Kde mi vezmou neočkované dítko - Moravskoslezský kraj

Anonymní
31.10.23 21:13

Kde mi vezmou neočkované dítko Moravskoslezský kraj

Dobrý večer,

chtěla bych poprosit o radu maminky převážně v okolí Opavy maximálně Moravskoslezského kraje. Mám neočkované dítko z osobních důvodu a potřebuji najít místo/školku kam bych ho dala pravděpodobně do 5 let než přestoupí do klasické školky, kdy už je docházka ze zákona povinná…pokud to, tak vůbec můžeme udělat.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tosidelassrandu
31.10.23 21:15
@Anonymní píše:
Dobrý večer,chtěla bych poprosit o radu maminky převážně v okolí Opavy maximálně Moravskoslezského kraje. Mám neočkované dítko z osobních důvodu a potřebuji najít místo/školku kam bych ho dala pravděpodobně do 5 let než přestoupí do klasické školky, kdy už je docházka ze zákona povinná…pokud to, tak vůbec můžeme udělat.
Děkuji

Doufám, že nikde takové dítě nevezmou.

• Citovat
  • Upravit
24995
31.10.23 21:17
@Tosidelassrandu píše:

vezmou a na povinný školkový rok i do státní školky.

Jsem z jiného kraje, tipy nemám, zkusila bych místní (městské) fb skupiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
31.10.23 21:47

Možná nějaká soukromá nebo lesní školka, do klasické ti ho nevezmou nikam, až ten předškolní rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.10.23 22:48

Muzes zkusit vyjimku svedomi/ presvedceni, mrkni na Rozalio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5661
31.10.23 22:57

Kdybych zjistila, ze ve skolce, kam chodi moje ockovane dite, je nejake neockovane, tak bych to asi zacala resit. Ziju v MS kraji a co vim, tak 98 % skolek bere jen ockovane, coz je dobre. Je mi lito tveho ditete, toho nevezmou snad ani na skolu v prirode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.11.23 04:05
@Cullenova píše:
Kdybych zjistila, ze ve skolce, kam chodi moje ockovane dite, je nejake neockovane, tak bych to asi zacala resit. Ziju v MS kraji a co vim, tak 98 % skolek bere jen ockovane, coz je dobre. Je mi lito tveho ditete, toho nevezmou snad ani na skolu v prirode.

Tak to opravdu doporucuju nechodit radsi nikam!
Posledni dve ohniska spalnicek byly v jidelne Poslanecke snemovny a mezi zdravotniky na urgentu v Motole :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
1.11.23 05:12
@Cullenova píše:

A jak bys to jako řešila? Navíc pokud je tvoje očkované, tak je v pohodě, ne?
Zakladatelko, možná soukromá školka. Státní až v předškolním roce.

• Citovat
  • Upravit
647
1.11.23 05:19
@Cullenova píše:

A resila bys jen tridy pred predskolaky a pak by jiz bylo vse v poradku :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101940
1.11.23 06:12

Bylo by mi to úplně jedno, at si tam chodi, kolik neockovanych deti chce, pokud bych nebyla provozovazelem one skolky ci akce pro deti. Jako provozovatel bych takove nevzala.
Takže doporucuji zkouset ty neoficiální, kde neberou dotaci na dite, tam je větší šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
1.11.23 06:16
@Tosidelassrandu píše:

Také doufám, že nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2595
1.11.23 06:20

Hledej lesní školku, soukromou dětskou skupinu, dětský klub a další takové ty soukromé hlidarny mimo zákon. Dítěti tím teda moc nepomůžes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5661
1.11.23 06:36

Ani do soukrome nevezmou neockovane. Syn chodi do soukrome waldorfske a podminkou bylo ockovani. Tak at si ted super matky bez mozku uzijou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5661
1.11.23 06:38
@Lucie_Sx píše:
Tak to opravdu doporucuju nechodit radsi nikam!
Posledni dve ohniska spalnicek byly v jidelne Poslanecke snemovny a mezi zdravotniky na urgentu v Motole :mrgreen:.

Ja ti uz v minule diskuzi psala, ze nehodlam diskutovat s nekym, kdo neockuje. Tak na me nereaguj, nebo mi zas akorat zvednes tlak :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22733
1.11.23 06:43
@Cullenova píše:
Ani do soukrome nevezmou neockovane. Syn chodi do soukrome waldorfske a podminkou bylo ockovani. Tak at si ted super matky bez mozku uzijou.

Musi to byt soukroma neakreditovana skolka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí