Chování učitelky v MŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
1.3.14 12:22
@mybaby píše:
V pondělí skočím za ředitelkou a řeknu jí to. Doufám, že to malému jenom nezhorším a nezasedne si kvůli tomu na něj. Protože hrát, že je všechno v pořádku mezi 12:30 a 12:35 kdy si pro něj chodím není zase takový problém. A malej kolikrát nic neřekne, vyleze to z něho náhodou :( :think:

Res to v klidu, staci, kdyz reknes, ze chapes, ze toho ma hodne, ale stacilo by to rict jemnejsim zpusobem! Taky pracuji, taky nemam denne na lidi naladu, musim se premahat, abych nebyla zla! A pokud by si zasedla, tak uz bych to resila razneji.Snad dobre pochodis a bude vse v poradku. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
1.3.14 12:26
@KamiNika píše:
Res to v klidu, staci, kdyz reknes, ze chapes, ze toho ma hodne, ale stacilo by to rict jemnejsim zpusobem! Taky pracuji, taky nemam denne na lidi naladu, musim se premahat, abych nebyla zla! A pokud by si zasedla, tak uz bych to resila razneji.Snad dobre pochodis a bude vse v poradku. :kytka: :kytka:

jj, tak nějak to mám v plánu, že nechci dělat v žádném případě zle, ale že mě tohle chování zarazilo. Moc díky, jsem se z toho trochu vypsala a už to nevidím tak černě :)) A pro příspěvek nad :) nemám dítě z cukru a vím, že jsou učitelky také jenom lidi, ale nevím, proč by měl moje dítě někdo posílat do háje. Práce s dětmi stresové prostředí předpokládá, já bych na to neměla, proto neučím. A že jsou učitelky jenom lidé nemá nic společného s tím, že je školka otevřená jako nákupák všem, co jdou kolem. Děkuji za tento názor, i když jej nesdílím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
1.3.14 12:26

Nehrotila bych, jak píšeš bylo to poprvé nejspíš neměla svůj den to se stane každému, jen pokud by se to třeba opakovalo, nebo nedej bože zhoršilo, potom bych to řešila se samotnou učitelkou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
1.3.14 12:27
@mybaby píše:
V pondělí skočím za ředitelkou a řeknu jí to. Doufám, že to malému jenom nezhorším a nezasedne si kvůli tomu na něj. Protože hrát, že je všechno v pořádku mezi 12:30 a 12:35 kdy si pro něj chodím není zase takový problém. A malej kolikrát nic neřekne, vyleze to z něho náhodou :( :think:

Za ředitelkou 8o? Ty chceš té učitelce asi hodně ublížit, viď? Neměla by jsi si nejdřív popovídat s ní a říct jí, co se ti v pátek nelíbilo? Dj jí prostor se k tomu vyjádřit. Miluju tyhle stěžovatelky a hned za ředitelkou :zed: Nechceš jít rovnou k ministrovi, že si učitelka dovolila říct dotěrnému dítku „nech mě být“? :roll: Fakt nechápu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
1.3.14 12:30
@krtek7489 píše:
Za ředitelkou 8o? Ty chceš té učitelce asi hodně ublížit, viď? Neměla by jsi si nejdřív popovídat s ní a říct jí, co se ti v pátek nelíbilo? Dj jí prostor se k tomu vyjádřit. Miluju tyhle stěžovatelky a hned za ředitelkou :zed: Nechceš jít rovnou k ministrovi, že si učitelka dovolila říct dotěrnému dítku „nech mě být“? :roll: Fakt nechápu. :?

Si normální? Učitelka luští křížovky, děcek si nevšímá a podle tebe je to v pořádku? 8o to snad nemyslíš vážně? Jako že je pátek, tak si děcek nebudu všímat, ať se navzájem třeba pozabíjí nebo co? :zed: fakt inteligentní názor toto :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
1.3.14 12:31
@krtek7489 píše:
Za ředitelkou 8o? Ty chceš té učitelce asi hodně ublížit, viď? Neměla by jsi si nejdřív popovídat s ní a říct jí, co se ti v pátek nelíbilo? Dj jí prostor se k tomu vyjádřit. Miluju tyhle stěžovatelky a hned za ředitelkou :zed: Nechceš jít rovnou k ministrovi, že si učitelka dovolila říct dotěrnému dítku „nech mě být“? :roll: Fakt nechápu. :?
Ředitelku i učitelku znám od malička, ředitelka je sousedka rodičů a od mala jsem jí říkala teto. Nechci jí ublížit, obě jsou kamarádky a určitě si to mezi sebou řeknou. A možná „kamarádská“ rada bude lepší, než výtka ode mě. Jo a doufám, že až bude i Vaše dítko „dotěrné“ a přijde se s paní učitelkou rozloučit, že jde domů a pošle ho do háje, že u toho také budete a ještě se tomu zasmějete :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
1.3.14 12:32
@Verunecka289 píše:
Si normální? Učitelka luští křížovky, děcek si nevšímá a podle tebe je to v pořádku? 8o to snad nemyslíš vážně? Jako že je pátek, tak si děcek nebudu všímat, ať se navzájem třeba pozabíjí nebo co? :zed: fakt inteligentní názor toto :zed:

Já si především myslím, že to zakladatelka trochu přehání. ;) A zkrátka si myslím, že by jí měla dát prostor k vyjádření se, ne hned chodit za ředitelkou, ale vyřídit si to s ní a upozornit jí, že pokud by se to opakovalo, požene to výš. To je všechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
1.3.14 12:35
@mybaby píše: Ředitelku i učitelku znám od malička, ředitelka je sousedka rodičů a od mala jsem jí říkala teto. Nechci jí ublížit, obě jsou kamarádky a určitě si to mezi sebou řeknou. A možná „kamarádská“ rada bude lepší, než výtka ode mě. Jo a doufám, že až bude i Vaše dítko „dotěrné“ a přijde se s paní učitelkou rozloučit, že jde domů a pošle ho do háje, že u toho také budete a ještě se tomu zasmějete :)

U nás ve školce to bylo naprosto běžné. 2 předdůchodové ježibaby, které ty děti kolikrát rozbrečely, jak z nich byly nervní :mrgreen: Přežily to ve zdrví všechny děti, nikdy se nic nestalo. Už je to dávno, dneska už jsou obě v důchodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
1.3.14 12:35
@Verunecka289 píše:
Si normální? Učitelka luští křížovky, děcek si nevšímá a podle tebe je to v pořádku? 8o to snad nemyslíš vážně? Jako že je pátek, tak si děcek nebudu všímat, ať se navzájem třeba pozabíjí nebo co? :zed: fakt inteligentní názor toto :zed:

Souhlas za tohle si ta úča zaslouží pořádný hašte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
1.3.14 12:36
@krtek7489 píše:
U nás ve školce to bylo naprosto běžné. 2 předdůchodové ježibaby, které ty děti kolikrát rozbrečely, jak z nich byly nervní :mrgreen: Přežily to ve zdrví všechny děti, nikdy se nic nestalo. Už je to dávno, dneska už jsou obě v důchodu ;)

To mi přijde spíše smutné, než úsměvné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
1.3.14 12:37
@mybaby píše:
To mi přijde spíše smutné, než úsměvné :(

A proč? Syn na školku hrozně rád vzpomíná, tak to asi nebyla taková tragedie ;) Jsi moc přecitlivělá, ale taková je doba. Asi budeš mladé děvče, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
1.3.14 12:39
@krtek7489 píše:
Já si především myslím, že to zakladatelka trochu přehání. ;) A zkrátka si myslím, že by jí měla dát prostor k vyjádření se, ne hned chodit za ředitelkou, ale vyřídit si to s ní a upozornit jí, že pokud by se to opakovalo, požene to výš. To je všechno ;)

No ale to je jedno jestli to dotyčná přehání nebo ne, řiditelka si poslechne stížnost poděkuje za upozornění a na učitelku dohlédne, a dá ji hašte až když si ověří jak to v té třídě vypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
1.3.14 12:40
@MartinKa36 píše:
No ale to je jedno jestli to dotyčná přehání nebo ne, řiditelka si poslechne stížnost poděkuje za upozornění a na učitelku dohlédne, a dá ji hašte až když si ověří jak to v té třídě vypada.

A hašte je co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
1.3.14 12:42
@krtek7489 píše:
A proč? Syn na školku hrozně rád vzpomíná, tak to asi nebyla taková tragedie ;) Jsi moc přecitlivělá, ale taková je doba. Asi budeš mladé děvče, viď?

Ne taková doba není, takový jsou jen lidi, který toto dopustí :nevim: vymlouvat se na dobu je smutný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.3.14 12:47
@Verunecka289 píše:
Ne taková doba není, takový jsou jen lidi, který toto dopustí :nevim: vymlouvat se na dobu je smutný :nevim:

Od učitelky je to hnusný. To dítě se k ní šlo hezky rozloučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí