Chování učitelky v MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
274
1.3.14 13:06

Normální to není, stávat by se to rozhodně nemělo. Ale nejdřív bych šla za učitelkou, a řekla jí, že jsem o tom o víkendu přemýšlela, a nelíbilo se mi to. Aby ti mohla říct taky svoje stanovisko. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
1.3.14 13:07

@Senayle Ja myslim, ze naopak - vse resit maximalne otevrene. Stejne by to tusila. Idealni by byvalo bylo, kdyby trvala na tom, aby prisla reditelka ve chvili, kdy se tohle delo a ucitelka s tim rovnou byla konfrontovana. A naprosto narovinu rict, ze od ted si budu davat velikej pozor na to, s cim se malej bude vracet domu.

Příspěvek upraven 01.03.14 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
1.3.14 13:08

Z takových lidí jako jste vy teď tady mám strach. Děsíte mě, jak jste zlé. Chudák učitelka, měla zrovna blbej den a vy z ní tady děláte zrůdu. :zed: A fakt mizím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.3.14 13:08

@Senayle
Tohle je taky dobrý. Jít si postěžovat, ale hlavně mě nezmiňujte. :roll: Tak buď jsem přesvědčená o chybě a upozorním na konkrétní věc (takže jí stejně bude jasný, kdo si stěžoval), nebo chci jen udělat dusno a udělám to takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
1.3.14 13:09

@Senayle Takové malé anonymní udání :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
1.3.14 13:09

@krtek7489 Aha, takze kdyz treba jako zdravotnik prijdu ozrala do prace, tak to taky nikdo nema resit, protoze zrovna mam blbej den? Nikdo z ni nedela zrudu, ale po profesni strance to krute nezvlada, takze bud by se mela dat do poradku anebo zmenit praci. A neni povinnosti rodicu, aby si na tohle dali pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.3.14 13:10
@krtek7489 píše:
Z takových lidí jako jste vy teď tady mám strach. Děsíte mě, jak jste zlé. Chudák učitelka, měla zrovna blbej den a vy z ní tady děláte zrůdu. :zed: A fakt mizím :(

Každý má občas blbý den, ale nepřenáší to na jiné. Dítě ji při luštění křížovky evidentně obtěžovalo. Aby bylo jasno, mě nevadí ta křížovka, ale odsekávání malýmu děcku, co se s ní přišlo hezky rozloučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.3.14 13:15

@hanka.br.
Taky mám nejradši právě tyhle hrdiny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.3.14 13:17

@Sepishka
Hele, zase „krutě“…děláš s dětma? Ty děti fakt hází milion dotazů, chodí se spoustou věcí, upřímně, všichni tady pořád reagujete na všechno, co vám říkají a na co se ptají vaše děti? A jestli jo, tak si to představ 20× a k tomu ještě to, jak se od nich celý den nehneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
1.3.14 13:18

@Camael Pokud na nejakou praci nemam, tak ji proste nedelam. Ucitelky, se kteryma prislo do styku moje dite nastesti svoji praci zvladaji bravurne a jdou mymu diteti prikladem. Nevim, proc bych mela tolerovat neco jinyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
1.3.14 13:19
@Sepishka píše:
@Senayle Ja myslim, ze naopak - vse resit maximalne otevrene. Stejne by to tusila. Idealni by byvalo bylo, kdyby trvala na tom, aby prisla reditelka ve chvili, kdy se tohle delo a ucitelka s tim rovnou byla konfrontovana. A naprosto narovinu rict, ze od ted si budu davat velikej pozor na to, s cim se malej bude vracet domu.

Pokud otevřeně tak mezi 6 očima, zakladatelka by mněla zcela konkrétně popsat co v pátek viděla a nakonec do toho dej emoce že tě strašně šokovalo.

Příspěvek upraven 01.03.14 v 13:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.3.14 13:20
@Camael píše:
@Sepishka
Hele, zase „krutě“…děláš s dětma? Ty děti fakt hází milion dotazů, chodí se spoustou věcí, upřímně, všichni tady pořád reagujete na všechno, co vám říkají a na co se ptají vaše děti? A jestli jo, tak si to představ 20× a k tomu ještě to, jak se od nich celý den nehneš.

Když nemá trpělivost, nemá s nimi dělat. Chápu rozladění, když je dítě drzé, odmlouvá, ovšem tady se prcek přišel s dušičkou na dlani rozloučit s paní učitelkou. To je fakt rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.3.14 13:22

@Sepishka
Nemám? Ok, budu vycházet z toho, že ty stěžující tady odvádějí taky svou práci perfektně a nikdy, opravdu nikdy nešláply vedle. Já to měla u mýho tak 80:20, ale nekácím se z toho. Jn k tématu, mně se rozhodně nelíbí, jak tady velká skupina učitelku obchází. To zase přijde mně, že oni nezvládají svou práci rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.3.14 13:23

@Burj Chalifa
Jasně, souhlasím, ale víš, co tomu dušičkovýmu předcházelo? Ulítla, o to se nepřu, ale zase mi to nepřijde jako taková tragédie, jako to tady některé prožívají a řešila bych to hlavně s tou učitelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
1.3.14 13:25
@krtek7489 píše:
Z takových lidí jako jste vy teď tady mám strach. Děsíte mě, jak jste zlé. Chudák učitelka, měla zrovna blbej den a vy z ní tady děláte zrůdu. :zed: A fakt mizím :(

Ale zase na druhou stranu alespoň víš, co tě čeká, když si budeš v zaměstnání na někom hasit svou špatnou náladu a nebo to, že se ti nechce nic dělat. Přijde někdo zlý a práskne tě. A ty teď víš, jací jsou lidé zlí a proto budeš hodná a pracovitá. No tak vidíš, že si s této diskuse něco odneseš i když se ti to nelíbí. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML