Chování Babiše - kdo ho podporujete?
- Fotoalbum (8)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ScarletSky píše: Více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Edna-Bedna píše: Více
Můj názor je takový, že ten chlap byl i s Macinkou léta zavřený v garáži a tam ho jeho yes men přesvědčovali, jaký je to alfa frajer. A pak Turek vylezl z garáže mezi normální lidi ![]()
Ještě jsem s ním viděla rozhovor s nějakou paní o sexu a tam jsem byla rudá až za ušima a styděla jsem se za něj. Jmenovalo se to samička si vybírá
Děsivá nálož.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot píše: Více
Znam. Pro me Paukner proste neni duveryhodnej ani nezavislej. Nikdo poradne nevi, kdo za tim uctem realne stoji a kdo to cely plati. Navic ho hrozne tlacila VOX TV, kterou spoluzakladala Gabriela Sedlackova, takze to silne smrdi Motoristy. VOX TV je pro me neco jako Xaver TV, takovyto alternativní srackoidní kanaly vubec nesleduju a neberu je vazne. Ty jeho „bomby“ jsou navic strasne jednostranny a jdou jenom po vladnich stranach, coz strasne smrdi ucelovou politickou kampani. Ono casem vyleze, co je za tim.
Takze dukazy nemas zadny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ScarletSky píše: Více
Jezis. Tak na to se divat radsi nebudu. Nerada bych se poblinkala. 🙊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je úplně jedno, kdo za tím je. Podstatné je, že konečně někdo předložil jasné důkazy na různé zlodějiny z řad politiků. Pokud po pročtení toho profilu jsi schopná prohlásit, že nemám žádné důkazy, tak ti prostě není pomoci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot píše: Více
Z okna se vypadává v Rusku, to díky bohu nejsme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kyslík píše: Více
No tak kolem Rakušana se také už lidé pohybovali kolem moc nízkých parapetů a omylem přepadli. Takové nehody se holt stávají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vysvetloval to. Média šijou do vládních politiků a opomíjejí ty opoziční, proto zaplnil tu vzniklou díru.
To, že je anonymní, chápu. Kolik že je mrtvých v kauze Dozimetr? Asi nechce být dalším mrtvým v pořadí.
Vyzdrojovaná svá tvrzení má. Snad to prověří OČTŘ, i když za 20 let, než by se to protáhlo soudama, už se stejně nebude vědět, o co šlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://x.com/…462690353394?s=20
Tvl, když už i slovenskej prezident má prdel z našeho premiéra a pochvaluje si, jak u nich na Slovensku to narozdíl od česka funguje
Takže kupodivu Babiš měl pravdu, že česká reprezentace byla terčem posměšného údivu… akorát trochu popletl, kterou osobu ostatní lídři pokládali za divnou. No, nedivím se, že se v Ankaře prezidentovi vyhýbal, až to působilo trapně a vrátil se psychicky dekompenzacovaný, jestli byl schopný situaci vnímat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Babiše nemám ráda od začátku. Irituje mě jeho hlas, šmajdání si na jazyk, neschopnost naučit se pořádně česky (snad kdyby mluvil slovensky, poslouchalo by se to líp). Nevěřím jeho schopnostem v této hrozné vládě. Najel na nesnášenlivou vlnu, co rozpouzal Macinka a Turek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sysi píše: Více
Nechápu, proč prezident Pavel mohl minule normálně jet a letos to byl hrozný problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!