnes jsem za ten pozvolný vývoj vděčná, protože mi připadá, že jak už byla rozumnější, tak prostě neletěla střemhlav kamkoli, kde to bylo nebezpečné, ale dávala si pozor a nemusela jsem ji vůbec hlídat. Něco jako chrániče na rohy nábytku u nás neznáme :nevim:
Takže za nás chodítko ANO, ale jak říkám u nás byl vývoj pozvolný, takže jsme ho opravdu využili. S opačným extrémem (chodit v 9 měsících jako vy) nemám zkušenost. My jsme ale měli období, kdy jsme bez chodítka neudělali ani krok - všude jsem ho tahala pod kočárem s sebou. Jo, a nejvěší úspěch mělo na hřišti, kde se o něj děti rvaly a naše slečna byla namydlená, protoe jí s tím pořád někdo ujížděl :lol: :lol:
My jsme měli tohle: http://www.maxikovy-hracky.cz/…odstrkovadlo
Už se těším, jak ho využije naše druhé mimi, ale to bude až za rok :-D
Tak přeji, ať ho fakt využijete a udělá synovi radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.5.10 08:45
lulje píše:
My jsme to „chodítko“ využili maximálně. Nejdřív si s ním hrála v leže, pak v sedě, no a pak strašně dlouho lezla po 4, takže valila za tím chodítkem po kolenou. Zničila spoustu tepláků, ale byla šťastná, že se hnula místa. Pak za ním začala chodit po dvou a pak se ze dne na den pustila a šla sama. Bez jakéhokoli obcházení nábytku apod.
Ale my jsme byli opačný extrém než vy - naše slečna se teprve někdy po 10. měsíci posadila a chodit začala až v 15. měsíci. A dodnes jsem za ten pozvolný vývoj vděčná, protože mi připadá, že jak už byla rozumnější, tak prostě neletěla střemhlav kamkoli, kde to bylo nebezpečné, ale dávala si pozor a nemusela jsem ji vůbec hlídat. Něco jako chrániče na rohy nábytku u nás neznáme :nevim:
Takže za nás chodítko ANO, ale jak říkám u nás byl vývoj pozvolný, takže jsme ho opravdu využili. S opačným extrémem (chodit v 9 měsících jako vy) nemám zkušenost. My jsme ale měli období, kdy jsme bez chodítka neudělali ani krok - všude jsem ho tahala pod kočárem s sebou. Jo, a nejvěší úspěch mělo na hřišti, kde se o něj děti rvaly a naše slečna byla namydlená, protoe jí s tím pořád někdo ujížděl :lol: :lol:
My jsme měli tohle: http://www.maxikovy-hracky.cz/…odstrkovadlo
Už se těším, jak ho využije naše druhé mimi, ale to bude až za rok :-D
Tak přeji, ať ho fakt využijete a udělá synovi radost!

Lulje, díky za tento příspěvek, mě už občas chytají depky, že to naše dítě se v životě chodit nenaučí. Zvlášť když vidím, že 9měsíční děti obcházejí nábytek :cert: :lol: :lol: :lol: Se holt bojí, no :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
22.5.10 09:25

lulje : Ani nevíš, jak ti závidím!!! Co já bych za to dala, kdyby trochu zpomalil :)
Angu: Vůbec nemusíš depkařit…to spíš já jsem někdy na depku, když si představim, že bude pravda, co mi tvrdí doktorka už 3 měsíce, že malej bude hyperaktivní…není kam spěchat…nejhorší je, že jsme ho do toho vůbec netlačili a on si prostě dělá, co chce :roll: Jak píše lulje, čím starší dítko se začne pohybovat, tím líp…už je rozumnější, to se o tom našem fakt říct nedá…do všeho bezhlavě pohlavě!!! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák