Chování skoro 3letého dítěte

130
12.11.17 13:18

Chování skoro 3letého dítěte

Ahoj prosím o radu, je toto normální? Malá co začla chodit do školky se její chování hodně změnilo a to tak že je zlá typu nech mě, mámo si strašná, zlobíš, nevšímej si mě bud takhle útočí jenom na mě ale i na manžela, taky ji všechno musím říkat desetkrát než něco udělá, má svoji hlavu a přes to nejede vlak nevím jak se i v takové situaci chovat a hodně mě to i mrzí že se takhle chová :roll: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26874
12.11.17 13:22

@Markéta456 Mozna se takto k ni chovaji deti ve skolce a ona to napodobuje doma. Nekde to odkoukat musela :nevim:
Asi si s ni budete muset casto povidat, aby postupne pochopila, jake chovani je dobre a jake spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
12.11.17 13:46

Je to normální, naše dcera 3 roky a 3 měsíce to samé, taky jí musíme ne 10× ale snad 50× říkat, aby něco udělala. Je jak hluchá, mluví jenom o věcech, které ona chce. Taky někdy rozkáže, ale to ji okamžitě zatrhnu. Ví, že to nesmí, ale pokušení si to zkusit je velké. Já myslím, že je to věkem. Byla předtím totiž moc šikovná a hodná. Od školky je to ďáblík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
12.11.17 13:48

@Markéta456 mému synovi budou tři za měsíc, začal nás kopírovat, i učitelky ve školce. Včera na svého otce ječel „doprčič tak už si sedni a nech mě v klidu“ :oops: :oops: :oops:. Ano, byla to má slova z předchozího dne :oops:. Myslím, že nejsou „zlí“, ale že nově objevili, že v lidské smečce jsou určité role, a snaží se to pochopit a kopírují a koukají, co to udělá. Takže pořád vysvětluju, proč to rodiče/tety říkají, co dělají, co chtějí a proč on některé věci říkat nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
12.11.17 13:53

Je to v tomhle období úplně normální. Synovi budou 3 v prosinci a dela do puntíku to samé. Je to vývoj. To chce klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
12.11.17 18:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat