Chorvatsko autobusem s dětma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1186
16.2.20 19:45

Já jela se 4letými dvojčaty do Španělska a bylo to ok. Navíc jsme jeli s babičkou, takže obě chtěly sedět se mnou a ne s ní. To bylo nejhorší. Jinak cesta trvala 24 hodin. Už v Praze se ptali, kdy tam budem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
16.2.20 19:48

@kačka39 :D za mého dětství jsme jezdívaly také do Španělska až k Valencii, to trvalo z Brna 34 hodin, ale jako dítě jsem to snášela dobře - já jako jedno dítě a rodiče, často jsme dostali v patráku tu čtverku se stolečkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
16.2.20 20:00

Já bych jela s malou busem hned, ale nemám s kým :think: pantáta bude v práci. Už prostě nemám kamarádky s tak malými dětmi. Takže pojedeme na chatu. Podle mě když se vyjede navečer třeba do Chorvatska tak tam ráno jste, dítě vyspaný do růžova si pomalu nevšimne, že někam jede. Zvlášť když jsou dneska ty autobusy komfortní, vezmete tablet nebo přehrávač pohádek. Podle mě je to v pohodě. Určitě bych kvůli chvilce nepohodlí a strachu nezůstala doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
16.2.20 20:05
@stinga píše:
no já třeba víc než 4 hodiny v autě nedám, ani si netroufám řídit dál - jezdíme do Itálie autobusem - cca v 17 hodin nasednem, pak v Hodoníně přesedáme do jiného busu, a ráno cca v 8 jsme na místě - dcera to snáší v pohodě, dívá se na pohádky v tabletu a pak spí a je hodná
loni letěla s mými rodiči do Bulharska, a byla to hrůza, zlobila už na letišti v gatu, nechtěla projít přes rám, pak procházela pořád sem a tam - v letadle byla hodná - a po příletu, jak se čeká na celní kontrolu, tak šílela, házela tabletem, seděla na zemi a držela nohama paní ve frontě před nimi a kopala do ní
jak jeli domů, tak chtěla mít vytáhlé okýnko, když mělo být stáhlé při vzletu, ječela, ječela a ječela, lidé si stěžovali, pak stála na sedadle, nechtěla se připoutat, klečela a kopala do sedačky před ní, po příletu, když dědeček šel na wc, tak umíněně sama táhla kufr a padala pod ním - prostě jedna hrůza
zlatý autobus

Tak mne jsou teda pohodlnější sedačky v nasem aute(respektive pritelovo :) ) nez teda v autobuse :nevim:.
Ja taky neridim takhle dlouhe trasy, to ja si užívám jako spolujezdec :).
Tak protoze to pro tvoji dcerku bylo neco noveho, kdyby letěla podruhé urcite by to snášela vice ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
16.2.20 20:07

@_.Emilyyy :,( podruhé už ji dědeček sebou nevezme, pok. akala si to na hodně dlouho u něho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
16.2.20 20:10

@aknadar přesně tak, busem je to v pohodě
tak jeďte s dcerou samy, to by pantáta nedovolil?
já jsem s malou jela sama, když měla 1,5 roku a 2,5 roku - bylo to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
16.2.20 22:31

Holky byli jsme teď v exotice, tak nemůžu na léto utrácet. Proto tim busem, ale hlavně chci jet se segrou jejím mužem a dcerkou a ty jsou taky limitovány penězy. Takže nás pojede 6 a do auta bychom se nevešli. Ale hlavně v autě musí být děti v utosedačce ale v buse je to podle mě pohodlnější. Moc děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí