Chování Babiše - kdo ho podporujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39415
14.7.26 18:20

Tady K & P moc pekne vysvetluji, proc se Babis po Ankare podelal a zacal antiprezidentsky dzihad.🙊
 https://youtu.be/rU0LDinEJKw?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
14.7.26 18:21

@Edna-Bedna jdu si pustit. Mám to předplacené. Petrose miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
14.7.26 18:21
@Roxy ivka píše: Více

Opet - vymlouvat se po uplynutí čtyř let vládnutí na předchozí vládu je jako omlouvat ve třiceti neúčast na víkendové akci tím, že mě nepustili rodiče.
Předvádíš přesně to krásné „demokratické“ chování příznivců Fialy - kdo s tebou není názorově na stejné vlně, tak ti nevadí ho nazývat odpadem. Ale běda, kdyby tak někdo začal kvůli názorům nazývat tebe. Co třeba trochu té vzájemné slušnosti a tolerance? Druhé považuješ za hlupáky a primitivy a přitom sama předvádíš takové chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
14.7.26 18:31
@rmot píše: Více

To nemá s Fialou nic společného. Já v politice nevěřím nikomu. Volím spíš určitý směr, než politiky. Pro mě jsou prostě SPD a Motoristé politické dno. Vsadím se, že i pro některé voliče ANO jsou kontroverzní. SPD snad ani nemusím zdůvodňovat a arogance Motoristů a jejich napojení na politickou zrůdu Klause (když jsi tak vysazený na zloděje v politice, tak on jich pustil na svobodu opravdu hodně) napovídá mnohé. A jak to myslíš názorově? nazvala jsem snad odpadem tebe nebo někoho z diskutujících? Já tak nazývám obě strany a na to mám názorově právo. Mám lhát? Tak to prostě cítím. Že se to tobě nelíbí je tvoje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20976
14.7.26 18:37

Samozřejmě můžeš doložit důkazy že jo? Že jo? Teda pokud „čerpání do vlastních kapes“ nemáš na mysli běžný plat…

Samozřejmě musíš sám vědět, že toto tvrzení je čistá lež a nemáš jak jej dokázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
14.7.26 18:44

Pro mě člověk s jiným názorem je prostě člověk s jiným názorem. Nepovažuji jej za odpad, ani jej tak nenazývám. Mám mezi přáteli jak voliče Fialy, tak Babiše, STANU a dokonce mezi mé přátele patří jeden z nejvyšších bývalých funkcionářů v ČSSD. A dokonce mám kamarádku, která volila Petra Pavla a před volbami na prezidenta aktivně agitovala a přesvědčovala ostatní. Přesto pro mě ti lidé nejsou méněcení jen proto, že mají jiný názor na politiku, než mám já. Existuje jediná skupina lidí, které považuji částečně za hlupáky - ti, kteří se nechali politiky zblbnout tím, že se lidé musí navzájem nenávidět jen podle svého politického přesvědčení. Ti samí politici, co si jdou v debatách v televizi po krku a po debatě jdou spolu přátelsky na pivo. Ono se jim totiž nehodí, abychom se spolu napříč politickými preferencemi kamarádili. Lidi by tak mohli přijít na to, že celá vysoká politika je jedno velké svinstvo a ti, které vidíme na televizních obrazovkách jsou jen loutky v rukách těch, kteří skutečné otáčí kolem dějin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
14.7.26 18:46
@Cenarius píše: Více

Najdi si na facebooku profil Thomas Paukner, vše si pečlivě pročti a potom se vrať si o tomto tématu popovídat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
14.7.26 18:51

Mně se dlouhodobě ukazuje, že lidé, kteří mají jiné volební preference, mají i jiný hodnotový žebříček a často se s nimi vůbec nerozumím a nemáme si, co říct.
Myslím, že politické názory jsou jen odrazem mindsetu a životního stylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
14.7.26 18:52

No vždyť já to tak mám taky. S těmi lidmi se sice neshodnu v politice, ale dokážu se s nimi bavit o jiných věcech. Ale jsou to lidé, které znám třeba ze základky a podobně. Většinou mám teď kolem sebe podobně smýšlející.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
14.7.26 18:57

Jim nevadí, když jim při pokecu u kafíčka říkáš, že jsou odpad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
14.7.26 18:58
@ScarletSky píše: Více

Denonstrace proti Fialově vládě přece taky financovalo Rusko. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
14.7.26 19:03

Dobře. Čti pozorně! Já jsem nazvala odpadem SPD a Motoristy. Celkově jako stranu. Ne tebe, ne nikoho v této diskuzi ani mé známé. Chápu, že jako příznivci Motoristů je ti to proti srsti, ale nesnaž se mi demagogicky vnutit slova, která jsem nenapsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
14.7.26 19:05

Presne tak. A další postřeh 😀 Ti, co se nejvíc zaklínají slušností, mají většinou slušnosti nejmíň. Slušný člověk o sobě nemá potřebu říkat, že je slušný, to přece každý vidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
14.7.26 19:06
@cecetka píše: Více

A taky Soroš a Reptiliáni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
14.7.26 19:08
@Veveří píše: Více

Mě jenom fascinuje, jak tady pořádáte závody v demagogii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!