Chování učitelky v MŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4151
16.12.11 08:35

8o tak to je masakr. Snad to Anetka trochu nepřekroutila. I to se může stát :nevim:

Každopádně bych to řesila bez dítěte pouze s učitelkou, bez jiných rodičů za zády atd. V případě, že by byla arogantní atd. tak bych vše hned řešila s paní ředitelkou.

V případě, že by učitelka zapírala, klidně bych se dcerky zeptala, kdo další to mohl slyšet z dětí a chtěla bych, ať to ředitelce potvrdí :nevim:

Po tomhle bych šla tvrdě, ať se to vyřeší, protože jestli dcerka nastoupila do školky, tak tam bude ještě další 3 roky chodit a aby tam chodila zhnusená nebo dokonce se strachem, co ji nějaká učitelka řekne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
16.12.11 08:41

No taky je třeba si uvědomit, že ne vše, co řeknou děti platí… Tím to nechci vůbec zlehčovat, jen aby se třeba někomu neukřivdilo…

Každopádně hned řešit! I s tou ředitelkou

• Citovat
  • Upravit
4222
16.12.11 13:44

Ahojky,

v první chvíli jsem si taky myslela,aby si to nevymyslela…ale s postupem času jsem pochopila,že si to fakt nevymeslela,meldovala to ještě ráno :?

Druhá učitelka mi to potvrdila,že se to tak odehrálo a že to i řešila…prý ujely nervy… :roll:

Jako dobrý,chápu,že člověk někdy není 100% klidný a vyrovnaný,jen doufám,že už se to opakovat nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
16.12.11 15:01

Tak ale ta učitelka by se měla malé omluvit, že to tak nemyslela. Udělala to?

Řešila jsi to nějak jinak? :think: Nebo to necháš tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
16.12.11 15:28

Kamak, učitelka dnes ve školce nebyla takže ani nebyla příležitost,uvidím pokud o tom Anet bude pořád mlít,chtěla bych aby jí to vysvětlila…

Člověk se nechce hádat a dělat nějaký zle a na druhou stranu nechci aby se někdo takto choval i k ostatním dětem natož k vlastnímu,že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dandiella
5.1.12 21:22

Ahoj.. Teď řeším něco podobného. Byla jsem i za ředitelem školky a zatím se nic neděje. Tak jsem se dnes naštvala a promluvila si přímo s učitelkou. Je toho víc.. kukuřice v nose(nikdo mi nic neřekl až malý, že se dusil, že říká doprdele(učitelka), měl tři stehy na puse o umyvadlo, přivítala ho slovy „ty jsi ještě na světě“, „ty ještě žiješ“ a co jsem se opravdu naštvala, tak mu řekla že je zlý chlapec. Děti jsou pochcané, doma mu máme dávat na zadek, zlobí, utíká atd., tak se mnou mluvila v šatně. U dalších učitelek nemáme problém. Vše popřela až na výraz zlý to že je v pořádku, že moc zlobil. V pohádkách je prý taky zlá královna.Vyloženě je na něho vysazená. Řekla jsem jí, že ji teď budu bedlivě pozorovat. A co teď?

• Citovat
  • Upravit
dandiella
5.1.12 21:27

Kačko… nemluvíme o jedné a též učitelce? Taky před vánocema chyběla:-)

• Citovat
  • Upravit
48576
5.1.12 21:28

Tak to mi hlava nebere,to je kráva:-(.Já bych se musela asi hodně rozdýchávat abych jí neseřvala a nehnala to až k ředitelce. :twisted: ba né já bych se neudržela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.1.12 21:32

omluvu bych vyžadovala.Náš malej je dalo by se říci u paní učitelky nejoblíbenější :oops: a kdyby se k němu takle náká učitelka chovala tak to by mě strašně moc mrzelo.

Já měla podobnou v první třídě.Moje maminka ležela na aru,krvácení do mozku po prasknutí cévy a starala se o nás přes rok babička a vzpomínám si jak ona na mě byla zasedlá,jak mi připomínala jako že má maminka zemře,že mám babičku a ta se se mnou ani neučí a podobné věci.Dodnes si to pamatuju :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
5.1.12 21:44

Tak tohle nechápu 8o
Nemusela mít svůj den, ale to ji neomlová. Učitelky syna taky občas neměly den, kolikrát to na nich bylo i vidět, ale vždycky se snažily být příjemné jak na děti tak na nás (a to jsem kolikrát přišla a ještě slyšela jak se učitelka rozčiluje třeba do telefonu, ale zavěsila a konec, aby si něco ještě chladila na dětech, případně rodičích neexistovalo).
Současné učitelky prostřední dcery jsem ještě neslyšela ani neviděla, že by jenom zvedly hlas.

To co popisuješ bych řešila nejdřív s učitelkou a pokud by se opakovalo tak ředitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
5.1.12 21:47

Chtěla bych se trochu zastat učitelek. Mít 20 capartů na krku není nic jednoduchého a já bych tu zodpovědnost nechtěla ani za milión. Kdybych ale měla pocit, že je na moje dítě někdo ošklivý, rozhodně bych si servítky nebrala. I pokud jí jen ujely nervy, Anetce by se měla omluvit. POkud je hrubá stále, nemá tam co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
5.1.12 22:25
Káka74 píše:
Chtěla bych se trochu zastat učitelek. Mít 20 capartů na krku není nic jednoduchého a já bych tu zodpovědnost nechtěla ani za milión. Kdybych ale měla pocit, že je na moje dítě někdo ošklivý, rozhodně bych si servítky nebrala. I pokud jí jen ujely nervy, Anetce by se měla omluvit. POkud je hrubá stále, nemá tam co dělat.

Já jich měla 25 a byla na celou směnu sama,ale nikdy by mě nenapadlo se chovat takhle.Jako jo,někdy jsem musela počítat do 5,abych se udržela a neřekla něco,co by mě pak mrzelo.Vždycky jsem se snažila jednat v klidu.Děti jsou hrozně vnímavé a citlivé.A já tohle povolání fakt žeru :mrgreen: :mrgreen: takže doufám,že takhle nikdy nedopadnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.1.12 21:03
Káka74 píše:
Chtěla bych se trochu zastat učitelek. Mít 20 capartů na krku není nic jednoduchého a já bych tu zodpovědnost nechtěla ani za milión. Kdybych ale měla pocit, že je na moje dítě někdo ošklivý, rozhodně bych si servítky nebrala. I pokud jí jen ujely nervy, Anetce by se měla omluvit. POkud je hrubá stále, nemá tam co dělat.

j to jejich práce.Vybrala si jí sama tak se podle toho má chovat.
Já bych na omluvě taky trvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ovojahoda
28.1.13 15:49

Chtěla bych vědět názor, jak by se měla chovat učitelka, když se jí dítě pokaká a jak to má oznámit rodičům. Synnovi se tato nehoda stala a když jsem přišla pro něj nutila ho učitelka ať si vezme špinavé slipy a ať to všichni vědí!!! Byla jsem z toho fakt mimo, vždyť to je věc která se malému dítěti stát může… Nechtěla sem nic říkat před synem, ale jestli se to bude opakovat jdu hned za ředitelkou, takhle netaktní jednání vůči dítěti je fakt hrozné!

• Citovat
  • Upravit
17058
29.1.13 09:14
@ovojahoda píše:
Chtěla bych vědět názor, jak by se měla chovat učitelka, když se jí dítě pokaká a jak to má oznámit rodičům. Synnovi se tato nehoda stala a když jsem přišla pro něj nutila ho učitelka ať si vezme špinavé slipy a ať to všichni vědí!!! Byla jsem z toho fakt mimo, vždyť to je věc která se malému dítěti stát může… Nechtěla sem nic říkat před synem, ale jestli se to bude opakovat jdu hned za ředitelkou, takhle netaktní jednání vůči dítěti je fakt hrozné!

Stalo se to několikrát. Dítě jsem osprchovala, dala čisté oblečení. Špinavé zabalila do sáčku. Když si maminka pro dítě přišla, vzala jsem si ji stranou od ostatních rodičů a řekla co se stalo. Když se nehoda stala při spinkání, upozornila jsem ji, že tam má i povlečení, které má vyprat.
Tak jak se zachovala učitelka je neprofesionální, spíš mi připadá, že má syndrom vyhoření :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí