Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Normální to není, stávat by se to rozhodně nemělo. Ale nejdřív bych šla za učitelkou, a řekla jí, že jsem o tom o víkendu přemýšlela, a nelíbilo se mi to. Aby ti mohla říct taky svoje stanovisko. ![]()
@Senayle Ja myslim, ze naopak - vse resit maximalne otevrene. Stejne by to tusila. Idealni by byvalo bylo, kdyby trvala na tom, aby prisla reditelka ve chvili, kdy se tohle delo a ucitelka s tim rovnou byla konfrontovana. A naprosto narovinu rict, ze od ted si budu davat velikej pozor na to, s cim se malej bude vracet domu.
Příspěvek upraven 01.03.14 v 13:08
Z takových lidí jako jste vy teď tady mám strach. Děsíte mě, jak jste zlé. Chudák učitelka, měla zrovna blbej den a vy z ní tady děláte zrůdu.
A fakt mizím ![]()
@Senayle
Tohle je taky dobrý. Jít si postěžovat, ale hlavně mě nezmiňujte.
Tak buď jsem přesvědčená o chybě a upozorním na konkrétní věc (takže jí stejně bude jasný, kdo si stěžoval), nebo chci jen udělat dusno a udělám to takhle.
@krtek7489 Aha, takze kdyz treba jako zdravotnik prijdu ozrala do prace, tak to taky nikdo nema resit, protoze zrovna mam blbej den? Nikdo z ni nedela zrudu, ale po profesni strance to krute nezvlada, takze bud by se mela dat do poradku anebo zmenit praci. A neni povinnosti rodicu, aby si na tohle dali pozor.
@krtek7489 píše:
Z takových lidí jako jste vy teď tady mám strach. Děsíte mě, jak jste zlé. Chudák učitelka, měla zrovna blbej den a vy z ní tady děláte zrůdu.A fakt mizím
Každý má občas blbý den, ale nepřenáší to na jiné. Dítě ji při luštění křížovky evidentně obtěžovalo. Aby bylo jasno, mě nevadí ta křížovka, ale odsekávání malýmu děcku, co se s ní přišlo hezky rozloučit.
@Sepishka
Hele, zase „krutě“…děláš s dětma? Ty děti fakt hází milion dotazů, chodí se spoustou věcí, upřímně, všichni tady pořád reagujete na všechno, co vám říkají a na co se ptají vaše děti? A jestli jo, tak si to představ 20× a k tomu ještě to, jak se od nich celý den nehneš.
@Camael Pokud na nejakou praci nemam, tak ji proste nedelam. Ucitelky, se kteryma prislo do styku moje dite nastesti svoji praci zvladaji bravurne a jdou mymu diteti prikladem. Nevim, proc bych mela tolerovat neco jinyho.
@Sepishka píše:
@Senayle Ja myslim, ze naopak - vse resit maximalne otevrene. Stejne by to tusila. Idealni by byvalo bylo, kdyby trvala na tom, aby prisla reditelka ve chvili, kdy se tohle delo a ucitelka s tim rovnou byla konfrontovana. A naprosto narovinu rict, ze od ted si budu davat velikej pozor na to, s cim se malej bude vracet domu.
Pokud otevřeně tak mezi 6 očima, zakladatelka by mněla zcela konkrétně popsat co v pátek viděla a nakonec do toho dej emoce že tě strašně šokovalo.
Příspěvek upraven 01.03.14 v 13:21
@Camael píše:
@Sepishka
Hele, zase „krutě“…děláš s dětma? Ty děti fakt hází milion dotazů, chodí se spoustou věcí, upřímně, všichni tady pořád reagujete na všechno, co vám říkají a na co se ptají vaše děti? A jestli jo, tak si to představ 20× a k tomu ještě to, jak se od nich celý den nehneš.
Když nemá trpělivost, nemá s nimi dělat. Chápu rozladění, když je dítě drzé, odmlouvá, ovšem tady se prcek přišel s dušičkou na dlani rozloučit s paní učitelkou. To je fakt rozdíl.
@Sepishka
Nemám? Ok, budu vycházet z toho, že ty stěžující tady odvádějí taky svou práci perfektně a nikdy, opravdu nikdy nešláply vedle. Já to měla u mýho tak 80:20, ale nekácím se z toho. Jn k tématu, mně se rozhodně nelíbí, jak tady velká skupina učitelku obchází. To zase přijde mně, že oni nezvládají svou práci rodiče.
@Burj Chalifa
Jasně, souhlasím, ale víš, co tomu dušičkovýmu předcházelo? Ulítla, o to se nepřu, ale zase mi to nepřijde jako taková tragédie, jako to tady některé prožívají a řešila bych to hlavně s tou učitelkou.
@krtek7489 píše:
Z takových lidí jako jste vy teď tady mám strach. Děsíte mě, jak jste zlé. Chudák učitelka, měla zrovna blbej den a vy z ní tady děláte zrůdu.A fakt mizím
Ale zase na druhou stranu alespoň víš, co tě čeká, když si budeš v zaměstnání na někom hasit svou špatnou náladu a nebo to, že se ti nechce nic dělat. Přijde někdo zlý a práskne tě. A ty teď víš, jací jsou lidé zlí a proto budeš hodná a pracovitá. No tak vidíš, že si s této diskuse něco odneseš i když se ti to nelíbí. ![]()