Chování učitelky v MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4077
1.3.14 12:51
@krtek7489 píše:
A hašte je co? :think:

no že s ní bude mít velmi nepříjemný pohovor.

PS to nejhnusnější co jsem kdy někomu udělal bylo v ČSOB když jsem vytáhnul bankéře za vedoucím pobočky tam jsem si ho posadil aby slyšel jak si na něj stěžuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
1.3.14 12:53
@krtek7489 píše:
Ano přesně ve stylu „já jsem matka, kdo je víc“ :zed: Smutné. Mizím a vy si tu nadále plácejte po ramenou jak jste dobré a jak to těm učitelkám pěkně nandáte ;)

blbost, ty jsi nějaká zamindrákovaná, já osobně nikdy takto nereaguju, ale tyhle řeči mě vytáčí. Nejsi náhodou taky taková učitelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
1.3.14 12:54
@mojmira píše:
jak můžeš napsat „dotěrnému dítku“?Vždyť chlapec se s ní chtěl rozloučit, říct jí, že pro něho přišla maminka a ona mu řekla nech mě být, to je přece vrchol :pocitac:

Přesně, své dítě vychovávám ke slušnosti, pozdravit, rozloučit se, poděkovat a poprosit je základ slušného vychování. Ví to i on a jsou mu 3 roky. A někdo tomu může říkat přecitlivělá, já tomu říkám Pocit, že je něco špatně. A na své pocity já dám, hlavně, když se to týká mého dítěte. Horší by bylo, kdybych to neřešila a mávla nad tím rukou. Myslím, že každá máma to má tak, že chce, aby se jejich dítěti neubližovalo a aby bylo šťastné a spokojené a v bezpečí. Ten pocit jsem neměla, proto jsem to řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
1.3.14 12:54
@Burj Chalifa píše:
Opakuji - to malý upřímný dítě se k ní šlo hezky rozloučit. A ona mu otráveně odsekávala. Co jí dítě udělalo, že se tak nerudně chovala?Příspěvek upraven 01.03.14 v 12:51

A jak víš, že se s ní přišlo hezky rozloučit? Ty jsi u toho byla? A jak víš, že je to malé upřímné dítě? Třeba je to zlobidlo třídy, to my vůbec nevíme! A hned tu děláte závěry, jak je učitelka hrozná. Třeba je hrozné a neposlušné to dítě zakladatelky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
1.3.14 12:55
@Sepishka píše:
@krtek7489 Ikdyby dite bylo doterny (jakoze nebylo, bylo slusny - narozdil od ni). Ona je ten, kdo ma jit prikladem. Je mi lito deti, ktery uz od malicka musi celit tomuhle krupanstvi. Ale on je to tak trochu ceskej narodni sport cumet porad jako kdyz nadloube volovi.
:potlesk: pod to bych se podepsala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
1.3.14 12:56
@krtek7489 píše:
Tak to si těch vrcholů asi ještě moc nezažila, když tohle je pro tebe vrchol :roll: :mrgreen:

Mýlíte se milá zlatá, zažila a hodně, mám už dospělé děti tak vím o čem mluvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
@mybaby píše:
Přesně, své dítě vychovávám ke slušnosti, pozdravit, rozloučit se, poděkovat a poprosit je základ slušného vychování. Ví to i on a jsou mu 3 roky. A někdo tomu může říkat přecitlivělá, já tomu říkám Pocit, že je něco špatně. A na své pocity já dám, hlavně, když se to týká mého dítěte. Horší by bylo, kdybych to neřešila a mávla nad tím rukou. Myslím, že každá máma to má tak, že chce, aby se jejich dítěti neubližovalo a aby bylo šťastné a spokojené a v bezpečí. Ten pocit jsem neměla, proto jsem to řešila.

Jasně, ale vyřešila bych si to s ní, neobcházela bych jí a nešla bych hned za ředitelkou. To mi vadí na tvém přístupu, ublížit jí co nejvíc. To je všechno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
@krtek7489 píše:
Ano přesně ve stylu „já jsem matka, kdo je víc“ :zed: Smutné. Mizím a vy si tu nadále plácejte po ramenou jak jste dobré a jak to těm učitelkám pěkně nandáte ;)

Ty si fakt úplně mimo 8o kdyby učitelka dělala co má, tato diskuze by vůbec nevznikla. No evidentně existují i lidi, kterým je jedno, že někdo, kdo má hlídat jejich dítě si ho nevšímá a místo toho si luští křížovky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
1.3.14 12:58
@Verunecka289 píše:
Ty si fakt úplně mimo 8o kdyby učitelka dělala co má, tato diskuze by vůbec nevznikla. No evidentně existují i lidi, kterým je jedno, že někdo, kdo má hlídat jejich dítě si ho nevšímá a místo toho si luští křížovky :zed:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
1.3.14 12:58

Když to učitelku nebaví, tak ať jde třeba ke kravám. Těm to možná bude jedno. Pokud je člověk v práci, tak na jeho nálady není nikdo zvědavý. Když se přemohla k úsměvu, když uviděla maminku, mohla se přemoci i když s ní mluvilo dítě. A to nic neříkám o luštění křížovek, to určitě v pracovní náplni nemá.

• Citovat
  • Upravit
5826
1.3.14 12:59
@Verunecka289 píše:
Ty si fakt úplně mimo 8o kdyby učitelka dělala co má, tato diskuze by vůbec nevznikla. No evidentně existují i lidi, kterým je jedno, že někdo, kdo má hlídat jejich dítě si ho nevšímá a místo toho si luští křížovky :zed:

Jak píši výše. Mě hlavně na tom vadí to, že zakladatelka to hrotí tak, že místo aby dala prostor té učitelce a promluvila si s ní o tom, chce jí obejít a jít si stěžovat rovnou k ředitelce. To mě rozčílilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
1.3.14 12:59
@krtek7489 píše:
Jasně, ale vyřešila bych si to s ní, neobcházela bych jí a nešla bych hned za ředitelkou. To mi vadí na tvém přístupu, ublížit jí co nejvíc. To je všechno :nevim:

ne, tak tak to vůbec nebylo myšleno. S ředitelkou jsem to chtěla řešit, protože jí znám odmalička říkala jsem jí teto a ona mi taky tyká. Té paní učitelce vykám, znám jí jenom jako učitelku. Spíš to mělo být jenom takové upozornění. Asi to blbě vyznělo a právě proto, že jsem nechtěla dělat horkou krev, všichni mě tam pamatují jako 3letou.:( Tak teď nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
1.3.14 13:00
@Malvajs píše:
Vzdyt t to zakladatelka popsala, ze toho byla svedkem ;-))) a i kdyby to bylo zlobido, mela by vedet, ze ho nema ve tridel

Zakladatelka si může napsat co chce. Ptala jsem se, jestli jsi u toho byla také, když to tak obhajuješ, že to tak bylo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
1.3.14 13:02
@krtek7489 píše:
Jak píši výše. Mě hlavně na tom vadí to, že zakladatelka to hrotí tak, že místo aby dala prostor té učitelce a promluvila si s ní o tom, chce jí obejít a jít si stěžovat rovnou k ředitelce. To mě rozčílilo :nevim:

Proč by jí mněla dávat prostor??, Řiditelka si to s ní probere a bude víc kontrolovat jak učitelka funguje, to jako rodič jen tak udělat nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
1.3.14 13:03

@mybaby Taky bych šla rovnou za ředitelkou, ať si takovou učitelku postaví do latě. Ale možná bych ředitelku poprosila o zachování anonymity, aby si to pak učitelka na malém nevylevala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí