Chování Babiše - kdo ho podporujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
14.7.26 17:55
@rmot píše: Více

Je těžké žít ve světě konspiračních teorií, kde všichni někomu slouží a plní zadání :D
Ale díky, že nám stále a stále otvíráš oči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
14.7.26 17:57

Už tu padlo, že demonstrantům na Letné platili a plnili zadání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
14.7.26 17:59

Baví mě, že píšeš o Fialově „katastrofické vládě“, jako by to byl nějaký daný exaktní fakt, ale je to jen názor příznivců dnešní vlády. Já bych mohla stejně tak psát o Babišově debaklu jeho vlády. Žádná vláda nemá jen úspěchy nebo jen neúspěchy. Fialova vláda to projela především proto, že se neuměla prodat (Fiala prostě není takový populista) a měla odvahu začít nepopulární kroky, kterým se Babiš vyhýbal jako čert kříži, například důchodovou reformu. A samozřejmě kauza bitcoiny. Ale podařilo se jim deficit státního rozpočtu snížit z rekordních čísel ( v roce 2021 činil schodek kolem 5 % HDP) na 2 % HDP, takže zbrzdili zadlužování země (samozřejmě zbytečně, teď to Babiš zas rozfofruje). Podařilo se jim také v rekordním čase téměř stoprocentně zbavit zemi závislosti na ruském plynu a ropě (díky pronájmu LNG terminálů v Nizozemsku a Německu), což se před rokem 2022 považovalo za skoro nemožné. Když k tomu připočítáme zvládnutou uprchlickou krizi (je mi jasné, že ty to vidíš jinak) a posunutí naší země směrem na západ, rozhodně bych i přes neúspěchy (samozřejmě byly i ty) neoznačila Fialovu vládu za katastrofickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
14.7.26 18:03
@ScarletSky píše: Více

Psala jsi o tom, že by snad někdo měl tvého muže považovat za nedemokraticky smýšlejícího jen proto, že jde na demostraci. Tak ti píšu, že to je právě naopak, každý by měl mít názor vyjádřit svůj názor. Jen by bylo dobré, aby příznivci milionu chvilek byli stejně demokratičtí i k demostracím opačných názorových táborů. Jenže v tu chvíli se objeví výkřiky jako že lež není názor a pískání píšťalek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
14.7.26 18:06

@Roxy ivka A co ta sekera 1,2 bilionu? Posunutí směrem na západ znamená přesně co? Když se podívám směrem Německo, Francie, tak takhle jako oni teda fakt žít nechci. Naprosto nezvládnutá migrace je děs. A o vymlčených kauzách netřeba ani mluvit. Nevěřím, že nejsme závislí na ruském plynu a ropě, jen to bereme z jiných zemí a dráž, pořád tu samou ropu a plyn. Není to názor žádných příznivců, tak to je. A mám pocit, že je společnost fakt strašně rozdělená, každý každého něčím nálepkuje, uráží. Už od kovidu a nebere to konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
14.7.26 18:06
@Roxy ivka píše: Více

Fialova vláda to projela proto, že v ní čerpal státní peníze do vlastních kapes každý od Fialy až po posledního vrátného. Tak jednoduché to je. Z toho prostě nikdy kladný výsledek vylézt nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
14.7.26 18:12

To je dost divný whataboutismus. Babiš snad nevládne po vyhraných volbách?

Příspěvek upraven 14.07.26 v 18:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
14.7.26 18:12
@Monchichik píše: Více

Tu sekeru tu začal hlavně Babiš, já raději směrem západ, než Rusko a Slovensko, ale proti gustu… Vymlčená kauza to není, o bitcoinu se mluvilo hodně. Mně víc vadí, že Babiš přibral do vlády ten odpad, jen aby nešel do tepláků. To, že ty něčemu nechceš věřit je tvůj problém. A zjevně je to názor příznivců, tvůj emotivní projev je toho důkazem. To s tou společností máš ovšem pravdu. Jenže já prostě nemůžu vnitřně souznít s někým (píšu obecně), komu by případně vůbec nevadilo odevzdat svou zemi nepříteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
14.7.26 18:16
??? Jak s demostrací milonu chvilek souvisí Babiš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
14.7.26 18:17

@Roxy ivka To jako není nic mezi západem a Ruskem? O bitcoinu se mluvilo, ale už je zase ticho, Blažek je bůh ví kde a nic se neděje. To není, že tomu nechci věřit, jen jsem to zase včera někde četla, že se nic nezměnilo, ropa se z Ruska bere dál. No pokud se podíváš kolem, tak už nám tady skoro nic nepatří, fabriky jsou buď pryč nebo mají zahraniční majitele, tady už fakt snad nic není naše a to jsme byli světoví vývozci kde čeho. Nevím, kde vidíš emotivní projev, je to banda zlodějů teď stejně jako předtím, nic se nezměnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
14.7.26 18:17
@Roxy ivka píše: Více
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
14.7.26 18:18
@Monchichik píše: Více

Těch 786mld za! dva! roky byly ok, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
14.7.26 18:18

Vůbec ti nerozumím a taky pořád nechápu, co chceš říct. Myslím, že nemá cenu v tom dále pokračovat, každý jsme na jiné vlně. Ale to se mi s voliči Babiše/Motorek stává často, nejsi první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
14.7.26 18:19

Tam se teprve dostaneme. Dockej casu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
14.7.26 18:20

A že ti to nevadí u současné vlády. Protože to si piš, že přesně tohle dělají. Jako třeba když Babiš málem dostal bez výběrového řízení Unipetrol a vzdal se ho jen proto, že neměl dost peněz. Kdo to byl tenkrát u vlády? Aha, Zemanova vláda. To byl taky prezident pro jednu stranu, celou dobu šel Babišovi pěkně na ruku. Pamatuji si, že se dokonce spekulovalo, jestli Babiš na Zemana něco nemá (když byl Zeman prezidentem). Pokaždé, když v této diskuzi někdo něco vytáhne na Babiše, tak to vy všichni přejdete mlčením a začnete šít do Fialy. Dobré odvádění pozornosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!