Chování učitelky v MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2401
1.3.14 13:30

@Camael Jo, s tim se da souhlasit. Ucitelka by u toho mela byt, kdyz si na ni bude maminka stezovat. Me zas udivuje jistota, ze tohle je ojedinelej exces…Ale uprimne…Koho to zajima? S tou praci prijala velkou zodpovednost - to byla jeji volba. Nerikam, aby hned dostala padaka, ale neni ani na miste delat jakoze nic. At tohle posoudi jeji zamestnavatel a vyvodi z toho sam dusledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.3.14 13:32

@Sepishka
Jojo, s tím naprosto souhlasím takhle bych to řešila taky. Hlavně bych to nezjišťovala tady, ale jednala hned. A jestli byla maminka tak rozladěná, že nezareagovala hned, připravila bych si to a v pondělí jí řekla, že bych s ní potřebovala mluvit, jestli na mě má chvíli čas. Já něco podobnýho zažila s klukem v 1. třídě, takže vím, o čem mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
1.3.14 13:38

A to je právě to, NEVÍTE a ani JÁ TO NEVÍM, zda to bylo prostě jenom jednou, třeba už se to opakovat nebude, ALE také je možné, že je to na denním pořádku. A teď, nechat to plavat a doufat, že to bylo jenom jednou a nebo se smířit s tím, že když tak se malý vydá sám někam na výlet, spadne ze schodů a zlomí si při nejlepším nohu- třída je ve druhém patře nebo si skočí do sámošky, rozhodne se jít sám domů- a nebo se smířit s tím, že od malička ho bude někdo shazovat a pálkovat, nebude bráno vážně a zjistí, že slušné chování k někomu je zbytečné i když ho to rodiče od malička učí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
1.3.14 13:46

@mybaby Opravdu tezko rict, ale vzhledem k tomu jak rychle nahodila happy face, kdyz zmercila maminku…Navic, kdyz mam nejaky problemy, neco me trapi, tak vetsinou teda nelustim krizovky. Tohle spis cely pusobi dojmem, ze se pekne flaka. Kdyby to byla ferova zenska, ktera jen mela dost spatnej den, tak se na miste omluvi a myslim, ze pak by nikdo nemel zajem ji delat problemy. Vybejkavat se na bezbrannejch to je teda hrdinstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
1.3.14 13:59

No mi chodily do dvouch školek první byla super založená pro aktivity jako příroda a malování jenže jsme se stěhovali :mavam: ta druhá byla byla o dost horší nic moc aktivity :cert: prostě druhé dítko tam nedám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.3.14 14:06

@Malvajs
Jo, tos mi připomněla, co jsem chtěla. Kousek zpátky jsem od tebe četla to o tom děcku na wc, jak učitelka chystala dětem spaní a on asi odešel. Říkala jsem si, že je rozdíl, když ona měla fofr a tohle. Třeba tam děti chodí samy na záchod (což asi chodí), kor před spaním jsou posílány si zajít, tak asi jen v tom fofru nepostřehla zrovna tohohle. Ve smyslu, že je rozdíl nevědět a „nevědět“. Jak se tohle ve školce dělá, když je tam na to jeden, dva lidé? Myslím třeba ta příprva na spaní, chystání postelí, převlékání, chození na záchod, to musí být mazec. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.3.14 14:15
@krtek7489 píše:
Za ředitelkou 8o? Ty chceš té učitelce asi hodně ublížit, viď? Neměla by jsi si nejdřív popovídat s ní a říct jí, co se ti v pátek nelíbilo? Dj jí prostor se k tomu vyjádřit. Miluju tyhle stěžovatelky a hned za ředitelkou :zed: Nechceš jít rovnou k ministrovi, že si učitelka dovolila říct dotěrnému dítku „nech mě být“? :roll: Fakt nechápu. :?
:lol: to je dobrý, snad je to její práce, ne? Kdybych chtěla, aby dítě někde bezprizorně lítalo, nechám ho na hřišti..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.3.14 14:30

@Malvajs
Jo tak to jo. Já vzpomínala, jak to bylo u nás, chystala taky nějaká pomocná síla + učitelka, děti si chodily samy na záchod, ale ten byl hned vedle a nebylo kam odejít. To jo, ven by se dítě nemělo dostat za žádných okolností, to je pak óbr průšvih. My ve škole (2. stupeň) máme zákaz pouštět v hodině na záchod právě z toho důvodu, že nevíš, co napadne i ty velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
1.3.14 14:45

Ja teda s holkama souhlasim.Dite se slo slusne rozloucit a baba je na neho hnusna. Navic ani nevedela, ze tam je rodic ditete, jak byla zazrana do krizovek :roll:.To syna ucitelka dokonce zavrela za trest do tridy a s ostatnima detma odesla ven na zahradu, tridu maji ve druhem patre.Syn si v zivote nikdy nic nevymyslel a ani nelhal. Ucitelka tvrdila, ze syna zapomela, kluk vypravel, jak ho tam zavrela za trest a pak se baba stejne prokecla. S..ne stara.Taky sem ji rekla, ze to bylo naposledy, jinak ze ji zavezu do lesa a necham ji tam uvazanou se zalepenou hubou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
1.3.14 15:02
@Malvajs píše:
Jsem tady jedina co neresi odsekavani, alemto, ze dite nebylo ve tride a ucitelka evidentne nevedela kde je??? Protoze tohle!! se mi jevi jako problem cislo jedna!!

Vidím to stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
1.3.14 15:59
@krtek7489 píše:
Z takových lidí jako jste vy teď tady mám strach. Děsíte mě, jak jste zlé. Chudák učitelka, měla zrovna blbej den a vy z ní tady děláte zrůdu. :zed: A fakt mizím :(

tak učitelka měla blbý den, tak luští křížovku a neví kde je dítě, o to tady jde :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
1.3.14 16:18

Taky bych sledovala, jestli se toto chování bude opakovat. A kdyby ano, vyřídila bych si to přímou s tou učitelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
1.3.14 17:58
Čtu napřeskáčku, ale Ty mě fakt bavíš.
Učitelka je tam pro děti a rodiče, ne oni pro ni. Ale na to se zapomíná, protože dneska je pomalu milost, že dítě může do školky. Jo, je to i tou zesměšňovanou „dobou“.
Až si Tvoje dítě/vnouče (tváříš se jak moudrá stará šamanka, tak nevím) bez dozoru ve školce třeba rozsekne hlavu, doufám, že se nebudeš zlobit, že měla úča špatný den, hezký s ní pohovoříš a zůstane to mezi Vámi.
A až na Tebe úřednice za přepážkou vyblafne „Nechte mě bejt“, snad budeš taky shovívavá, nemá den, i když věnovat se Ti v úředních hodinách (stejné, jako provozní doba školky)je prostě její povinnost. Nech ji nejdřív 3× Tě poslat do kelu, pak s ní vlídně promluv, co jí je a až pak jdi kdyžtak za vedoucí, jo?
Chtěla bych to vidět. Ale jakmile jde o díte, je to spratek, že. Já chování té paní považuju za primitivní a chtěla bych to řešit. Není to uklízečka z nádražky, ale vychovává děti, prokrista.
@krtek7489 píše:
Z takových lidí jako jste vy teď tady mám strach. Děsíte mě, jak jste zlé. Chudák učitelka, měla zrovna blbej den a vy z ní tady děláte zrůdu. :zed: A fakt mizím :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
1.3.14 19:24
@Škurana píše:
Ja teda s holkama souhlasim.Dite se slo slusne rozloucit a baba je na neho hnusna. Navic ani nevedela, ze tam je rodic ditete, jak byla zazrana do krizovek :roll:.To syna ucitelka dokonce zavrela za trest do tridy a s ostatnima detma odesla ven na zahradu, tridu maji ve druhem patre.Syn si v zivote nikdy nic nevymyslel a ani nelhal. Ucitelka tvrdila, ze syna zapomela, kluk vypravel, jak ho tam zavrela za trest a pak se baba stejne prokecla. S..ne stara.Taky sem ji rekla, ze to bylo naposledy, jinak ze ji zavezu do lesa a necham ji tam uvazanou se zalepenou hubou.

to je taky mazec :zed: Jedná se o pražskou školku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
1.3.14 19:30

@mybaby ne o prazskou ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie