Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Bajča píše:
jo Bohunko a tobě podobní u vás to tak prostě je a tvoje děti jsou ti zato nesmírně vděčné že?i ty Evo,vždycky si to zvládla bez rodičů,jsi borka ale nebyla bys taky rači kdyby tam byla mamka v těžkých chvílích s tebou?
No ani ne, já ráda vzpomínám na hodné sestřičky. Nejsem borka, jen mi nic jiného nezbylo.
Můžu se zeptat, proč si nejela ještě domů něco si vzít?? Já bych ještě z ordinace skočila domů vzít jenom pyžamo, papír, gygienu a jela.. Kdyny to bylo až tak aukutní, tak byste jeli as rychlou ![]()
Aspoň když mě tak poslali, tak jsem dojela domů- mám to 15 min autem hodila do tašky věci - trvalo to 5 min, a jelo se
..
S nočníkem to neni jejich povinost, ale tak chápu, že by ti to pomohlo, ale zase třeba měla i jiné starosti a ukoly.Asi bych to vyřešila tak, že byh utřela nemocné dítě a teprve bych šla vylét nočník.. myslím, že pokud je v postýlce zavřená, tak nemůže někde vypadnout a tak..A nebo si neměla nic na utření - nečetla jsem všechno, tak to bych požádala sestru ti to musí dát nějaký ubrousek..
Příspěvek upraven 09.11.11 v 16:54
Bajča píše:
jo Bohunko a tobě podobní u vás to tak prostě je a tvoje děti jsou ti zato nesmírně vděčné že?
To myslíš vážně, takový blábol?
Každý je nějaký, dospělý i dítě. Nemůžu za to, že moje dcera je v mnoha věcech vyrovnaný pohodář a samostatná jednotka, že nemá strach z doktorů, že některé věci prostě snáší lépe než jiné děti. Zase je „horší“ v jiných oblastech. Stejně tak třeba Crystal nemůže za to, že její syn je z doktorů vystresovaný - v jiných situacích bude zase třeba oproti ostatním dětem míň problematický Prostě to tak je, s některými věcmi těžko něco naděláme.
Podobná ironická prohlášení jsou hodně mimo mísu.
no pro mě je realita taková že dokud je dítě malé a to bezpochyby ve 4 letech je budu u něj protože mě potřebuje však s realitou se popere později dost,od toho jsem máma abych byla u něj
Bajča píše:
a kolik ti Petro bylo?4 roky?
No mezi 3-4 rokem to bylo ![]()
někdo tě urazil?nevšimla jsem si jen jsem se ptala jestli si myslíte že jsou vaše děti rády že byste jich v nemocnici nechali.já myslím že moje dcera by z toha taky neměla trauma,ale že by ji to určo psychicky pomohlo a mě taky a je u mě na prvním místě takže…
Crystal87 píše:
no pro mě je realita taková že dokud je dítě malé a to bezpochyby ve 4 letech je budu u něj protože mě potřebuje však s realitou se popere později dost,od toho jsem máma abych byla u něj
Petro mezi 3 až 4?a už jste si užili srandu nebo co jsi to psala?dovol abych se zasmála
Terrad píše:Crystal87 píše:
no pro mě je realita taková že dokud je dítě malé a to bezpochyby ve 4 letech je budu u něj protože mě potřebuje však s realitou se popere později dost,od toho jsem máma abych byla u něj![]()
Já osobně jsem kvůli úrazu byla hospitalizovaná 15× mezi 1,5 -17 rokem, ano zvládla jsem to pokaždé, dokonce i mám pár dobrých vzpomínek, ale co bych dala za to, aby tam se mnou někdo byl
.
Já si taky myslím, že většina děti by dvě hodinky vydrželo bez mámy.. co vím z vlastních zkušensoti.. hlavně nejsou na pokoji samy, jsou tam většinou s dalšm dítětem…
Otázka, když vám dítě zvrací a má průjem,tak je blbé ho nechat samotné..
já byla v nemocici ve 3 letech sama na 1č dní, máme ke mě mohla jen v neděli. Já si to nepamatuji, ale ona říkala, že to bylo děsný - uřvané, přivázané děcko, které se ze zoufalství zase začalo počůrávat. No, sranda to asi moc nebyla.
Bajča píše:
Petro mezi 3 až 4?a už jste si užili srandu nebo co jsi to psala?dovol abych se zasmála
jojo klidně se směj mám ráda veselí lidi
byli se mnou tenkrát na pokoji starší děti a pamatuju si že mně vyndavali z postýlky a sestry byli na palici víc nic moc.rozhodně jsem neměla řádný trauma. No nevim jak vás ale mně už toneba takže už fakt
![]()
kvaček píše:
Já si taky myslím, že většina děti by dvě hodinky vydrželo bez mámy.. co vím z vlastních zkušensoti.. hlavně nejsou na pokoji samy, jsou tam většinou s dalšm dítětem…
Otázka, když vám dítě zvrací a má průjem,tak je blbé ho nechat samotné..
právě že když zvracínebo máprůjem, tak je samo na izolaci