Chování Babiše - kdo ho podporujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8367
14.7.26 11:03
@884135 píše: Více

Jojo :D Tak ale nevymysleli to špatně. Starší seriozní pán s hlubokým hlasem a masarykovským vzhledem a k tomu mladá sympatická slečna. Většině populace se bude alespoň jeden z nich zamlouvat a bude věřit tomu, co hlásá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
14.7.26 11:07
@rmot píše: Více

Třeba je to vykrádání, o kterým zatím nevíme, ale určitě něco vyplave. Za mě vykrádají všechny strany, protože ten státní cecík je hrozně lákavej. A to, že zatím na některou konkrétní stranu nic nevyplavalo, není tím, že by nic nebylo, ale že nejsou novináři dost důslední.

Je nad slunce jasné, že většina českých novinářů je protiFildovská a protiAndrejovská, takže se snaží. Byť třeba Blažkův bitcoin byl takový průšvih, že to nešlo utajit, ale rozhodně jsem si nevšiml, že by novináři tepali kauzu bitcoin tak důkladně jako dotace Agrofertu, z něj se stal úplnej fetiš.

Každopádně jestli můžu dát všem nějakou radu, radši nemějte žádného oblíbeného politika, ať nejste zklamáni a znechuceni, až na něj něco vyplave. A nebo možná ani nic vyplavat nemusí, stačí, když se ukáže, že hlasoval jinak, než tvrdil svým voličům.

Řeknu tady, co před více než čtvrt stoletím řekl jeden náš příbuznej, jež byl poměrně zámožnej, měl kontakty a info z kuloarů z vrcholný politiky, které by se ofiko do médií nikdy nedostalo: Každý někomu slouží. A myslím, že v té větě je všechno. Takže zapomeňte, že si volíte politiky proto, aby hájili zájmy vás, občanů. To je jen iluze. Možná se občas nějakému politikovi něco povede prospěšného vykonat, ale primární motivací je jeho osobní blaho, nikoliv blaho občanů, kteří ho zvolili. Proto nevěřím žádnému politikovi a všichni politici pouze říkají to, co chtějí jejich voliči slyšet.

A jak ukazuje nádherně tahle diskuze, politik jedněch není politikem druhých. Oni jsou rádi, když se žereme nenávistí, nálepkujeme, urážíme. Rozhádané společnosti se pak snáz vládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
14.7.26 11:23
@malachi píše: Více

Babiš říkal jak má vlastní a ze Fialuv nechce, tak proč ho najednou chtěl kdyz ho odmítal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4536
14.7.26 11:26

Jsou různé dotace, úprava rozpočtu a to ve prospěch právě Agrofertu. Vyskakují na mě různé články, fotografie rozpočtů, poslouchám občas i nějaké podcasty, rozhovory a tiskovky.

Nejsem člověk, co dokáže správně vysvětlovat (a v tomhle jsem marná ohledně hodně věcí :mrgreen: ), ale názor mám a sleduju dění. Zkrátka mi přijde, že ohledně Babiše není nic moc dobrého. Ono na se může někomu zdát jako dobře teď, ale svým jednáním na to doplatí stát za a na x let dopředu.
Navíc když poslouchám jeho, spoustu jeho lží opravují odborníci. Motoristé a jejich slavné, že globální oteplování není a odmítání řešit další důležitá témata.

Je to prostě soubor celkového jednání a chování, které mi fakt nesedí, nesouzním s tím a nechci to podporovat. Viz imunita, Agrofert, spolčení s Motoristy a SPD, jeho vyjadřování a neschopnost odpovídat na jasně položené dotazy, zrušení poplatků, že podporoval Orbána a má za vzor Trumpa,… S tímto člověkem bych nechtěla mít absolutně nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
14.7.26 11:28

Já stojím za Pavlem. A mimochodem to vytahování x let staré minulosti na oba 2 je pěkná traparna. Každej má nějakou minulot Boha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
14.7.26 12:02

Fakt si myslíš, že chtěli něco dávat dohromady?
Spíše by sekeru ještě navýšili. Už jen těch 1,2 bilionů za pouhé 4 roky je závratných. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
14.7.26 12:59
@Paní.Norrisová píše: Více

Babiš je šmejd, o tom žádná a pokud ho někdo klepne přes prsty za všechny sviňárny, co v životě udělal, litovat ho nebudu. Ale když vezmeš vládu v současném složení, najde se na ně nějaká zlodějina? Já zatím vidím naopak rozkrývání zlodějin minulé vlády a za to jim tleskám, jako bych tleskal komukoliv, kdo začne konečně něco dělat s korupcí. Protože to, jak se různí jednotlivci a skupiny naučili za ta léta od revoluce vysávat státní peníze, je něco neskutečného. A za tím stojí zatím především motoristé, tam moc Babišovi zásluhy připisovat nejde.
Motoristi a globální oteplování - celý život podnikám, tak se na to koukám z praktického pohledu. Pokud vezmeme jako příklad středně velikou firmu s vlastním areálem. Může chtít zachránit planetu tím, že se odpojí od špinavé elektřiny, na střechy budov nandá solární panely, pořídí bateriové úložiště, do dvora postaví větrnou elektrárnu, zbaví se spalovacích aut a nakoupí elektromobily, atd. Bude to vše vypadat hrozně skvěle v propagačních materiálech firmy, jak je celá zelená, ale pořízení všeho zeleného ji bude stát takové peníze, že nebude mít šanci na trhu proti konkurenci a zkrachuje. Bude to v závěru výhra pro tu firmu a její zaměstnance? Nebude lepší, když to vezme s rozumem a napřed jen pořídí pár solárů na střechy tak, aby ji to ekonomicky nezrujnovalo? A to přesně vnímám u motoristů - ano, můžeme chránit planetu, ale jak si pomůžeme, když to bude za cenu likvidace vlastní ekonomiky? Nehledě na to, že co zatím Turek s Červeným rozkrývají, tak celé předchozí zelené šílenství předchozí vlády byla vlasntně jen jedna velká rozkrádačka veřejných prostředků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
14.7.26 13:01
@cecetka píše: Více

No je možné, že by to nakonec po dalším volebním období udělala většina Fialovy vlády jak Blažek s bitcoinama - nakrást si a potichu zmizet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
14.7.26 13:05

Ale ne, ta přezdívka naznačuje, odkud k ní tečou informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
14.7.26 13:15
@884135 píše: Více

Jojo, zBISu jsem pochopil :) Podle mě je to vše provázané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
14.7.26 13:19

to si piš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
14.7.26 13:49
@malachi píše: Více

Tak já psala o naší zemi. Že tam prezident nechyběl. Jen jednou. Zato vzali Monike.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20975
14.7.26 14:17
@hospodki píše: Více

Protože měl úplný hov*no a jen lhal, jako obecně pořád. Stejně jako kompletně nachystana a hotová důchodová reforma apod. Nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20975
14.7.26 14:19

Jako Blažek odešel jak nejlíp mohl. Vzal si sebou zlatý padák, zlaté křeslo, zlaté auto, zlatou vilu atd. :mrgreen: a nevěřím tomu, že jej někdo bude popotahovat a soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
14.7.26 14:21
@Cenarius píše: Více

Jo, to bylo přímo ukázkové. A zároveň děsivé, že se něco takového v našem právním státě mohlo stát, protože důkazů minimálně na předběžné zadržení bylo od začátku dost a dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!