Chování dětí v saunách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
3.11.23 12:59
@Anna766 píše:
Jsou mezi námi tací, co je obtěžuje všechno. Už jen to, že není na světě sám. ;)

Kde píšu, že mi všechno vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149421
3.11.23 13:02
@topazio píše:
Kde píšu, že mi všechno vadí?

Kde píšu že si to ty? Jen mám ten pocit, že jsou lidi, co jim vadí všechno už napřed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11075
3.11.23 13:13
@topazio píše:
Já jsem i viděla, kdy cizí nevychované dítě lítalo po restauraci a pak rukou vzalo hranolky cizí paní z talíře. Matka musela zaplatit paní nové hranolky a pak s ostudou odešla i s dítětem z restaurace.

Tak toto by mi taky nevadilo, fakt! Chuděra. Asi jsem divná, ale mě by to rozesmálo a určitě bych po matce nepožadovala nové hranolky :roll: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
3.11.23 13:16
@Bytsamsebou píše:
Tak toto by mi taky nevadilo, fakt! Chuděra. Asi jsem divná, ale mě by to rozesmálo a určitě bych po matce nepožadovala nové hranolky :roll: :lol:.

A že by to nevadilo tobě, tak to nesmí vadit nikomu jinému? Že to udělá dítě, to je pochopitelné, že tohle dopustí rodiče, je jejich ostuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22078
3.11.23 13:17
:zed: :zed:
@Bellino píše:
Té paní by zřejmě vadilo všechno, přišla by mladá holka, vadilo by jí, že je mladá, přišla by starší paní, vadilo by jí, že je moc stará, vadilo by, že má modrý ručník a ne zelený, že má černé přezuvky a ne bílé…už jen ten povzdech a otrávený pohled, když jsem tam jen přišla a malý řek tři slova a hned první světová. Ale já měla taky právo tam jít. Žádné nařízení mi to tam nezakazovalo. A když opravdu chtěla mít klid od ovšech a od všeho, tak se opakuji, mohla si zaplatit privátní vstup do ohřívárny jenom a pouze pro sebe, aby ji tam podle tvých slov žádní haranti a bezohledné matky, mladé, staré nelezly. A měla by klid. Jestliže ho zaplacený neměla, tak musela počítat s tím, že tam může přijít i někdo jinej. Kolikkrát jdu z bazenu a chci jít pod Saharu - vetřák, který pouští teplý vzduch a čeká se tam fronta, tak mám ty lidi před sebou vyházet? Tak počkám, nebo si to odpustím. Kolikkrát je místo v šatně, které mám ráda obsazené, tak mám tu skříňku rozbít a vyházet dotyčnému věci? No tak si najdu jiné. Ale téhle paní vadilo i to, jak člověk dýchal. Ano, mohla mít za sebou náročný den, plné brejle, ale za to já nemůžu. To není můj problém, to ať se jde vyventilovat někam do přírody, kde nenajde živáčka, aby jí náhodou někdo neobtěžoval, já to taky tak dělám.

Ke čtení úmorný a úplně bezpředmětný výlev, z něhož absolutně nic nesouvisí se situací, kterou jsi popsala v úvodním příspěvku - tj. s dítětem nezvládajícím dodržovat v sauně ticho a tedy obtěžujícím jiné osoby při saunování. Napíšu tedy potřetí, jen nesmyslně okecáváš a obhajuješ vlastní chybu a vlastní bezohlednost - jestliže jsi viděla, že paní není vstřícně naložena a tvoje dítě ji ruší, měla jsi ze sauny s omluvou odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149421
3.11.23 13:18

To bych asi koukala divně, kdyby mi přiběhlo cizí dítě ke stolu a vzalo jídlo z talíře. Asi bych na něj nekřičela, nebo nic podobného, ale zaražená bych byla, to zase jo. Kdyby mi jeho matka koupila s omluvou jiné jídlo, tak bych přijala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11075
3.11.23 13:19
@jednoslunicko píše:
A že by to nevadilo tobě, tak to nesmí vadit nikomu jinému? Že to udělá dítě, to je pochopitelné, že tohle dopustí rodiče, je jejich ostuda.

A že to vadí tobě, znamená, že to vadí všem? 8)
Tak ono se to může stát i po cestě na WC, když jde dítě pár kroků před tebou. Určitě bych to dítě ani matku nesoudila, nikdy nevíš, zda to udělalo zdravé, či nemocné dítě, nebo je to jen rebel :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
3.11.23 13:22
@Semtex píše:
No, mi někdy vadí i projevy mých dětí a v klidu mě rozhodne nenechávají, už jsem asi krapet vyhořelá :lol: takže se umim vcitit a když někam s dětmi jdu a vidím, ze někdo se jich leka, napominam je trochu víc a trochu zřetelněji než normálně. Dotyčný to vidí, je spokojen, ze se snažím, a nepodnika žádné další kroky. Když ale někde rve dite, mám dost velkou radost a slavim, ze to není zrovna to moje :mrgreen: co nemám ale fakt rada, jsou příliš druzni predskolaci, které jejich rodiče nechávají otravovat úplně cizi lidi. To jsem úplně besna a mám sto chuti jít vyfakturovat dotyčnému hlídání. Copak jsem nějaká veřejná chůva, abych bavila nějaké cizi deti?

Přesně. Taky jsem ráda, že není moje a nemusím to řešit. :lol: :lol: :lol:
A taky mě štvou vlezlí předškoláci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
3.11.23 13:23
@Anna766 píše:
To bych asi koukala divně, kdyby mi přiběhlo cizí dítě ke stolu a vzalo jídlo z talíře. Asi bych na něj nekřičela, nebo nic podobného, ale zaražená bych byla, to zase jo. Kdyby mi jeho matka koupila s omluvou jiné jídlo, tak bych přijala.

Hranolku bych klidně dala, řízek asi ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rebelja Rebelkovatá
3.11.23 13:24
@BohunkaP píše: :zed: :zed:Ke čtení úmorný a úplně bezpředmětný výlev, z něhož absolutně nic nesouvisí se situací, kterou jsi popsala v úvodním příspěvku - tj. s dítětem nezvládajícím dodržovat v sauně ticho a tedy obtěžujícím jiné osoby při saunování. Napíšu tedy potřetí, jen nesmyslně okecáváš a obhajuješ vlastní chybu a vlastní bezohlednost - jestliže jsi viděla, že paní není vstřícně naložena a tvoje dítě ji ruší, měla jsi ze sauny s omluvou odejít.

Jestli paní chce mít v sauně klid, tak si má zaplatit saunu a ne chodit do ohrivarny u bazénu. Ale paní asi bylo líto dát peníze. Takto bych to paní vysvětlila. Klidně, slušně, ale jasně.

• Citovat
  • Upravit
149421
3.11.23 13:27
@Sylvania 333 píše:
Hranolku bych klidně dala, řízek asi ne. :mrgreen:

Tak bych se s dítětem o hranolku nepřetahovala :D ale zaražená bych v první chvíli byla, to musím uznat. Ještě se mi to tedy nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2125
3.11.23 13:28
@BohunkaP píše: :zed: :zed:Ke čtení úmorný a úplně bezpředmětný výlev, z něhož absolutně nic nesouvisí se situací, kterou jsi popsala v úvodním příspěvku - tj. s dítětem nezvládajícím dodržovat v sauně ticho a tedy obtěžujícím jiné osoby při saunování. Napíšu tedy potřetí, jen nesmyslně okecáváš a obhajuješ vlastní chybu a vlastní bezohlednost - jestliže jsi viděla, že paní není vstřícně naložena a tvoje dítě ji ruší, měla jsi ze sauny s omluvou odejít.

Nemyslím si, že bych byla bezohledná. Bezohlednost vypadá jinak. Rovněž mohla odejít dotyčná. Já s jejím momentálním psychickém rozpoložení nic společnýho nemám. Ani za něj nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
3.11.23 13:29
@Bellino píše:
Nemyslím si. Do té sauny děti běžně chodí, běhají tam po patrách, vyptávají se posté na tu samou věc a já jako člověk, který tam přišel relaxovat, tak takové malichernosti neřeším. Paní zřejmě nebyla v pohodě s nikým, stačil mi pohled a povzdech, když viděla, že tam jde někdo jiný než ona, protože zabrala celé patro. Tak si měla zaplatit soukromý wellness nebo jít do Saunie na privátní pobyt, ale já měla zrovna stejné právo jako ona. Provozní řád mi tam s dítětem jít nezakazoval. A od dítěte asi těžko očekávat, že se bude chovat na systém ON/OFF. Ale kdyby dělal vyloženě zle, tak odejdu, ale nic takové nedělal, do sauny chodíme, ví co je přes čáru. Kdyby tam přišli děti, co byli ještě v bazénové části, to by nerozdejchala, to bylo teprve tóčo.

A to byla zaměstnankyně? V pracovní době?
Nepřišla se tam zašít a vy jste jí vadili? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
3.11.23 13:33
@Anna766 píše:
Tak bych se s dítětem o hranolku nepřetahovala :D ale zaražená bych v první chvíli byla, to musím uznat. Ještě se mi to tedy nestalo.

Mě taky ne, mě jenom prudil cizí pes, je teda pravda, že do restaurací, kde je vedle dětské hřiště nebo je větší pravděpodobnost přítomnosti předškoláků nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2125
3.11.23 13:34
@Rebelja Rebelkovatá píše:
Jestli paní chce mít v sauně klid, tak si má zaplatit saunu a ne chodit do ohrivarny u bazénu. Ale paní asi bylo líto dát peníze. Takto bych to paní vysvětlila. Klidně, slušně, ale jasně.

Bingo, presne. Mohla jít klidne i do sauny typu Saunia, kousek od toho aquaparku jsou dvě provozovny saunového světa, kde tak malé děti nesmí, tak tam by měla jistotu, že žádné dítě, které by tam žvatlalo, tak tam nepřijde. Ona tak neudělala. To jako bych já přisla do čínské restaurace ochutnávat piva a vadilo by mi, že jsou tam v nabídce jen tři a ne dejme tomu deset. I když víme, že čínská restaurace se na piva neorientuje a nechodí se tam kvůli tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí